O presretačima
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: O presretačima
Ili 20€.
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kakve sam tu ave kamikaze gledao, to je strašno. Mada i razumem zašto tu ljudi jurcaju, većinom se tu kolona vuče kao slina oko 50 na sat, a sve do Orlovače imaš samo dve kratke prilike za preticanje. Poslednji put sam išao preko Velike Moštanice do Beograda, samo da se ne nerviram.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pre neko vece, na Gazeli crni F10 upecao ćuning Alfu 147.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ako je jtd dzaba ga je zaustavljao tablicu snimio nije 
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Dw da ga nije zaustavio na onom prosirenju pre stanice na mostaru?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jeste.
Ako se secam Alfa je bila neka tamnija sa nekim ruznim felnama. Bar mi je tako delovala kad sam bacio pogled.
Ako se secam Alfa je bila neka tamnija sa nekim ruznim felnama. Bar mi je tako delovala kad sam bacio pogled.
Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To ti je nasilnicka. Preticanje kolone vozila + puna linija + prekoracenje debelo. Otisao je taj kod sudije odmah. To se privodi na licu mesta.Kornjaca Rade napisao:Juce popodne vozimo u koloni kroz Meljak (50 ogranicenje), ispred mene novi crni superb presretac, odmah sam ga provalio. U jednom trenutku proleti pored nas 8-9 Cayenne (sa BD tablicama) sa bar 130-140 preko pune, mi smo isli oko 80. Superb, cim ga je ovaj obisao, za njim i kad je zavrsio sa preticanjem kolone ga zaustavio. Koji combo od kazne je popio, nasilnicka plus verovatno 80 preko ogranicenja u naseljenom mestu
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To (preticanje kolone) je na tom delu magistrale uobicajeno, samo je pitanje brzine.
Kada bi se presretaci tu locirali za stalno, pitaj Boga sta bi sve pisali. Dovoljno je samo da krenu od Ljiga ka BGDu i otplatice Superba za nepuni mesec. Jos kada puste taj autoput cuveni, pa se ljudi taman zalete, a onda moraju na magistralu i opuste se malo
Kada bi se presretaci tu locirali za stalno, pitaj Boga sta bi sve pisali. Dovoljno je samo da krenu od Ljiga ka BGDu i otplatice Superba za nepuni mesec. Jos kada puste taj autoput cuveni, pa se ljudi taman zalete, a onda moraju na magistralu i opuste se malo

Samo da ne budu oko Uba i sve ok 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Na tom potezu ima bar jedan svaki dan. Od BG-a duz Ibarske ih uvek ima. Sve do Cacka.
@DW bila je tamnija alfa, felne nisam zagledao ali sam se cudio da imaju crni f10.
-
- Pridružio se: 14 Maj 2016, 03:58
- Garaža: mazdaspeed 3; Audi Q7
Уобичајено али непотребно претицање које одликује наше возаче, а последица су глупости.pedja napisao:To (preticanje kolone) je na tom delu magistrale uobicajeno, samo je pitanje brzine.
Колона од Лазаревца до Београда...Пре Степојевца будала сече и претиче, ризикује ко да се ради о животу и смрти...и стигли до Бановог Брда и погодите шта? Испред нас на семафору иста будала.
Дакле сав тај ризик и глупирањ ни због чег до глупости и можда теоретских 10-15 минута добитка(и ако толико и то углавном на дужим дистанцама).
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=267750
Pojačana kontrola saobraćaja u blizini svih škola u Srbiji
...
On je istakao da će kontrola saobraćaja u blizini škola u Srbiji biti pojačana sa dovoljnim brojem policijskih službenika, radara i presretača, koji sa pojačanim kapacitetima i mogućnostima mogu da prate brzinu kretanja vozila u više traka.
"Neka niko ne računa na popustljivost policije, ako i za kilometar bude prekoračio brzinu u okolini škole. Nikome neće biti gledano kroz prste, neće biti nikakvog popuštanja prema onima koji se ogreše o saobraćajne propise", naveo je ministar policije.
...
Pojačana kontrola saobraćaja u blizini svih škola u Srbiji
...
On je istakao da će kontrola saobraćaja u blizini škola u Srbiji biti pojačana sa dovoljnim brojem policijskih službenika, radara i presretača, koji sa pojačanim kapacitetima i mogućnostima mogu da prate brzinu kretanja vozila u više traka.
"Neka niko ne računa na popustljivost policije, ako i za kilometar bude prekoračio brzinu u okolini škole. Nikome neće biti gledano kroz prste, neće biti nikakvog popuštanja prema onima koji se ogreše o saobraćajne propise", naveo je ministar policije.
...
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Црна Алфа 159, заплењен па га сад користе као пресретач.