Fiat 500L
Re: Fiat 500L
I tako...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

^
Sa drugog auto foruma.
Sa drugog auto foruma.
Naravno, to su glavni izvori vesti. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Bio na tv-u dokumentarac o Suzukiju. Svaki radnik pored trake ima dugme kojim može i poželjno je da zaustavi traku ako nije siguran da je nešto dobro odradio ili da iz nekog razloga treba pomoć. baš kada su snimali traka se zaustavljala nekoliko puta. Prvi razlog je bio višak delova na polici. Glavni inženjer proizvodne take je došao, prebrojali delove ustanovili da je neko ko je donosio iste na traku postavio jedan više na toj polici a jedan manje na donjoj sa drugim delovima. najzanimljivije mi je što su svi radnika koji je to primetio pohvalili i ni na koji način mu nisu zamerali. Ja odlepio!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ikac napisao:Ma neće Fiat nigde, ne isplati im se, a mogli bi da imaju i probleme zbog dosta kooperanata koji su došli, uložili pare i otvorili fabrike... A i nije to tako jednostavno, to je ogromna fabrika i zatvaranje tj. seljenje iste bi bilo skupo...
Najbolje, ali najmanje realno rešenje, za fabriku u KG bi bilo da se pojavi treća strana, koja bi preuzela fabriku i koja bi pravila neki drugi automobil. Verujem da bi one mašine i roboti mogli lako da se prilagode za proizvodnju nekog drugog automobila...
Pre Fiata se pričalo o Opelu. Da li je ta priča realna, ne zna se. Samo se šuška, mada je i to pitanje koliko ima istine...
Šta će nam Francuzi...
možda je ovde sve objašnjeno
Малагурски: Истина о Фијату!
https://www.youtube.com/watch?v=4tDGwVEiuVE
Малагурски: Истина о Фијату!
https://www.youtube.com/watch?v=4tDGwVEiuVE
Hm, znači 2018. otprilike ima da dobijemo ostatak fabrike za dinar, paru, cent ili slično.....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Al me Malagurski nervira sa ovim klimanjem glave i ovim nacinom govora (kao pokusava biti smijesan i ironican).
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Da, bolje ga je citati svakako. 
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Jeste iritantan, ali sve sto je naveo su cinjenice.
HKS napisao:Al me Malagurski nervira sa ovim klimanjem glave i ovim nacinom govora (kao pokusava biti smijesan i ironican).
John Stewart/Stephen Colbert fazon. Ni meni se ne dopada uopšte, bolji mi je kao narator.

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Sam prilog je katastrofa, ta multipla je više puta bila najbolji porodični auto ili tako nešto.
Malagurski je teški amater, a postao je i vrlo iritantan.
Malagurski je teški amater, a postao je i vrlo iritantan.