Obuća i odeća
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Obuća i odeća
Zaista izgleda nestvarno dobro, a ako je već omogućeno i plaćanje preko Paypal-a onda bi trebalo i da si bezbedan od prevare. Mogao bih da probijem led i nešto poručim 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Na prvi pogled bih rekao da je ovo kinesko ili fejk, nista na internetu o njima nema a i sajt im ne izgleda bas vjerodostojno pa se pazite.
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Yep i meni izgleda kao kopija dobra, mada kako prave sada kopije ne mozes ni da provalis sta je kopija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Evo jedne zanimljive konstatacije sa mog FB, a u vezi fejk patika i stranica koje se bave prodajom istih na FB.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, sve to ide od 41-46.petarboj napisao:Meni je prva provera da li je kopija to što pogledam da li imaju broj 47obično su brojevi do 46. I na Ali Expressu i kod nas na KP
Tapatalked from LG V10
Koliko se samo toga proda, ali je pitanje koliko toga ima i u redovnoj prodaji.
Sa druge strane, nabavna cena patika koje se prodaju po ovim poznatim radnjama nije ni priblizna prodajnoj. Osim sto se to vidi po akcijama i rasprodajama, rece mi i covek koji radi u jednom velikom lancu prodavnica. Sto je patika skuplja, to je i veca razlika, logicno.
Te original patike ulaze u zemlju za 20-30% cene za koju se prodaju, rekao mi je poznanik vlasnik jedne radnje radnje svojevremeno na zaboravio dam tacne cifre.
Ali tako he svugde u svetu, nije mi bas jasno kako se takvo stanje odrzava.
Ali tako he svugde u svetu, nije mi bas jasno kako se takvo stanje odrzava.
Dok ne bude sve online neće se bitno promeniti.
Od čega da se plati lokal, radnici, reklama, transport, jahta...
Od čega da se plati lokal, radnici, reklama, transport, jahta...
Pa sto je najgore ni online radnje nemaju nize cene.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima i online prodavnica koje prodaju originale po cenama koje su i u "zemaljskim" (od kojih robu i nabavljaju) i ne ide im lose.
A jos i ove slike nijesu reprezentativne jer mogli su ih dic sa originalnog sajta ili negdje a pošalju ko zna sto. Uvijek progooglat sajt i vidjet sto pišu, mnogo prevara i laznjaka imaZarkofinska napisao:Yep i meni izgleda kao kopija dobra, mada kako prave sada kopije ne mozes ni da provalis sta je kopija.
Sent from my D6503 using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U Zemun Polju svakih par dana dođe lik i parkira auto u sam centar, gde najviše ljudi prolazi. Pa naslaže po celom autu brdo patika, raznih modela i veličina. Vidi se iz aviona da su najgore kopije. Kako sam načuo u prolazu, oko 3000 dinara je neka prosečna cena. A tip kaže donosi sa Kosova.
Zanimljivo je da je prvih par puta dolazio sa nekim Kadetom starim, a sad vidim promenio auto za bolji. Da li mu tako dobro ide ili su mu Kadeta negde oduzeli na granici, ne bih znao.
Tapatalk @ Desire 626
Zanimljivo je da je prvih par puta dolazio sa nekim Kadetom starim, a sad vidim promenio auto za bolji. Da li mu tako dobro ide ili su mu Kadeta negde oduzeli na granici, ne bih znao.
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Kadet imao mnogo rupa pa mu ispadale patike verovatno zato