Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
IP6 korak ispred svihtrojanac napisao:S3/S4/S5
A3/A4/A5
Treba ići u korak sa svetom.

Ne žurim se sa gumama, samo je potrebno spremati kintu na vreme, a našao sam povoljno neke A5...
Ja sam vozio A3 - 5 sezona i bila je ok, proslu sezonu je osetnije klizala, a snega nije bilo, pa je verovatno vreme za zamenu. Šara je oko 6mm.
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Dvoumim se između A5 i 3D. Nema još testova za A5 ali verujem da će biti moćna. Cena otprilike ista kao 3D i 4D tako da ću verovatno uzeti A5 iako verujem da je i Dunlop super (vozim letnje Dunlop i super su)
Ima neko neku drugu ideju?
Ima neko neku drugu ideju?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Continental...
A, sto poredis 3D i A5? tj, zasto ne 4D?
Ja mislim da ostajem pri Dunlopu. Moooozda predjem na Michelin ako ne bude neka razlika u ceni.
Ja mislim da ostajem pri Dunlopu. Moooozda predjem na Michelin ako ne bude neka razlika u ceni.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Danas videh A5, mocno izgledaju vizuelno. Usmerena sara onako u spic. Nigde ne vidim nikakav test niti komentar.
Kaze mi vulk da je Dunlop tvrd a Michelin mek a na moj tvrd auto moram meku gumu da stavim.
Kaze mi vulk da je Dunlop tvrd a Michelin mek a na moj tvrd auto moram meku gumu da stavim.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zimske gume - da ili ne?
Vulkanizer ocito ne montira novi Dunlop kada tako prica.
Ima več testova za A5, pogooglaj malo....Ogi napisao:Danas videh A5, mocno izgledaju vizuelno. Usmerena sara onako u spic. Nigde ne vidim nikakav test niti komentar.
http://www.oponeo.de/reifen-abc/tests-d ... -benutzern
carov2 napisao:Continental...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
@Maniaxxx
Ne vidim gde je A5 na ovom linku.
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
3D ili 4D svejedno... Cena je tu negde za sve 3 gume... 3D sam shvatio iz nekih diskusija ovde da se bolje od 4D...NexT napisao:A, sto poredis 3D i A5? tj, zasto ne 4D?
Ja sam se odlucio da ove godine uzmem zimski hankook w442. Dobra cena, solidne ocene uz malu kilometrazu u zimskom periodu...
Uz to imam info od nekoliko ljudi koji je voze da je guma odlicna.
Uz to imam info od nekoliko ljudi koji je voze da je guma odlicna.
i meni dag preporuci bas tu gumu, a citkam tako da su ljudi zadovoljni. a ima li neki uporedni test da se vidi, da li je bolja sava s3 ili hankook w442 ? na izgled mi se najvise svidja fulda kristal 3.... ali 1000 i nesto din vise po komadu...
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Bio sam danas do vulkanizera da narucim gume za traktor
Pa reko da vidim sta cu montirati na Astru.. Ubedjuje me da uzmem Eskimo HP jer su UG 9 i 4D skuplje 50%, a zna da ce taj auto zimi preci max 2.000km.. U pitanju je dimenzija 205/60 R16. Da ga poslusam, ili da idem na 4D?
Na 407ici imam 3D i extra sam zadovoljan, ali on napravi i po 10.000km po zimskoj sezoni.. Imam na 306ici Eskimo S3 ali mi je on po lokalu, i sa tim sam isto extra zadovoljan.. Mada ja zivim u ravnicarskom delu, najveci uspon je penjanje na bankinu

Pa reko da vidim sta cu montirati na Astru.. Ubedjuje me da uzmem Eskimo HP jer su UG 9 i 4D skuplje 50%, a zna da ce taj auto zimi preci max 2.000km.. U pitanju je dimenzija 205/60 R16. Da ga poslusam, ili da idem na 4D?
Na 407ici imam 3D i extra sam zadovoljan, ali on napravi i po 10.000km po zimskoj sezoni.. Imam na 306ici Eskimo S3 ali mi je on po lokalu, i sa tim sam isto extra zadovoljan.. Mada ja zivim u ravnicarskom delu, najveci uspon je penjanje na bankinu

Zjebo sam malo jebigaOgi napisao:@Maniaxxx

Nači ču linkove samo za tebe, dok ne nađem da kažem da je bila osrednja po testu, briljilirala je na snegu