Banke - odabir, utisci...
Re: Banke - odabir, utisci...
Ne treba cvc kod ako to mislis.
Radio sam više puta cash back kada MC izbaci akciju, skroz je legitimno. Čak sam jednom uspeo da iskombinujem MC cash back, Maxi online popust i Procter & Gamble cash back i račun umanjio za 2500 rsd.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Svaki dinar je bitan
ja juce odradio na dve master kartice + jednu zeninu

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Kanda ću i ja, hvala na informaciji.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Kako vam radi ovaj Mastercard kešbek? 
Prvu "kvalifikovanu" transakciju sam odradio u utorak 8.10.
Sledećeg utorka 15.10. mi se u izvršenim transakcijama pojavljuje stavka MASTERCARDDAN CASHBACK, iznos -8.53 eur.
Proverom na eur delu računa (račun plus, ex mts banka), vidim da je to stvarno leglo.
Za sledeće dve (kvailifikovane) transakcije za sad truba
U utorak 5.11. odrađena transakcija, a 8.11. opet u izvršenim transakcijama stoji ovaj kešbek od -8.51 eur, ali eur deo računa do danas stanje 0.00
Poslednja transakcija odrađena u prošli utorak 12.11. i tu još ničega nema, ni ove "izvršene transakcije" od -8.53, stanje na eur delu računa i dalje 0.00
Ajde za ovu poslednju je još možda rano, ali me buni za ovu drugu, što u izvršenim transakcijama vidim taj kešbek, ali na računu ne. Ne znam dal' je do banke ili do kešbeka. Nema ni na "čekanju" ni kod "odbijenih", ništa.

Prvu "kvalifikovanu" transakciju sam odradio u utorak 8.10.
Sledećeg utorka 15.10. mi se u izvršenim transakcijama pojavljuje stavka MASTERCARDDAN CASHBACK, iznos -8.53 eur.
Proverom na eur delu računa (račun plus, ex mts banka), vidim da je to stvarno leglo.
Za sledeće dve (kvailifikovane) transakcije za sad truba

U utorak 5.11. odrađena transakcija, a 8.11. opet u izvršenim transakcijama stoji ovaj kešbek od -8.51 eur, ali eur deo računa do danas stanje 0.00
Poslednja transakcija odrađena u prošli utorak 12.11. i tu još ničega nema, ni ove "izvršene transakcije" od -8.53, stanje na eur delu računa i dalje 0.00
Ajde za ovu poslednju je još možda rano, ali me buni za ovu drugu, što u izvršenim transakcijama vidim taj kešbek, ali na računu ne. Ne znam dal' je do banke ili do kešbeka. Nema ni na "čekanju" ni kod "odbijenih", ništa.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Gazu
Hmm, ja sam za utorke 29. oktobra i 5. novembra dobio po 1000 dinara natrag, baš sam dobio obaveštenje o uplati na račun, a za 12. novembar još ništa. Nisam dobio obaveštenje, a mislim da nije ni bila neka promena na računu - da mi je vaskrslo nekih 1000 dinara.
To je beše bitno samo da je plaćeno sa Google Pay-om negde, zar ne? Nije bitno kod koga se plaća?
To je beše bitno samo da je plaćeno sa Google Pay-om negde, zar ne? Nije bitno kod koga se plaća?
Meni samo za poslednji utorak nisu vratili, a za prethodna dva jesu.
To sto vidis u eur je samo prikaz(obracun), nema nikakvih eura u prici. ako koristis kreditnu karticu, pare ti se vracaju na kreditnu na racun vezan u dinarima, i uplatu vidis na izvodu dinarskog dela kreditne na kraju meseca.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Da, treba plaćati isključivo wallet-om, ali sad vidim na njihovom sajtu pod pravilima, da postoje i transakcije koje će biti isključene iz programa. Dali su neku tabelu sa kodovima.
Tu transakciju koju sam ja obavio 5.11. je ustvari plaćanje usluge u auto servisu, i izgleda da to ne ulazi u program, već bukvalno treba nešto da se _kupi_ kod nekih od trgovaca, a možda i nije tako
Tu transakciju koju sam ja obavio 5.11. je ustvari plaćanje usluge u auto servisu, i izgleda da to ne ulazi u program, već bukvalno treba nešto da se _kupi_ kod nekih od trgovaca, a možda i nije tako

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Gazu
Da, ja sam imao u utorak registraciju ćaletovog auta, pa to verovatno otpada, ali pored toga sam isti dan i u Jysku nešto kupio za 3 i po hiljade dinara. Plus još neka sitna plaćanja.
Kolko vidim na tom spisku transakcija su neki totalno granicni slucajevi tako da autoservis definitivno spada u kešbek.
- Gazu
Ipak mi legla hiljadarka i za prethodni utorak. Za Mastercard cashback. To su onda sva tri utorka za mene.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dokle traje to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gazu
Do 10. decembra. I mislim da se najviše 5 puta može dobiti cashback.
Znaci ko se danas ukljuci moze 4 utorka da iskoristi.