Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Putevi u Srbiji

Post od shandu90 »

Nasa realnost u 21. veku, ono kad nam za 5g propali prelazi preko pruge na Naselju, istreses sve zivo na kolima. Ulice su da se najezis, i kad ih kao srede a ne one sto nisu dosle na red pred izbore.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Ogi napisao:
Naplacuje se 120 din prelaz preko mosta ?!!?!? Predjem granu i tu ubrzo raskrsnica, pravo BG i Sabac, levo SM. Ja kapiram da hocu na AP i krenem prema SM. KAKVA KOBNA GRESKA. Put je jeziv !!! Neki Badinovci pa dalje, skroz do Nocaja i auto puta... rupa na rupu, zakrpa na zakrpu i tako 40km. Srecom, niko normalan ne ide tuda pa je put maltene prazan pa moze da se vozi i sredinom i suprotnom trakom i kako hoces... rupe uglavnom mogu da se izbegnu sve osim jedne ogromne na sred puta pored koje sam prosao ni sam ne znam kako, samo sam se stegao i cekao da ostanem bez tocka ali nisam pogodio. Znaci uzas jedan, pa Vojvodina je potpuna katastrofa ! Tako ostaviti put, neverovatno nesto. Nije mi jasno ko tu prelazi granu. Pitam se da li bi bilo bolje da sam otisao pravo na onoj raskrsnici...
Добра ти географија... :mrgreen: , мада ја рецимо у животу уз Дрину нисам ишао. Бадовинци-Богатић-СМ је ок пут. За СРБ путеве. У суштини, зајеб'о си се.

Што се тиче мостарине, Павловића мост је направљен захваљујући приватној донацији. Колико људи имају концесије немам појма(и да ли имају, али што би се мостарина онда плаћала), али прелаз се плаћа од како је направљен и то у оба смера(и кад идеш и кад се враћаш)
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja za Lo uvek preko Bogatića :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Cekaj Superboss, ovaj put sto sam ja pao u nesvest tebi je ok put ? :) Da ne pricam o tome sto je put neposredno posle granice, ono kao udjes u neku zemlju i doceka te ono... :D Sramota.

Nisam znao za most, sada mi je jasno.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Taj put je los, sad je i dobar kakav je bio posle zime.Mestani su stavljali cigle u rupe.
Nije da niko ne ide tim putem nego ne idu kamioni i nije opterecen.
Pre su isli MK kamioni i zato je los put.
Rupu koju si promasio je na odvajanju za Crnu baru i ogromna je rupa na sredini puta koja se pojavila ove godine.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

"... rupe uglavnom mogu da se izbegnu sve osim jedne ogromne na sred puta pored koje sam prosao ni sam ne znam kako, samo sam se stegao i cekao da ostanem bez tocka ali nisam pogodio."

Jel to između Glučaca i Noćaja? Dugačak pravac, oko 3-4 km? :mrgreen:
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ali koliko moze jedno pogresno skretanje da te ujebe... :ccc:

Martine, na tebe sam pomislio kada sam prolazio ovim putem, znam da je to tvoj kraj. :D Mislim da je rupcaga pre ovde gde Rade kaze, nekako se ne vidi i pored velicine a ima i desno rupe pored, prosao sam sa manjim truckanjem... nemoguce je izbeci sve, jos jedan argument da se u Srbiji putem kojim nisi isao mora voziti 30kmh prvi put...
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Nego, ima jedna ruščaga (rupa još uvek, sa težnjom da postane rupčaga, kao pre nekoliko godina). Nalazi se na samoj sredini puta. Problem je što je asfalt solidan, put je ravan, pravac i uglavnom se svi opuste i voze poprilično brzo - 120 km/h je brzo, jer je put uzak i nema puno prostora za ne daj bože. Rupa je veoma teško uočljiva pri toj brzini i može da se opkorači, da se prođe iznad.
Slika

Sa obe strane su znaci i table - a jedne strane je neka tabla, reklama, a sa druge saobraćajni znak. Tako da nema puno prostora prilikom mimoilaženja sa drugim vozilima.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ne vidi se slika.
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Meni vidi, ali sam primijetio cesto na tapatalk na tel ne
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ogi napisao:Ne vidi se slika.
Ja mislio on slikao rupu. :D
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

A1 Bgd ka Presevu u odlicnom stanju, prosao juce. Kroz Grdelicu radovi kako izgleda bas i ne napreduju po najavama, jos nije probijena ni trasa puta na celom delu. Ne verujem da ce to jos skoro biti u saobracaju.

Da pohvalim i policiju (mislim da je jagodinska) koja je vrlo profi obavila kontrolu brzine. Na nadvoznjaku neposredno pre Velike Morave u smeru ka Nisu su postavili fiksni "radar" kameru a onda posle nekoliko kilometara pregradili autoput i napravili obilazak kroz parking pa ponovo nazad.
A tu 2 policijska vozila pustaju film sa one kamere. Bilo jedno 10tak vozila u redu na cekanju da pogledaju svoje brzine.
Kamera je na pravcu od jedno bar 5km tako da belezi pouzdano prakticno svako vozilo. I naravno ne vidi se dok ne pridjete na 500m a nije uopste sakrivena. Samo je dobro postavljena.

Sve odlicno obelezeno, jasno, bezbedno, profi. Podsetilo me na nemacku policiju i njihov nacin rada.

Nije u Srbiji ali u nastavku, od ulaska u MK pa do Skopja potpuno asfalt. Odlicno uradjeno, stanje perfektno. Jos nesto sitno dovrsavaju pa se nekoliko kilometara vozi samo najbrzo trakom uz dobru signalizaciju.

Obilaznica oko Skopja, A2 autoput, u vrlo dobrom stanju. Nevreme i poplava je vise novinarska prica nego stvarnost, tek nekoliko desetina metara autoputa je osteceno i to je sanirano privremeno da moze da se predje sa 40tak km/h. Pre i posle te jedne jedine vrlo kratke deonice autoput je u odlicnom stanju u oba smera.
I u nastavku A2 u odlicnom stanju, nikakvih problema za voznju.
Radovi na novoj deonici A2 dobro napreduju, na jednom delu je vec i asfalt postavljen, barem onaj deo trase koji se moze videti sa postojeeg puta. Mozda se i zavrsi u planiranom roku do proleca 2018.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nije uopšte loš naš autoput a više nego duplo jeftiniji od hrvatskog.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Jeste, nego ti preudoban auto :)

Kad si ušao poslednji put sa Madjarske strane?
Što se tiče autoputa iz Hrvatske, nisam mogao da čitam knjigu u busu čim smo ušli u Srbiju.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

To iz madjarske kad se udje je stariji deo puta, novi je ka Subotici. Jako je los iz HR kad se udje, bas los prvih ne znam koliko km.

TT
Odgovori