Pitanje je da li bilo koji privatnik hoce da ulazi u takvu pricu.
Ima ovde ljudi koji se bave strujom, ali s obzirom na najave uvodjenja taksi za prljave tehnologije, da li bi im bilo isplativo? Ja ne vidim tu sigurnost ulaganja u TE.
Ја сам платио казну за прекорачење брзине од 1 (један) км/х а онда неко растури целу ТЕ и ништа, онај убије жену на наплатној рампи, осуде возача на неку смешну казну а да је снимак видео само један човек у земљи, погађате који, а прошли петак је био Блек Фрајдеј у Апелационом суду па највећи дилер хероина са ових простора доби кућни притвор уз одобрен излазак из куће сваког дана на по два сата.
Примера ради, мој друг је гулио годину затвора за пар грама марихуане које су му нашли у џепу током претреса.
Nesto ti je precutao drugar jer nisam bas siguran da moze godinu dana za to osim ako nije visestruki povratnik. Saric nije bio diler heroina nego krijumcar kokaina
А врхунац свега, Сандра Божић, познатија као Сандра Двоцевка, знају је ови из околине Панчева, бивша конобарица је именована за , пази сад, одбор Директората за Нуклеарну безбедност Србије! Сад је Сандра Нуклеарка.
Вероватно је потребно одбранити испред "комисије" све три епизоде серије Чернобил и ето функције.
Не дао нам Бог неке Нуклеарке.