Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Ne nego odmah ide na izvršenje.
Prekršajni nalog mora da se ospori tako što se pošalje sudu i time se inicira vođenje prekršajnog postupka. Ako se to ne uradi nalog je pravnosnažan u punom iznosu i izvršava se prinudnim putem.
Prekršajni nalog mora da se ospori tako što se pošalje sudu i time se inicira vođenje prekršajnog postupka. Ako se to ne uradi nalog je pravnosnažan u punom iznosu i izvršava se prinudnim putem.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Znači, kuliranje nije opcija 

Jesta, al najgluplja. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Najbolja opcija je platiti u roku od 8 dana. 50% kazne placas, nema cimanja.
ADrei napisao:jel postoji kamera za zutu traku u kralja milana, od terazija do slavije?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne postoji
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pajo, Grujicu, a ono oko sucavanja? Kakve su tu sanse? Kapiram da su sanse da se vozac izvuce nikakve ako se pandur pojavi, ali sta se desava ako se ne pojavi na sudjenju?
I naravno da je najbolje platiti 2500, ali kad je neko tvrdoglav dzabe mu objasnjavati.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
I naravno da je najbolje platiti 2500, ali kad je neko tvrdoglav dzabe mu objasnjavati.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Ne znam kako je trenutno. Jedan period su se odazivali dosta uredno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A i zavisi gde... Moj ortak je imao neko sudjenje u Valjevu, on je dolazio redovno a policajac par puta izbegao i o da je sudija pripretio da ce narediti dovodjenje ili koji je vec mehanizam za njih
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Aha, ok. Hvala na odgovorima. 

Ja sam danas u Kraljevu platio kaznu za pojas, nisam ga vezao samo sto sam trebao ponovo da stanem za 300 metara. Policajac se pojavio bas kad treba
. Odmah sam platio 2500 din.

Au brate, kako to uspeju da vam naplate, ja nisambu gradu pojas vezao godinama, ni jednu kaznu za to nisam imao. Samo sam jednim, kada je 2014. bila akcija za pojas, hteo lik da pise, pa sam ga "castio".
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odmah na licu mesta ili u pošti?tajfun napisao:Ja sam danas u Kraljevu platio kaznu za pojas, nisam ga vezao samo sto sam trebao ponovo da stanem za 300 metara. Policajac se pojavio bas kad treba. Odmah sam platio 2500 din.
Kroz tvoja stakla se ne vidiš ni sitni ti, a ne pojas.Xepoj87 napisao:Au brate, kako to uspeju da vam naplate, ja nisambu gradu pojas vezao godinama, ni jednu kaznu za to nisam imao. Samo sam jednim, kada je 2014. bila akcija za pojas, hteo lik da pise, pa sam ga "castio".
Leti 90% vremena vozim bez stakala
Svaki 50i put kada me zaustave, pa spomene pojas, izgovori su tipa imam problema sa besikom, skinuo sam da dohvatim dokumenta, zar nisi video i slicno
A recimo da se namerno zaustavim oko 2m ispred njega 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
KAd te navataju sledeći put radarom probaj sa pričom da imaš probleme sa stomakom i da juriš u wc. 

Mislim da se za to nikada nisam izmotavao 
Smao kazem, jesam isao brze, nisam ni gledao... Nekako imam iskrenu facu valjda, par puta su me pustali
Sent from my Sony

Smao kazem, jesam isao brze, nisam ni gledao... Nekako imam iskrenu facu valjda, par puta su me pustali

Sent from my Sony