Banke - odabir, utisci...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Re: Banke - odabir, utisci...

Post od Dare4x4 »

Možeš toliko po kartici. Ako imaš dve kartice, možeš svakom da učestvuješ.
I meni se danas pojavila uplata ali pod datumom 16.11.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Meni je, da li juče, legla i peta uplata od 1000 dinara za MasterCard cashback. Koliko se sećam, to je to za mene, maksimum 5 puta je i moglo za jednu karticu.

Hehe, a sad mogu da nastavim da se grbavim - da na kevino ime otvorim iRačun.😁 Šalu na stranu, zaista sam i hteo da joj otvorim iRačun, ona je i sad na iRačunu, ali koji sam ranije na svoje ime otvorio.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Jel imate neku banku da ste zadovoljni sa istom? Hoću da uzmem neki keš kredit i inteza me zavlači već 3 dana. Tačno ću otići da promenim banku ako mi daju sličnu ponudu.
Jedino što bi mi bilo bitno jeste da radi plaćanje telefonom (wallet) i da imaju ok opciju za kartice za internet plaćanje. Održavanje ne verujem da je veće od sadašnjih 350-400 dinara po gde.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Mozda sam dosadan ali Raiff je za mene trenutno Imaju iRacun, mislim da se tu ne placa odrzavanje, kartice ti svakako stizu u sanduce da ne moras da se drndas do banke, aplikacija dobro radi… Sto se tice kes kredita, par puta sam uzimao i to se sve radi preko aplikacije. Sa te strane (digitalizacija servisa i usluga) su dobro kotirani. Ako ces da gledas kamatu, onda ces da naletis na sabane kao sto je Intesa pa ces vrv cekati ili ce te drndati sa onim potvrdama da poslodavac overi. Ovamo toga nema (osim za stambeni), za 15 minuta lova na racunu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Inteza mi daje 8.25 fiksno i vidim da dosta banaka sada daje fiksno. Samo smaraju više, 3 dana čekam kretene.

Poslednja izmena od sebekkg u 15 Jan 2025, 17:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Trenutno imam račune u 4 banke i svaka ima svoje prednosti i mane.
Primarni račun mi je u Euro Direktnoj ali uskoro to postaje AIK. Za 550 rsd imam besplatne naloge putem e/m bankinga, visa gold, mc gold kreditnu sa putnim osiguranjem, pozitivnu kamatu na stanje na računu, dinarski i 2 devizna računa. Mane su da nema plaćanja mobilnim novčanikom i provizije na ino plaćanja.
Da bih imao plaćanje mobilnim novčanikom otvorio sam besplatni iRačin u raiff. Takođe besplatni nalozi kroz e/m banking. Mane su provizija na ino plaćanja, nemaju g wallet (imaju raipay koji radi super) ali podržavaju garmin pay i onaj za apple.
Od starta sam u Telenor/Mobi/Yettel banci, onaj osnovni bez održavanja i to mi je backup račun.
Imam i dinarski štedni u 3bank. Oni nemaju ništa.
Ranije sam bio korisnik Erste, Intese, UBB i možda još neke, recimo Findomestic.
Što se kreditnih uslova tiče ovi u Euro nisu loši ali to postaje AIK pa ćemo videti šta se menja. U Raiff je moglo nešto online da se završi. Mislim i da ProCredit može online ali imaju slabo poslovnica.
3bank živi od kredita, najviše za poljoprivredu.

Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Za kredit je manje bitno u kojoj si banci. Bitnije je kakvog bankarskog savetnika imaš.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Kontam da ova u kg što mi je dodeljena je baš tanka što se posla tiče ali je to ne sprečava da bude malo snishodljiva kad smo se čuli telefonom.

Slika
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:

Post od Skipper »

Da li neko koristi Bank Max paket kod Yettel banke? Ja imam račun ali samo kao backup a možda bih prešao da mi bude glavni zato što mi AIK (kada i ako pređem) baš podigao cene održavanja a imaću manje nego u Eurobank
Vukasin994
Reactions:
Pridružio se: 31 Jul 2018, 17:57
Garaža: Octavia A7 1.6 TDI Style

Post od Vukasin994 »

Ne znam kako im se zovu paketi ali bi trebalo da imam taj neki najviši gde je sve uključeno (primam zaradu preko njih). Od pre par meseci su ukinuli održavanje, uz zadržavanje svih dotadašnjih beneficija (besplatni ebanking nalozi, dizanja na bankomatima itd). Sve u svemu za transakciono bankarstvo su dobri, za sve druge bankarske proizvode su tanki. I da, prebacivali su sa Mobi na novu aplikaciju nedavno, pa ima po koji bug. Interfejs i aplikacija onako, u odnosu na prvobitnu telenor koja je bila napredna za ono vreme, sad su čini mi se negde u sredini, iako su digitalna banka i trebalo bi da prednjače u tom delu.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

I meni su backup račun. Složiću se sa gore napisanim.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:

Post od Skipper »

Na kraju sam otvorio račun u OTP, onaj najveći, Prestiž. Online otvaranje, MC Platinum, sms, digitalna kartica, dobra app, putno osiguranje i godinu dana free održavanje a posle toga nema ako je potrošnja u zemlji po kartici veća od 70k rsd.
Mana, nalozi su 9 dinara mada dobio sam 3 meseca gratis pošto sam iskoristio kod preporuke od druga. Za dalje ću kombinovati sa iRačun od Rajfajzena a Yettel ostaje i dalje kao bekap.
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Ja sam se isto s aika prebacio, yettel max mi je glavni sad zbog benefita a ako mi treba "prava" banka imam iracun kod raifa kao backup :)

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Odgovori