Natrpa putnike, a decu u gepek, pa ih usput ostavi, negde na pola puta do NS. Neko ga od putnika prijavio.
Pa ja ne znam, šta ti može biti preče od dece jbt. Uštekao se za dve karte.
Ne znam kako je zvanicno, mozda su se formalno pokriki, ali sustinski bi trebalo da boja na kolovozu bude jasan pokazatelj zoneCp6uH napisao:boja na parking mestu ti nije oznaka zone imaš table na početku svake ulice ili ćoška na kom ti piše koja je zona
Ukoliko u roku od 8 dana ne plati, i ne pojavi se u sudu ili ne posalje razlog za odsustvo, sud pokrece prekrsajni postupak u redovnoj proceduri i naplacuje kaznu u punom iznosu od 5.000 din + sudski troskovi. Ne znam koliko su troskovi suda tacno ali sigurno preko 1000 din. Mislim da moze da trazi suocavanje sa policajcem, ali sud ce presuditi protiv njega sigurno. Sta god uradio posle 8 dana gubi pravo na 50% popusta, ako ne plati do tada.Kuzmanovic napisao:Sta se bese desava ako se ne plati mandatna kazna u roku od 8 dana tj. ne plati se uopste?
Ukratko: telefon, nije potpisan zahtev, vozac nema nameru da placa kaznu. Jel se moze izvuci na onu staru foru, da se sudiji trazi suocavanje na koje pandur obicno ne dodje? I sta ako pandur dodje ili sudija ne prihvati suocavanje i izda vozacu kaznu, tu bese ide kazna plus sudski troskovi (koliko oni iznose)?
P.S. Nije rec o meni.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk