Hvala! Igrao sam i X2 sto pise na prosloj strani za 100€, tako da sam lepo smanjio onih 550€ od Milana. Inace, prosla Zvezda, Liverpul, Arsenal sa prosle strane.
Kvote za osvajanje US Opena: Djokovic 2.3-2.5, Nadal 4-5, tako je bilo pre dva dana ako se ne varam. Kontam da igram na Rafu.
Imam nalog na kom je par desetaka EU, sa kog se povremeno kladim, na sitno i pošto u principu ne dobijem, jedom u par meseci kad se isprazni dodam 10, 20 EU. Pre jedno mesec dana, nakon što sam uplatio, ne daju mi bet veći od 1 EU. Žalio se sklone, posle par dana opet. Ja opet piši supportu, kao to je zbog sigurnosti, skloniće. Sinoč opet, opet piši, kažu zbig sigurnosti ne migu da sklone. Eto postao sam opasnost po najveću kladionicu, a da nisam ni znao. Mislim da je bilo i lepših načina da mi kažu da zatvorim nalog. Dripci.
Pa takve sam pravio i bez principa pa sam malo malo opet uplaćivao.
Šalim se, igra su bili singlovi sa max. 5€ uloga ili tiketi sa 2-3 para sa 1€ uloga. Neki prolazili, neki padali, ovih drugih malo više i tako... naprasno postah opasan igrač. Stvarno mi nije jasno, i neću se truditi ni da mi bude. Videću dal da nastavim da igram, glupo mi je da povlačim 8-9€ koliko imam na računu, ali dobro... radio sam i gluplje stvari.