Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Da li ići na Zlatibor preko Divčibara? Jednom sam se tuda vraćao, ima tome jedno 6 godina, ne sećam se da je bilo nekih problema?
Pitam jer je neki plan da se tamo ode baš kad je Guča vikend, pa bih da izbegnem i radove i Čačak generalno.
Pitam jer je neki plan da se tamo ode baš kad je Guča vikend, pa bih da izbegnem i radove i Čačak generalno.
Kad je Guča vikend? 

http://www.gucafestival.rs/program
Dragačevski sabor trubača biće održan 11, 12 i 13. Avgusta 2016. godine, kada će biti održana seniorska i juniorska takmičenja trubača, kao i revijalni koncertni program.
Neoficijelni program festivala počeće već u sredu, koncertom na stadionu, a zavšiće se takođe koncertom u nedelju 14. Avgusta.
Dragačevski sabor trubača biće održan 11, 12 i 13. Avgusta 2016. godine, kada će biti održana seniorska i juniorska takmičenja trubača, kao i revijalni koncertni program.
Neoficijelni program festivala počeće već u sredu, koncertom na stadionu, a zavšiće se takođe koncertom u nedelju 14. Avgusta.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Evo pisao sam detaljno u ovoj temi o tom putu samo par poruka ranije. Vraćao sam se iz CG tuda, kod Požege sam se isključio sa standardnog puta i išao preko Divčibara. Doduše moglo je tu alternativno da se ide i preko centra Divčibara pa na Mionicu, i to je možda malo bolji put. Ja sam išao obronkom Divčibara pa do Valjeva, posle od Divaca je isti put.
Sve u svemu put nije nikako za preporuku osim ako je baš sranje na glavnom putu, a Guča bi mogla da bude taj razlog.
Sve u svemu put nije nikako za preporuku osim ako je baš sranje na glavnom putu, a Guča bi mogla da bude taj razlog.
Video sam tvoj post. Ne bih išao na Kosjerić, nego baš na Divčibare. I to možda preko Uba 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
zaobiđi samo ono oko KosjerićaHeinz napisao:Da li ići na Zlatibor preko Divčibara? Jednom sam se tuda vraćao, ima tome jedno 6 godina, ne sećam se da je bilo nekih problema?
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=210
Boringly average, but also perfect for school run mums
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Aha, to je onda ovo što sa Divčibara ide na Ljutice-Mađer pa Požega? Ako rešiš tuda napiši utiske.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nemam pojma, jednom sam ga promašio u povratku sa Zlatibora i išao preko Kosjerića, al išao sam sâm pa mi je pokvario prolazno vreme 

Boringly average, but also perfect for school run mums
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kum unistio trap tu preko Divcibara negde na rupcage koje su pripremili za asfaltiranje koje ce biti tipa za 6 meseci. Nesto mu od tada lupa.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šta se bune nezahvalnici ... Eto i Ona je zakasnila zbog mosta.
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
-
- Banned
Danas sam isao za Srpsku i promasim skretanje za Sabac i izadjem na Kuzmin, prema Bijeljini. Predjem granu na Raci misleci da je most neposredno pre grane Pavlovica most. Put me odusevio, sve do granice pa dalje obilaznicom oko Bjeljine, 8.5/9 Ogija kvalitet puta. Odusevim se kao malo dete i kazem sebi od sada samo tuda. Jos su odradili jednu veliku deonicu posle Zvornika koja je bila losa i rade jos a dalje su krpili i deonicu iznad Vlasenice ali onako kvalitetno.
U povratku, cisto da ne bude sve tako lepo, na obilaznici oko Bjeljine se zajebem jer nije bilo znaka ili ga nisam video i skrenem prema Pavlovica mostu jer sam mislio da sam tuda dosao. Stizem do mosta, vidim nepoznato mi. Kaze lik zajebo si se na kruznom. Naplacuje se 120 din prelaz preko mosta ?!!?!? Predjem granu i tu ubrzo raskrsnica, pravo BG i Sabac, levo SM. Ja kapiram da hocu na AP i krenem prema SM. KAKVA KOBNA GRESKA. Put je jeziv !!! Neki Badinovci pa dalje, skroz do Nocaja i auto puta... rupa na rupu, zakrpa na zakrpu i tako 40km. Srecom, niko normalan ne ide tuda pa je put maltene prazan pa moze da se vozi i sredinom i suprotnom trakom i kako hoces... rupe uglavnom mogu da se izbegnu sve osim jedne ogromne na sred puta pored koje sam prosao ni sam ne znam kako, samo sam se stegao i cekao da ostanem bez tocka ali nisam pogodio. Znaci uzas jedan, pa Vojvodina je potpuna katastrofa ! Tako ostaviti put, neverovatno nesto. Nije mi jasno ko tu prelazi granu. Pitam se da li bi bilo bolje da sam otisao pravo na onoj raskrsnici...
U povratku, cisto da ne bude sve tako lepo, na obilaznici oko Bjeljine se zajebem jer nije bilo znaka ili ga nisam video i skrenem prema Pavlovica mostu jer sam mislio da sam tuda dosao. Stizem do mosta, vidim nepoznato mi. Kaze lik zajebo si se na kruznom. Naplacuje se 120 din prelaz preko mosta ?!!?!? Predjem granu i tu ubrzo raskrsnica, pravo BG i Sabac, levo SM. Ja kapiram da hocu na AP i krenem prema SM. KAKVA KOBNA GRESKA. Put je jeziv !!! Neki Badinovci pa dalje, skroz do Nocaja i auto puta... rupa na rupu, zakrpa na zakrpu i tako 40km. Srecom, niko normalan ne ide tuda pa je put maltene prazan pa moze da se vozi i sredinom i suprotnom trakom i kako hoces... rupe uglavnom mogu da se izbegnu sve osim jedne ogromne na sred puta pored koje sam prosao ni sam ne znam kako, samo sam se stegao i cekao da ostanem bez tocka ali nisam pogodio. Znaci uzas jedan, pa Vojvodina je potpuna katastrofa ! Tako ostaviti put, neverovatno nesto. Nije mi jasno ko tu prelazi granu. Pitam se da li bi bilo bolje da sam otisao pravo na onoj raskrsnici...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sto bi neko popravljao put kojim niko normalan ne vozi? 
Ima mnogo bitnijih puteva koji su ocajni - recimo 3/4 novosadskih ulica

Ima mnogo bitnijih puteva koji su ocajni - recimo 3/4 novosadskih ulica

Poslednja izmena od Delija u 14 Avg 2016, 23:46, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Tako je, skroz zapustena i zapostavljena regija..pa Vojvodina je potpuna katastrofa
-
- Banned
To sam primetio jos pre mnogo godina kada sam vozio putevima do F. Gore, uzas, a do izletista ne moze ni da se dodje od rupa a i sam NS je tada bio mnogo los.