Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ma nisam mislio samo na klince na sve ali sam hteo jednom recju da ih svrstam u tu kategoriju ja ne bih pisao klinci i neki drugi matoriji kreteni, pa sam ih sve sve pod jedan naziv(klinci), ali sve gubi smisao sad kad sam pojasnio jer onda da sam se siroko "izrazavao" u tom slucaju bi svima bilo jasno i ne bi bilo potrebe za tvojim pitanjem i mojim objasnjenjem.Velja napisao:Zašto misliš da samo klinci kradu jeftina kola i to da bi se provozala?
Postoji armija ljudi koja živi otimajući od drugih. Tu su i Romi, a i gomila marginalaca koji bi za par crvenih sve uradila. Najgore je to što im država sve to toleriše zarad nekakvog mira i zbog kurcobolje. Ko njima nešto dirne, par poziva će pokrenuti aparat sile i tako se jasno razdvajaju ,,njihovi'' i ,,naši''. Već neko vreme, znajući da im se sve oprašta, razni razbojnici rade bez straha i skrivanja - od džeparenja po busevima, pa do upada u kuće gde znaju da ima starih i nemoćnih.
Konkretno u vezi ovog auta, svako ko ode na otpad ili Bubanj potok po polovan deo, doprinosi ovakvom razbojništvu...
11000 evra vrednost?Heinz napisao:https://twitter.com/zele__zeka/status/8 ... 9850738688
Nije baš auto deo, ali iz kola je ukradeno.
Boze, sta ti prijatelju imas od auta? Ja koliko znam to rade kreteni na Yugu, kecu, osmici.TheWickerMan napisao:Noćas su opet pokusali da mi maznu akumulator ali je bio u stanu. Kako znam? Zaboravili deo alata za obijanje
sent via TT using 640 DS