Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Setio sam se da imamo i auto sa folijama u porodici.
Koliko u blek glasu naplaćuju skidanje svojih folija - sa svih bočnih, ne i 5. vrata.
Koliko u blek glasu naplaćuju skidanje svojih folija - sa svih bočnih, ne i 5. vrata.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Danas su me zaustavili zbog stakala. Zapravo isli su za mnom i ablendovali da stanem. Posle nekog vremena su utvrdili da su stakla fabricki tamna i pustili me.
Dakle ocekujte da vas zbog stakala vijaju po gradu.
Dakle ocekujte da vas zbog stakala vijaju po gradu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
KAko su utvrdili? Jesu te terali da spustis prozore ili gledali oznake?
Brzine idu u H-a !!!

Bice zestoko na prolece kad krenu skuterima
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
- Darko
Ne mogu da se spuste prozori. Skontali su da su one oznake na staklima preko tamnih stakala a ne onako kao ispod folija.
Ja sam ovako kupio auto iz uvoza nemam pojma dal je fabricki. Ali oni su kao utvrdili da verovatno jeste.
Najgore sto su me zaustavili na sred trake jedne veoma prometne ulice.

Ja sam ovako kupio auto iz uvoza nemam pojma dal je fabricki. Ali oni su kao utvrdili da verovatno jeste.
Najgore sto su me zaustavili na sred trake jedne veoma prometne ulice.

-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Dobro su skontali.Jel su prsticem grebuckali po oznakama da vide da su utisnute u stako
Kad su te zaustavili,da li su parkirali auto iza tebe,na dovoljnom rastojanju sa upaljenom rotacijom?

Kad su te zaustavili,da li su parkirali auto iza tebe,na dovoljnom rastojanju sa upaljenom rotacijom?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Gledaju oznake. Imaju uputstvoDay Walker napisao: 21 Jan 2018, 16:30 KAko su utvrdili? Jesu te terali da spustis prozore ili gledali oznake?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
Da. Grebali su noktima. I gledali oznake.
Pa, stali su dva metra iza mene bez rotacije. Stajali smo tako na sred bulevara mihajla pupina u ns. Deo gde ima 2+2 trake ispred izvršnog veca vojvodine.
Pa, stali su dva metra iza mene bez rotacije. Stajali smo tako na sred bulevara mihajla pupina u ns. Deo gde ima 2+2 trake ispred izvršnog veca vojvodine.
Kad zavrse sa staklima mogli bi istu akciju za nevezivanje dece. Taman sad lepo sve vide kroz prozore.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma bice akcija za sve, uopste nema potrebe komentarisati "a sto stakla a ne xenone, a sto ovo a ne ovo"
Sve ce polako da zategnu, samo sto ce to uvek biti na po nas grbav nacin, kao na primer atest za ova stakla. Jbt na 3 mesta se treba obratiti radi jednog atesta...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Sve ce polako da zategnu, samo sto ce to uvek biti na po nas grbav nacin, kao na primer atest za ova stakla. Jbt na 3 mesta se treba obratiti radi jednog atesta...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I svakom autu ce da grebuckaju folije da vide da li ih je fabrika ugradila? Da li su realni? Hoce li nas koji nismo imali folije na staklima uopste, terati da vadimo neki papir kao dokaz?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ono sto je pozitivno u celoj prici je sto ce polako šabaniju da iskorene (ne mislim.toliko na folije, ali i tu ima svega i svacega), i, nadam se, vece postovanje pravila.
Mada znajuci srpski folklorni inat...
Mada znajuci srpski folklorni inat...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Krenuce uskoro i ne kseljone. Za to mi nece biti ni malo zao.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jbt koliko svi spominjete xenone covek pomisli da ih ima svaki drugi auto. Po onome sto vidim % kola sa bljestecim xenonima u reflektorskim farovima je minimalan.
Svakako ce i to juriti kao i ovo, al nisu oni uopste vise toliko masovni kao pre...
Svakako ce i to juriti kao i ovo, al nisu oni uopste vise toliko masovni kao pre...
Ne znam gde gledaš ali ja po mojoj proceni je svaki 3-4 auto sa nepropisnim svetlima.