Pa znas kako, ovako teoretski gledano nije kopija samo zato sto ne pise Rolex, ali kompanija postoji od 2012te, sat je kvarcni i pritom izgled se razlikuje u hmmmDasAuto napisao:Zbog cega "kopije" koliko znam kopije su fake rolex, breitling itd.

Takodje zlatni deo originala je u 18k zlatu, ovde za 250-300e tesko da ima i z od zlata

Mozda je siva zona jer je pogled na ovakve stvari individualan, postoje omazi od 1000e koji nisu skroz isti, ali su vrlo slicni originalu, u smislu kvaliteta izrade su vrhunski kao i po pitanju mehanizma i mogu da se uporede sa mnogo ozbiljnijim brendovima i 3-5x skupljim satovima pa opet neko i na to gleda kao kopiju, ali valjda bi trebao da postoji neki minimum uslova da je nesto omaz. Ne postoji neko pisano pravilo (koliko ja znam), ali po meni ovo s linka tesko da ima i jedan preduslov da bude omaz.
Nekako sto je sat slicniji originalu u ciju je cast dizajniran, to mi kriterijum za kvalitet raste sve vise.
edit: Sad kako sam pogledao fotke, sat je identican, a prvi uslov da nesto ne bude kopija nego omaz je da bude slican i radjen po uzoru, a ne identican, tako da ovo otpada automatski. A sad sto je slicniji, na to se nadovezuje ova prica iznad edita. Bar u mojim ocima