To ti je sad prošlo vreme, kad se razmišljalo o ekologiji - znači da su mnoge druge stvari bile već rešene. Sad ćemo malo da se vratimo na osnovne stvari, nismo više u domenu razmišljanja o ekologiji, što bi rekli, devalvirali smo.
Nismo nikad ni bili. Sve je to farsa. Vladajucoj garnituri ne odgovara ni u ludilu da mi udjemo u EU - odgovara im da ulazimo, a da nikad zaprave ne udjemo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nisam mislio striktno na Srbiju, već na čitavo čovečanstvo u kratkoročnoj budućnosti. A što se tiče Srbije i EU, mislim da je očigledno da odgovara trenutno stanje i vladi i EU i narodu velikom većinom.
I za covecanstvo je isto velika farsa. Uvodimo elektricne automobile u jednom delu sveta, a drugi deo sveta time totalno unistavamo. Samo jedan od aktuelnih primera. Ja, pa ja i samo ja. Pare, pare i samo pare. Ljudi su stoka.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Prijatelj ima pušku i dva pištolja, uredno registrovani. Letos proda kuću, seli se van Beograda i tamo diže novu, sinu sređuje lokal, dakle sex na svim stranama.
Sinovljev lokal je na 200m od te stare kuće, jednog dana mu bane patrola policije i kaže da mu ćaleta traže već 3. put ali ne mogu da ga nađu. Dobili su nalog da ga obiđu i provere to naoružanje, valjda je to standardna procedura.
Sin ga pozove, ovaj doleti, objasni situaciju i kaže da je oružje sad 50km odatle, u novoj kući. Kako da reše situaciju? Tamo vamo, oni mu predlože da donese u magacin pored (zaključan, zatvoren duže od godinu dana, tu je prijatelj nekad držao radnju) i oni tu ustanove da li je sve ok.
Tako i odrade, ovi dođu za par dana i sin im otljuča da vide. Kraljevi unesu u zapisnik da su oružje zatekli neobezbeđeno u radnji kojoj kupci imaju pristup, sad je dobio poziv iz Prekršajnog suda.
Evo sam ga odvezao, čekam da vidim kako će proći…
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Isti proizvod (kafa B&E od 8 grama), sa istom oznakom barkoda, na jednoj polici 23,99 dinara a odmah ispod na drugoj 30,99 dinara.
Naravno, ako uzmeš onu "koja je na popustu" na kasi će ti je uredno naplatiti po onoj redovnoj - višoj ceni...
Pošto većina kad kupuje više stvari na to ne obrati pažnju lakše je i obmanuti kupce sa onim "sniženjem" (a ovo nije ništa drugo nego obmana, pitanje je samo jel svesna ili slučajna)...