Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Pre bi me cuka izdala da ga zateknem ovakvog nego da ga jednostavno nema ili da ga nadju kasnije.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Kada smo kod Holandije, ja jutros u svoju garazu po auto, a ono nema auta
Ja se odsekao, rekoh vec su mi ga maznuli. Srecom posumnjao sam u sebe pa sam odsetao napolje da ga nisam slucajno zaboravio na punjacu, a on tamo sav zaledjen. A bio sam 100% uveren da sam ga skinuo sa punjaca.... Bas sam se odsekao
Inace kolege kada im pricam da necu da ostavljam auto napolju da mi ga neko ne ukrade gledaju me belo - u stilu pa sta 

Ja sam nazalost imao to ruzno iskustvo da ostanem bez auta i to 2 puta.
Jako ruzan osecaj, ne samo zbog materijalnog gubitka. Isto kao i kada su nam lopovi vise puta svrljali po kuci... sam osecaj da ti se neko nameracio, pratio te, ulazio u tvoju kucu/auto... jako ruzan osecaj.
Zato je sada stepen obezbedjenja podignut na sto visi nivo koliko je to realno moguce iz mog ugla, i iskreno mirnije spavam i od tada nije bilo ni najmanjih problema. Potvrda da ipak gde god ziveli puno zavisi i od nasih poteza.
Jako ruzan osecaj, ne samo zbog materijalnog gubitka. Isto kao i kada su nam lopovi vise puta svrljali po kuci... sam osecaj da ti se neko nameracio, pratio te, ulazio u tvoju kucu/auto... jako ruzan osecaj.
Zato je sada stepen obezbedjenja podignut na sto visi nivo koliko je to realno moguce iz mog ugla, i iskreno mirnije spavam i od tada nije bilo ni najmanjih problema. Potvrda da ipak gde god ziveli puno zavisi i od nasih poteza.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pre neki dan u jednoj radnji koja prodaje autodelove ulaze dva klinca, možda peti razred, i pitaju prodavca da li odkupljuju kapice sa guma.
Drže punu kesu kapica.
Što se tiče krađe automobila ja sam imao pre par godina situaciju.
Sasvim slučajno sam bacio pogled kroz prozor u 11 uveče i vidim pored mog tadašnjeg auta stoji neko i gleda u kabinu.
Polako otvorim prozor i posmatram a lik se okrene pogleda okolo i počne da da obija vrata.
Viknem odozgo a lik mi odgovara: šta je bre šta hoćeš to je moj auto. Rekoh čekaj da ti siđem dole.
Siđem a on zapalio. Komšije koje su ga videle kažu da je brzo pobegao.
Brava nije bila oštećena već samo lim.
Ipak sam neko vreme parkirao auto na sigurnom, rekoh da ga nisu tipovali.

Što se tiče krađe automobila ja sam imao pre par godina situaciju.
Sasvim slučajno sam bacio pogled kroz prozor u 11 uveče i vidim pored mog tadašnjeg auta stoji neko i gleda u kabinu.
Polako otvorim prozor i posmatram a lik se okrene pogleda okolo i počne da da obija vrata.
Viknem odozgo a lik mi odgovara: šta je bre šta hoćeš to je moj auto. Rekoh čekaj da ti siđem dole.
Siđem a on zapalio. Komšije koje su ga videle kažu da je brzo pobegao.
Brava nije bila oštećena već samo lim.
Ipak sam neko vreme parkirao auto na sigurnom, rekoh da ga nisu tipovali.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Meni u zgradi treba uskoro da ugrade video nadzor pa ću morati nagovoriti predsednika kućnog saveta da jedno dve kamere stave napolje da gledaju na parkirane automobile. Cenim da to neće biti neki veliki dodatni trošak a neće škoditi. 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
DVR uredjaji kakve uzimaju skupstine stanara su mahom cetvorokanalni tj. za cetiri kamere. Racunaj na to.
Takvi su nazalost jedni od najcescih..samo polako napisao:Pre neki dan u jednoj radnji koja prodaje autodelove ulaze dva klinca, možda peti razred, i pitaju prodavca da li odkupljuju kapice sa guma.Drže punu kesu kapica.
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja na pumpi uzimam kapice. Non stop mi skida neko.
Ma skini i ti nekom.i tako u krug. Ko na zastavi 101 i 128 kad skidaju zmigavce. 
Sent from my SM-N9005

Sent from my SM-N9005
BiH:
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... su/mpvf622
VEŠTO UIGRANI PREVARANTI Na vozila bacali stare retrovizore, pa vozače uveravali da su skrivili sudar
VEŠTO UIGRANI PREVARANTI Na vozila bacali stare retrovizore, pa vozače uveravali da su skrivili sudar
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Синоћ испред станице полиције где радим има она вертикална сигнализација, пластична црвено-бела, коју користимо да зауставимо саобраћај кад треба да изађу наша возила са ротационим светлима на неки хитан позив, и дошли клинци сви 16 година и хтели да је украду и у том моменту видео их шеф смене и наватали смо их и звали им родитеље. Ето каква је данашња омладина у Србији да их није страх ни пред станицом полиције да се мангупирају...
Kolegi noćas skinuli antenu sa Oktavije. Gde kupiti to, Auto Čačak ?
On se misli da je više ne vraća, po gradu mu hvata stanice i bez nje, nego da samo montira kad ide van grada.
On se misli da je više ne vraća, po gradu mu hvata stanice i bez nje, nego da samo montira kad ide van grada.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Heinz napisao:BiH:
Ono "skupoceno" ne bih komentarisao. AlLi model automobilaS obzirom na to da su, u većini slučajeva koristili skupocena vozila kao što su “golf A7”, koje su prethodno iznajmljivali u renta kar kućama u Istočnom Sarajevu, od prevarenih vozača tražili su veće iznose novca.

Ako ne stavlja antenu, neka zalepi nesto da se ne skuplja prljavstina i voda.jocas napisao:Kolegi noćas skinuli antenu sa Oktavije. Gde kupiti to, Auto Čačak ?
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Neka zavrne neki univerzalni štap, jeftin.