Sa neke strane je to lose. Neko hoce da vozi kvalietan dobar auto ali ne tako veliki, ali oni te guraju da uzmes auto vise klase. Nekom je serija 1 sasvim dovoljna za sve potrebe ali opet koliko god ga napucao opremom, morace da trpi losiju izolaciju, supalj zvuk zatvaranja vrata, losije plastike u enterijeru itd, bez obzira sto cena takvog vozila moze da ode u nebesa sa jakom motorizacijom i dosta opreme.Delija napisao:Sad sam malo sedeo u M135i i njah... Bas se vidi razlika u enterijeru u odnosu na F30. Veca nego izmedju F10 i F30.Floyd napisao:Tebi ako je dosadno uzmi dok čekaš M240i
Cak i HK ozvucenje ne zvuci nista posebno. Lepo oni to diferenciraju medju klasama.
Zvuk pri paljenju hladnog nije nista bolji od mog sa M Performance izduvom - rekao bih cak da je losiji. Steta sto ga nisam provozao (tu je sigurno druga prica), ali je vec prodat i ceka da se zavrsi papirologija, tako da bi bilo bas bezveze.
BMW 5 (G30) 2017
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: BMW 5 (G30) 2017
I ja sam kenjao o tabli do danas, sad mi ne super.Delija napisao:Na F10 izgleda sjajno, a ovde moze samo da bude jos bolje. Ne suditi po slikama.
I ja sam danas imao priliku da se 4 sata družim za ovim autom. Mogu reći da sam zadovoljan voznom dinamikom. Rekao bih da ne zaostaje za F30 a da je prilično bolji od F10.

Meni karbon crna sa moka enterijerom izgleda brutalno dobro uživo. Ove felne sa zimskim gumama su bzv ali verujem sa je sa M 19icama dobitna kombinacija. 30d motor pruža odlične performanse... 5.3s do 100 i ima dovoljno rezerve snage da odregauje dobro čak i na većim brzinama. Kakva li će tek aždaja biti 40d i M550d
Isprobao sam adaptivno oslanjanje i ja tu ne vidim neku veliku razliku u odnosu na "klot M". Tvrd je i lepo zalepljen za put i u komfort modu a možda za nijansu tvrđi u sport.
Digitalna tabla je bolja nego u X5... kod kog sam imao utisak kao da secka kad se naglo potopi gas. Radi sve to dobro ali meni je klasična i dalje mnogo lepša... stvar ukusa. HUD ima malo moderniju grafiku ali ništa spektakularno. UI od iDrive 5 mi se uživo ne dopada kao na slikama ali ok je.
Sve u svemu, rekao bih da su odličan posao napravili. Oko 3ojke će trebati dobro da se potrude ako neće da joj 5ica uzme deo kupaca.
I da... pliš u polici u vratima je postavljen samo sa jedne strane inače je dole plastika a ne guma svuda kao kod X5

Wireless punjač je ekstra stvar. Krivo mi je što to nemam u autu

Meni karbon crna sa moka enterijerom izgleda brutalno dobro uživo. Ove felne sa zimskim gumama su bzv ali verujem sa je sa M 19icama dobitna kombinacija. 30d motor pruža odlične performanse... 5.3s do 100 i ima dovoljno rezerve snage da odregauje dobro čak i na većim brzinama. Kakva li će tek aždaja biti 40d i M550d

Isprobao sam adaptivno oslanjanje i ja tu ne vidim neku veliku razliku u odnosu na "klot M". Tvrd je i lepo zalepljen za put i u komfort modu a možda za nijansu tvrđi u sport.
Digitalna tabla je bolja nego u X5... kod kog sam imao utisak kao da secka kad se naglo potopi gas. Radi sve to dobro ali meni je klasična i dalje mnogo lepša... stvar ukusa. HUD ima malo moderniju grafiku ali ništa spektakularno. UI od iDrive 5 mi se uživo ne dopada kao na slikama ali ok je.
Sve u svemu, rekao bih da su odličan posao napravili. Oko 3ojke će trebati dobro da se potrude ako neće da joj 5ica uzme deo kupaca.
I da... pliš u polici u vratima je postavljen samo sa jedne strane inače je dole plastika a ne guma svuda kao kod X5

Wireless punjač je ekstra stvar. Krivo mi je što to nemam u autu

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Laki
Daj spisak opreme koji si za sada sklopio.

Daj spisak opreme koji si za sada sklopio.
To je lepo cutiFloyd napisao:Mogu reći da sam zadovoljan voznom dinamikom. Rekao bih da ne zaostaje za F30 a da je prilično bolji od F10.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Ovo je neka moja "must have" lista - mogao bih lagano da "potrosim" jos 10k evra 
223 Variable Damper Control (VDC)
248 Steering wheel heating
2TB Sports Automatic Transmission (with paddles on wheel)
300 Compact spare tire
337 M Sport package
3AG Rear view camera
3DS BMW Display Key
420 Sun protection glass
441 Smoker’s package
465 Foldable rear seat backrest with 40:20:40 split
488 Lumbar support, driver and front passenger
4T8 Ext mirrors auto-dimming and electric folding
4UR Ambient Light
508 Park Distance Control (PDC), front and rear
534 Automatic air conditioning
5AC High Beam Assist
610 Head-Up Display (HUD)
688 Harman Kardon surround sound system
6WB Multi-functional instrument panel

223 Variable Damper Control (VDC)
248 Steering wheel heating
2TB Sports Automatic Transmission (with paddles on wheel)
300 Compact spare tire
337 M Sport package
3AG Rear view camera
3DS BMW Display Key
420 Sun protection glass
441 Smoker’s package
465 Foldable rear seat backrest with 40:20:40 split
488 Lumbar support, driver and front passenger
4T8 Ext mirrors auto-dimming and electric folding
4UR Ambient Light
508 Park Distance Control (PDC), front and rear
534 Automatic air conditioning
5AC High Beam Assist
610 Head-Up Display (HUD)
688 Harman Kardon surround sound system
6WB Multi-functional instrument panel
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
530xd ima performanse 535xda prosle gen
M550d bi trebalo da ima motor iz 750d, 400ks/760nm.

Kakav je sa ponudom prostora i oblikom gepeka?
Tapatalk
Tapatalk
Uf pa i ne znam tacno zbog onih paketa 
Imam sve ovo osim grejanja volana (bas ne vidim koji ce mi) i pusackog paketa (sta ce to i tebi?), plus jos dosta toga.
Danas smo dodali i siber i koznu tablu, bolje nego da posle razmisljam dal sam trebao...
Ima, jos na prvu loptu active safety, driver assistant (lane assist, mrtav ugao...), ambient air, Adaptive LED svetla, ono parkiranje premo daljinskog kljuca...
Za sada ima Adaptive drive ali cu ga sigurno izbaciti a ubaciti VDC i u dilemi sam da li da dodam Integral (4 wheel) steering.
Isto tako za sada su sport sedista ali cu morati da ih prebacim na Comfort jer niko nema primerak sa Sport gde bih mogao da ih vidim i probam. Jako mi se svidjaju Sport sa slike ali ne smem da rizikujem da mi ne odgovaraju pa bih isao na sigurno i comfort.

Imam sve ovo osim grejanja volana (bas ne vidim koji ce mi) i pusackog paketa (sta ce to i tebi?), plus jos dosta toga.
Danas smo dodali i siber i koznu tablu, bolje nego da posle razmisljam dal sam trebao...
Ima, jos na prvu loptu active safety, driver assistant (lane assist, mrtav ugao...), ambient air, Adaptive LED svetla, ono parkiranje premo daljinskog kljuca...
Za sada ima Adaptive drive ali cu ga sigurno izbaciti a ubaciti VDC i u dilemi sam da li da dodam Integral (4 wheel) steering.
Isto tako za sada su sport sedista ali cu morati da ih prebacim na Comfort jer niko nema primerak sa Sport gde bih mogao da ih vidim i probam. Jako mi se svidjaju Sport sa slike ali ne smem da rizikujem da mi ne odgovaraju pa bih isao na sigurno i comfort.
Delija, čemu displej ključ? 
Meni je ono crno nebo bez šibera očajno koliko zatvara auto unutra. U 320d sam imao sivo i to mi je mnogo bolja opcija ako nema šibera.
Gepek u proseku klase ali ja nisam nesto oduševljen oblikom.

Ok je ponuda prostora. Kao kod F10, s'tim da suvozač ima malo više prostora za noge zbog table koja je malo bolje rešena u tom delu.Kabal napisao:Kakav je sa ponudom prostora i oblikom gepeka?
Meni je ono crno nebo bez šibera očajno koliko zatvara auto unutra. U 320d sam imao sivo i to mi je mnogo bolja opcija ako nema šibera.
Gepek u proseku klase ali ja nisam nesto oduševljen oblikom.

Sa tablom, samo ovaj standard mod. Ove druge dve varijante su odvratne.
Trebali su Alpinu pitati kako se tabla pravi:

Sent from my m2 using Tapatalk
Trebali su Alpinu pitati kako se tabla pravi:

Sent from my m2 using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Super gadget. ZajebancijaFloyd napisao:Delija, čemu displej ključ?

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Meni zato nije jasno kad neko doplati crno neboFloyd napisao:Meni je ono crno nebo bez šibera očajno koliko zatvara auto unutra. U 320d sam imao sivo i to mi je mnogo bolja opcija ako nema šibera.

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Apsolutno da treba to uzeti. Lepo izgleda, a jefino je.
Automatski da se isparkira je čista glupost koju niko ne koristi.
Delija, nisi pušač?
Ja bih izbacio rikverc kameru. Ima pdc, dosta mu je.
Automatski da se isparkira je čista glupost koju niko ne koristi.
Delija, nisi pušač?
Ja bih izbacio rikverc kameru. Ima pdc, dosta mu je.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Kontakt:
Ma kakav pusac, ali hocu da imam i pepeljaru i upaljac 
Ako mi zatreba taj sistem da se isparkiram to znaci da mi je neko odvalio vrata.
Kamera uglavnom ne treba, ali nije lose kad klinci protrcavaju.
@Ivan
Ja sam mracni covek
I uz M Sport se to ne doplacuje vec ide u paketu.

Ako mi zatreba taj sistem da se isparkiram to znaci da mi je neko odvalio vrata.
Kamera uglavnom ne treba, ali nije lose kad klinci protrcavaju.
@Ivan
Ja sam mracni covek

I uz M Sport se to ne doplacuje vec ide u paketu.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Crno nebo je vrh u autu, naravno sa crnim enterijerom.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока