Pa nego šta steDelija napisao:Pa nismo mi banderasi
https://www.youtube.com/watch?v=zQeiZBJ0B1g
@nuk
Šta keže uređaj, isplati li grejati vodu u velikom bojleru samo noću, kada je jeftina? Može li se tako uštedeti?
Pa nego šta steDelija napisao:Pa nismo mi banderasi
Misliš da si pogonski inženjer jake struje?Delija napisao:Ja banderu u zivotu video nisam
Imam i ja, preporucio bih da na to zaboravis kao merac potrosnje.nikaragva napisao:Delija jel imate tamo neki portable merač potrošnje energije po utičnici, da se malo igramo?
Nisam siguran da si razumeo o cemu pricamonuk napisao:Misliš, nisi se popeo
Kod: Obeleži sve
Frizider LG GBB539PVQWB
Ugradna ploca Bosch PIC645F17E
Ugradna rerna Bosch HBN532E5
Ugradna mikrotalasna Bosch HMT84G654
Ugradna masina za sudove Bosch SMI50E45EU
Aspirator Bosch DHI645H
Bojler Bosch Tronic 1000T 010L T
I ja hocu tu Bosch masku iz istog razloga.Sloba napisao:Imam isti aspirator... Posto je kod mene sva tehnika u inoks finisu, dokupio sam prednju lajsnu za njega i to je jedina stvar koja mi se nije svidela. Vise je neki alu finish nego inox. Nije bas u tonu sa ostatkom kuhinje, ali ajd... Ako ces stavljati lajsnu od materijala od kog su elementi, onda ti je ovo nebitna stvar.
Uz sudoperu daju "na poklon" i sifon, tako da je to reseno.Sloba napisao:Ako uzmes Blanko, obavezno uzmi i njihov sifon. Nemoj se zajebavati sa onim Texo ili kako vec...
Sto se tice aspiratora - kuhinja je 8 kvadrata, tako da kuhinjskih elemenata imam i viskaHeinz napisao:Da sada kupujem frižider, uzeo bih neki LG linear compressor. Nervira me buka od ovog običnog.
Mi smo birali kombinovanu ploču, ne idu svi sudovi na indukciju, ali se može prevazići problem kupovinom adekvatnih.
Aspirator zauzima malo više mesta u elementu, ali ako ti to ne smeta onda nije problem. Gde ti je izduv za aspirator?