BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Hm meni lepse bez. Na stranu funkcionalnost. Ako uzmes sa zatamnio bih i prednje. Ovako mi velika razlika
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Preko neta funkcioniše app. Auto ima integrisanu sim karticu koja služi za razne servise. Nisam siguran kako je sa ključem.grujicd napisao:I kakva je vrsta veze? Da li auto ima svoju sim karticu i stoji stalno na netu? Ili je bluetooth? Mora da je nešto standardno ako i telefon može da se zakači.
@Laki
Korisna su tamna stakla za putnike pozadi, posebno decu ali na belom autu se baš ističe. Ja bih ipak uzeo.
Uzmi. Lepse je. U CH jel dozboljenonzatamnjivanje vozacevog i suvozacevog stakla?
Ne znam, svakako to ne bih radio.
Svakako je korisno da stakla budu zatamnjena zbog sunca, grejanja i sl, obicno i vizuelno izgleda dobro, mene samo malo brine da ovo konkretno ovoliko zatamnjeno na belom autu ne izgleda malo Ljatifovski
Svakako je korisno da stakla budu zatamnjena zbog sunca, grejanja i sl, obicno i vizuelno izgleda dobro, mene samo malo brine da ovo konkretno ovoliko zatamnjeno na belom autu ne izgleda malo Ljatifovski

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Uzivo je drugacije, tj. taman na svakom fabricki zatamljenom.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
napred u ch maksimum 30% (po zakonu VTI Art. 71, Abs. 5)
Laki, crni šiber, crne felge, crna stakla: taman da ubiju belu boju.
Laki, crni šiber, crne felge, crna stakla: taman da ubiju belu boju.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Laki021 napisao:... mene samo malo brine da ovo konkretno ovoliko zatamnjeno na belom autu ne izgleda malo Ljatifovski
To ti svejedno ne gine sa belom bojom, al' šta ima veze...
Nije.ROCK napisao:Uzmi. Lepse je. U CH jel dozboljenonzatamnjivanje vozacevog i suvozacevog stakla?
Tačnije zakon kaže da je potrebno da napred ulazi 70% svetla a auto iz fabrike je već blizu tom limitu, tako da je dodatno zatamnjivanje zabranjeno.
Poslednja izmena od Floyd u 20 Feb 2017, 12:22, izmenjeno 1 put ukupno.
swemir napisao:Hm meni lepse bez. Na stranu funkcionalnost. Ako uzmes sa zatamnio bih i prednje. Ovako mi velika razlika

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kad pogledam f10 i g30. Meni je ipak najveci woow efekat ostavio e60.
I meni, kao i trojka E46, mada promenila su se vremena. I cale mi kaze kako mu je nekad 126ica izgledala kao svemirski brod u moru jugica i stojadina, a danas videti S klasu novije generacije nije nikakvo cudo, pogotovo pored mora manjih i jeftinijih modernih automobila koji uopste ne izgledaju toliko zastarelo. Tako da koliko god da su dobri i u svemu bolji od prethodnika, wow efekat je nekako manji.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da te ispravim i ovdeXepoj87 napisao:Dodatno, uz moju C klasu pre 10 godina(i to C klasu, klasu ispod) je dolazila standardno automatska klima, a Bmw naplacuje u najnovijem Bmw-u 5 automatsku klimu 500e otprilike kod nas, 400e u DE. Sada ovo videh i sokirah se.

Ja sam dodao na spisak opreme tu "expanded functionality" dvozonsku.Delija napisao:Odakle ti to da je manuelna u G30?
Naravno da nije - standard je dvozonska automatska klima, ali bez nekih naprednijih funkcija.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Drugi sistem, druga vremena. Plus jos imas internet.Scuderia napisao:I meni, kao i trojka E46, mada promenila su se vremena. I cale mi kaze kako mu je nekad 126ica izgledala kao svemirski brod u moru jugica i stojadina, a danas videti S klasu novije generacije nije nikakvo cudo, pogotovo pored mora manjih i jeftinijih modernih automobila koji uopste ne izgledaju toliko zastarelo. Tako da koliko god da su dobri i u svemu bolji od prethodnika, wow efekat je nekako manji.
Sent from my m2 using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
E46 je i tada i sada bio i ostao sjajan. Realno, dobro opremljen i očuvan primerak "radi posao" fenomenalno i dan danas osim za neke gadget freakove. Dovoljno sam mator da bih pamtio kada se pojavio kakav je bio, a nisam toliko mator da bih bio nostalgičan samo zbog "starih dobrih vremena" i "sve je pre bilo bolje". Da e90 nije bio tako radikalno drugačiji (a mnogima i radikalno ružniji), nego da je bio evolucija kao što je do tada BMW gradio priču sa nastavcima svojih modela, verovatno ne bi nastao takav hype za e46 nego bi ostao zapamćen kao jedan u nizu sjajnih "trojki". Isto važi i za e39. Vratili su se sebi u dobroj meri dizajnerski sa f30i f10 i to je dobro. Dinamika i vožnja nisu kao što su nekada bila, ali dobro...nova vremena.