Mobilne telekomunikacije
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Mobilne telekomunikacije
E da, obrnuh.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
- TheWickerMan
Xiaomi Mi8 ili One plus 6?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nećeš pogrešiti ni sa jednim ali mislim da je OP6 za nijansu bolji telefon
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Poslednja izmena od nuk u 15 Feb 2019, 22:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja skoro uzeo op6 nakon mate10pro, ne mogu da ti napravim baš to poređenje ali mogu reći da je op6 munja od telefona. Jedino što je bolje na mate je zvučnik koji je na op kriminalno loš i baterija koja je na mate bolja jedno 20% odokativno. Sve drugo mi je dosta bolje na op, naročito ekran, softver/brzina rada i kamera uz gcam.
- TheWickerMan
Još i OP6 ima 8 Gb RAMa a Mi8 ima 6 Gb. Kolje me samo što OP6 nema u paketu koji mi odgovara pa moram da vidim kako ću.
Nuk, i meni se čini isto da je OP6 bolji.
Chobby, trenutno sam na Mate 10 Lite, tek je ovde očajan zvučnik, posebno preko 70% kad se pojača. Beše ne treba root za GCam? I baterija me malo plaši ali mislim da ću se uklopiti.
Nuk, i meni se čini isto da je OP6 bolji.
Chobby, trenutno sam na Mate 10 Lite, tek je ovde očajan zvučnik, posebno preko 70% kad se pojača. Beše ne treba root za GCam? I baterija me malo plaši ali mislim da ću se uklopiti.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
nemoj da ti ram pravi razliku, jer nećeš ni 6, a kamoli svih 8 da koristiš
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Koliko je OP6 skuplji od Mi8?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- TheWickerMan
Na paketu, isto dođe otprilike. Za keš ne znam.
Pass, slažem se ali od viška RAMa glava ne boli.
Pass, slažem se ali od viška RAMa glava ne boli.
M10pro je imao stereo zvučnike i nekako je imao dubok zvuk, ovde je prazno, bez ikakve naznake dubine i kvaliteta a još nije ni stereo. Za gcam ne treba root na op6. Baterija meni drži od 5-7 h screen on time wi fi/4g bez igranja igara. Skroz ok rezultat za ovu bateriju i ovu dijagonalu.
Mi8 ima u Mediamarktu, ekran mu je odlican. 20. feb predstavljaju Mi9, mozda cu ja njega da sacekam. Ima SD 855.
A za paket, mene su u O2 odbili za paket zbog SCHUFA koji tek gradim sa dva racuna i dve promene adrese u 12 meseci a i paket je bio 35 eur mesecno. Mobicom Debitel i slicni mozda imaju nize kriterijume.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
A za paket, mene su u O2 odbili za paket zbog SCHUFA koji tek gradim sa dva racuna i dve promene adrese u 12 meseci a i paket je bio 35 eur mesecno. Mobicom Debitel i slicni mozda imaju nize kriterijume.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
- TheWickerMan
Takav paket i gledam, nemam promene adresa i slično, skoro mi je odobren kredit tako da mislim da neće biti problema. Više volim lično da odem, ima radnja yourfone.de u centru Štutgarta pa ću otići lično. Nego, imaju One Plus 6T, običan nemaju... Video sam da ima u Media Marktu, to je olakšavajuća okolnost. Plus što bih da prebacim prepaid broj na postpaid.
Dosta je to SOTa, posebno sa 4G, pošto sam na WiFiju tek predveče. Na One Plusu mora zvučnik biti bolji nego na socijalnom Mate 10 Liteu.
Dosta je to SOTa, posebno sa 4G, pošto sam na WiFiju tek predveče. Na One Plusu mora zvučnik biti bolji nego na socijalnom Mate 10 Liteu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hteo sam da obrisem kontakte samo sa google accounta, to sam uradio I sada nemam nijedan kontakt ni na telefonu.
Da li mogu nekako da ih spasim ?
Da li mogu nekako da ih spasim ?
- TheWickerMan
Možeš. Imaš opciju do 30 dana u rikverc da vratiš kontankte na Google nalogu. Izguglaj kako, ali može sigurno, radio sam to isto sebi par puta.
https://www.cnet.com/how-to/how-to-rest ... -contacts/
https://www.cnet.com/how-to/how-to-rest ... -contacts/
Dodao bi da nakon toga ideš na export kontakta, zatim ih prebaci na tel, idi na import, ali ih sačuvaj na mem telefona, ako već ne želiš na gmailu da ti stoje.
Sent from my 3310
Sent from my 3310
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Uspeo sam da vratim 95% na gore opisani nacin, ostalo nije bili na guglu. Hvala !
Sustinski, hocu da mi baza bude PHONE I kada ubacim kontakt da mi se on automatski prebaci i na google ali mislim da to ne moze ...
Probao sam to eksport pa import ali mi onda sve duplira na guglu... ne kapiram kako sve tacno funkcionise, zato sam I obrisao greskom.
Sustinski, hocu da mi baza bude PHONE I kada ubacim kontakt da mi se on automatski prebaci i na google ali mislim da to ne moze ...
Probao sam to eksport pa import ali mi onda sve duplira na guglu... ne kapiram kako sve tacno funkcionise, zato sam I obrisao greskom.