Banke - odabir, utisci...
Re: Banke - odabir, utisci...
Ne razumem zar vi nemate verifikacije plaćanja? Meni ni jedna transakcija ne ode ako je ne odobrim u aplikaciji?
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Zavisi od provajdera. Ne mora da bude tako.ljuba napisao: 18 Okt 2024, 14:40 Ne razumem zar vi nemate verifikacije plaćanja? Meni ni jedna transakcija ne ode ako je ne odobrim u aplikaciji?
Hotel ti recimo rezerviše i skine pare i bez CVV i bez verifikacije, i šta ćemo sad?
+1zdushan napisao:Ja za svaku transakciju napravim virtuelnu karticu za tačan iznos, i ne boli me glava. Intesa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ne znam, nisam hteo da rizikujem haklerski napadftj napisao:sto bre

Sent from my iPhone using Tapatalk
To ti je veci rizik nego apple pay. Ako temu stvarno krade kartice dzaba tebi sto ti cesto koristis sms/push autentifikaciju kad ce oni tu karticu koristiti tamo gde se to ne trazi. ta 3d secure autentifikacija sluzi prvenstveno da zastiti prodavca od onih koji placaju kradenim karticama jer nikad nije u interesu da imas veliki procenat losih transakcija.
a kad bi koristio apple pay za placanje na temu, oni nikad ne bi ni dobili podatke tvoje kartice.
a kad bi koristio apple pay za placanje na temu, oni nikad ne bi ni dobili podatke tvoje kartice.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Inače poslao sam reklamaciju Rajfajzenu, opisao sam i situaciju i da mi je sumnjiva transakcija sa PC ako postoji keylogger i sa Temu, baš me zanima da li će da mi odgovore samo nešto generički ili će da podele njihova iskustva na osnovu reklamacija. Mada ne verujem da smeju bog zna šta da pišu u oficijelnom mailu.
@ftj kakva je onda sigurnosna priča sa npr intesa kartica za internet plaćanje i da se nakači na gPay? Ima li potrebe za tim?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nisam siguran da uopste mogu te virtuelne kartice da se nakace na gpay/apple pay. mislim da je overkill al ko kako voli jbg. gpay i apple pay su pre svega za komfor i lakocu koriscenja a sto se tice bezbednosti mislim da je realnije brinuti da ce neko hakovati banku nego ta dva sistema.
Mozes staviti internet karticu, kao i svaku drugu, na gpay/apay, ne moze naravno virtuelna
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ljudi, kako bi mogao sebi da omogućim plaćanje telefonom? Račun mi je u OTP banci. Jel Google Wallet najbolja opcija?
Nisam to do sad koristio, ni prethodni telefon mi nije imao NFC...
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Nisam to do sad koristio, ni prethodni telefon mi nije imao NFC...
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Hvala!
https://www.mastercard.rs/sr-rs/korisni ... s-bek.html
svakog utorka sledecih 7 utoraka napravite transakciju sa masterkardom i google/apple payom u iznosu od 3,000 din i vrate vam iljadarku. morate da se registrujete na masterkard sajtu.
svakog utorka sledecih 7 utoraka napravite transakciju sa masterkardom i google/apple payom u iznosu od 3,000 din i vrate vam iljadarku. morate da se registrujete na masterkard sajtu.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
i CSS kod da im daš, što da ne 

Boringly average, but also perfect for school run mums