Cene goriva u Srbiji

Iskustva sa gorivima i uljima
Odgovori
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Re: Cene goriva u Srbiji

Post od Dare4x4 »

Otvorila se mbank aplikacija i tražila otisak ali je posle ušla na svoj početni ekran, a DriveGo je nastavila da vrti krug i da čeka. Na kraju sam platio na kasi ips metodom. Nisam primetio proviziju.

Može li Dina da se ubaci u Google novčanik i da se plaća telefonom preko nje? Fizički nije beskontaktna :)
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Cene goriva u Srbiji

Post od noob »

Treba da ideš na IPS pokaži u app banke, pre toga potvrdi/generiši nov IPS kod koji važi neko vreme, taj kod okreni dole ispod monitora, ima mesto gde se očitava.
Slika
Poslednja izmena od noob u 17 Okt 2025, 17:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
ssrki
Reactions:
Pridružio se: 25 Nov 2016, 23:14

Post od ssrki »

Ne moze Dina u wallet cak i ako je wave to pay

Sent from my ELP-NX9 using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Cene goriva u Srbiji

Post od ftj »

Ja sam kapirao da ti skeniras onaj njihov kod, kao pre sto se placalo karticama, ocigledno je skroz drugi proces u pitanju koji nigde ne pise u aplikaciji sta i kako.

Mislim sto koj k. ja stavljam u drive.go aplikaciji nacin placanja ips kad oni meni skeniraju qr kod iz banka aplikacije.

jedino ako su oni ovde propustili da kazu da opet treba deo procesa obaviti i preko drive.go tj. kliknuti zapocni tocenje ili slicno.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:

Post od Dare4x4 »

Ja sam očekivao da DriveGo prosledi mbank aplikaciji nešto i da ja samo potvrdim. U svakom drugom scenariju, ne vidim svrhu aplikacije ako moram na kasi da pokazujem ips. Još mi kasir nije ni otkucao Sa nama na putu, nije me ni pitao :naughty:
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Cene goriva u Srbiji

Post od noob »

Ma kakva kasa, uvek odem na onaj aparat, nikad niko na njemu. Imate na njemu i za bodove i toplotne napitke itd.
Na tom aparatu ima ovaj IPS pokaži koji sam gore postavio. Brzo i prosto.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Opisao vam je @Heinz proces kada mobilna app pravilno radi. Nakon citanja qr koda poziva app, ulogujes se na uobicajen nacin i sacekas par sekundi realizijaciju placanja. Ako ne radi reklamira se Banci, ali ako se to desi znaci da nemate srece sa odabirom banke ili mozda modela telefona, ili oba :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Dare4x4 napisao: 17 Okt 2025, 18:41 Još mi kasir nije ni otkucao Sa nama na putu, nije me ni pitao :naughty:
DriveGo se uveže sa karticom za Sa nama na putu i čuka sam bodove.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

noob napisao:Ma kakva kasa, uvek odem na onaj aparat, nikad niko na njemu. Imate na njemu i za bodove i toplotne napitke itd.
Na tom aparatu ima ovaj IPS pokaži koji sam gore postavio. Brzo i prosto.
Al to je onda korak unazad, do sad nisi morao da napustas automobil osim da natocis.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:

Post od Dare4x4 »

Heinz napisao: 17 Okt 2025, 21:39
Dare4x4 napisao: 17 Okt 2025, 18:41 Još mi kasir nije ni otkucao Sa nama na putu, nije me ni pitao :naughty:
DriveGo se uveže sa karticom za Sa nama na putu i čuka sam bodove.
To mi je povezano ali transakcija se nije završila pa sam platio na kasi, gde je radnik zaboravio da mi traži Sa nama na putu qr kod.
Korisnikov avatar
Dzona
Reactions:
Pridružio se: 16 Nov 2023, 10:01

Post od Dzona »

A Dina jel još funkcioniše sa Drive Go? Meni je Dina podešena na aplikaciji - ali samo u motor sipam na NIS-u (jer su nam, čim je krenulo prećenje sankcijama iz centrale sugerisali druge pumpe)
Korisnikov avatar
stefankmn
Pobednik Garaža - Kup takmičenja
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Post od stefankmn »

Ja koliko sam shvatio preko drive.go je moguće platiti samo ako je dina ubacena kao kartica za placanje. Sam drive.go nema opciju IPS unutar aplikacije

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori