Napiši nešto u kratkim crtama, ako te ne mrzi. Šta, kako i kad jedeš, kakvi su rezultati, kako se osećaš i sl.Risto napisao:Početkom jeseni sam otišao u Hrono Centrar kako bi od njih dobio plan i program ishrane i suplementaciju, da ne dužim o hrono ishrani, ako ima zainteresovanih mogu i to detaljno objasniti.
Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ima tema o dijetama i ishrani. Nemojte ovu temu da kvarite. 
Tapatalk @ Desire 626

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Kada ti se snizava glukoza u krvi, tada ti se jede slatko, da bi nadoknadio. Drugo, kod zdravog coveka nista ne moze da snizava nivo secera u krvi, posto telo samo to regulise, to se neko maestralno proserava. Cak i da ima malog poremecaja(tendencije ka tip 2 dijabetesu), samo ozbiljni lekovi to mogu da regulisu, a i opet, sto je secer nizi, to je zelja za slatkisima veca.Risto napisao:Vidim da mnogi ovde kukaju na to kako pokušavaju da ostave slatkiše, pa da probam dati savet onima koji su stvarno rešeni da se ostave slatkiša.
Do pre 3 meseca sam svaki dan u životu jeo nešto slatko, u detinjstvu je mama pored ručka gledala da svaki dan imamo i kolač. Kada sam počeo sam da živim, umesto kolača stigli u keksovi, bombone i ostala bratija slatkog ukusa. Početkom jeseni sam otišao u Hrono Centrar kako bi od njih dobio plan i program ishrane i suplementaciju, da ne dužim o hrono ishrani, ako ima zainteresovanih mogu i to detaljno objasniti.
U sklopu suplementacije, dobio sam Chromium Picolinate, kako mi je objašnjeno, taj suplement (tablete) snižava nivo glukoze u krvi prilikom ishrane. Nisam medicinar pa ne bi ulazio u detalje, ali te tablete, osim što rade pomenuti proces, vam pomažu i da ne jedete slatko. Više ne doživljavam one momente da mi se jede nešto slatko, nemam krize, slatkiše nisam pipnuo već više od 3 meseca. Ako neko stvarno želi da proba da se "skine" sa slatkiša, preporučujem pomenute tablete kao pomoć. Naravno, najvažnije da se odlučite na ovaj korak i da budete rešeni da istrajete u odluci.
Jos jedan od placebo suplemenata koji ne rade nista.
Telo samo od sebe nema potrebu za slatkisima, to je sve psiholoska zavisnost.
Cak i kada padne secer, ima se potreba da se unosi hrana, nebitno koja.
Ko zeli da ostavi slatko, prosto treba da prestane da kupuje slatkise i da pije sokove, da ih nema u kuci i to je to. Posle nekog vremena nekonzumiranja se i psiholoska potreba smanji.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Generalno Hrom je taj koji stvarno deluje na snizenje secera u krvi, o ovome bih mogao puno napisati kako i zasto se taloze i prve masne naslage i sta treba raditi da se to ne desava a da opet ne budes gladan.Risto napisao:Vidim da mnogi ovde kukaju na to kako pokušavaju da ostave slatkiše, pa da probam dati savet onima koji su stvarno rešeni da se ostave slatkiša.
Do pre 3 meseca sam svaki dan u životu jeo nešto slatko, u detinjstvu je mama pored ručka gledala da svaki dan imamo i kolač. Kada sam počeo sam da živim, umesto kolača stigli u keksovi, bombone i ostala bratija slatkog ukusa. Početkom jeseni sam otišao u Hrono Centrar kako bi od njih dobio plan i program ishrane i suplementaciju, da ne dužim o hrono ishrani, ako ima zainteresovanih mogu i to detaljno objasniti.
U sklopu suplementacije, dobio sam Chromium Picolinate, kako mi je objašnjeno, taj suplement (tablete) snižava nivo glukoze u krvi prilikom ishrane. Nisam medicinar pa ne bi ulazio u detalje, ali te tablete, osim što rade pomenuti proces, vam pomažu i da ne jedete slatko. Više ne doživljavam one momente da mi se jede nešto slatko, nemam krize, slatkiše nisam pipnuo već više od 3 meseca. Ako neko stvarno želi da proba da se "skine" sa slatkiša, preporučujem pomenute tablete kao pomoć. Naravno, najvažnije da se odlučite na ovaj korak i da budete rešeni da istrajete u odluci.
Nije za ovu temu jer je dijametralno od svega ovde pa da ne kvarim ovako slatku temu.
Postujte saobracajne propise!!!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Bravo!
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Malo mi se sjebali dijamanti u transportu ali su i dalje ukusni

Послато са SM-J500FN
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sad kad te administracija prisili da je dovedes na sledeci samit, gotov si.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Pa zato sam i rekao da necu da pisem o tome.petarboj napisao:Manite se zdravlja, nije ovo tema za to
Tapatalked from LG V10
Sent from my One+3 via Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja 10 buena uzeo za 5e
o onim cokoladama sto su na kocke isecene necu da pricam, svaki dan je odlazila po jedna. I jos stosta.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam pojeo ništa slatko DVA dana.