Beograd
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Beograd
Ne vidim zasto? Manje zauzimaju mesta, ne stoje nasred ulice kada prodju djubretari, manje smrdi, ne zaklanjaju pogled u raskrsnicama i slicno.
Fali im bolji koncept otvaranja otvora, ili da ide poklopac ka unutra ili da ima neka pedala.
Fali im bolji koncept otvaranja otvora, ili da ide poklopac ka unutra ili da ima neka pedala.
Dobra ideja al katastrofalna realizacija. Moze to da se uradi da valja.
Propali su jer nisu održavani, a nisu održavani jer nije potpisan ugovor sa firmama "bivše vlasti" ili sl.
A rupe služe da imaju pacovi kuda da se kreću, eno na Bulevaru samo prelaze iz jednog u drugi, sa povremenom ekskurzijom do rupe od platana.
A rupe služe da imaju pacovi kuda da se kreću, eno na Bulevaru samo prelaze iz jednog u drugi, sa povremenom ekskurzijom do rupe od platana.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Katastrofa su zato što iole veća kesa za đubre ne može da uđe. I koja ti je onda opcija, sem da ostaviš tu veću kesu pored da je vrane rasturaju?
schonenk napisao:Stvarno sramota i za one koji su ih postavljali, a i ove sto nece to da saniraju kako bi verovatno imali materijal za naredne gradske izbore. Cena su ljudsko zdravlje, a mozda i zivoti.
Znam za slučaj gde je čovek noću, pokušavajući da dođe do parkiranih kola, upao u izbetoniranu i napuštenu rupu i tom prilikom slomio obe ruke. Pošto radi kod privatnika, mesecima je bio bez prihoda i jedva je zadržao posao. Tek je posle nekoliko dana saznao da je to bilo predviđeno za kontejner i pošto nije odmah prijavio slučaj kako i kome treba, nije uspeo da im izvuče neku lovu preko suda. Ne znam kako se dalje to odvijalo, ali čovek baš najeb'o.
- schonenk
grujicd napisao:Katastrofa su zato što iole veća kesa za đubre ne može da uđe. I koja ti je onda opcija, sem da ostaviš tu veću kesu pored da je vrane rasturaju?
To je vec problem sa konkretnim tipom kontejnera, ne samim konceptom. A koliko sam primetio napolju imaju vise razlicitih koncepata.
U Belgiji sam zatekao situaciju da su veliki zakljucani i mogu da ih koriste samo vlasnici stanova u blizini, a kante za djubre na ulici su sa otvorom velicine kao oni prorezi za postansko sanduce. I aj se ti tu snadji

Pa gde bacaju bojlere i trosede? 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Recycling yard Veljo. Najnovije dostignuće iz prošlog veka. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Kod mene u kraju sve može da stane u kontejner. Poslednji hit je kompletan tišleraj, sve sa nepolupanim staklima 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zauzimaju skoro isto mesta ako gledamo povrsinski, za djubretare je jos gore jer im treba vise vremena da isprazne njega, to je citava operacija kad ga otvaraju, pa zakace... Smrad isto, nisam primetio nista posebno da su bolji, zadzibre i oni itekako. Dimenzija otvora i to sto me nervira jer moram da ga rukom otvaram je slag na tortuschonenk napisao:Ne vidim zasto? Manje zauzimaju mesta, ne stoje nasred ulice kada prodju djubretari, manje smrdi, ne zaklanjaju pogled u raskrsnicama i slicno.

Jedino sto se eto ne vide kao klasicni.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- schonenk
I ne cedi se bas niz citavu ulicu kad se prepuni
Sto se tice praznjenja, vec je konstatovano da su vece zapremine, tako da kod praznjenja treba gledati 2 klasicna naspram jednog velikog.
Ne znam, meni je lepse kad mi smece nije pred ocima. Da je realizacija losa jeste, tj nije losa vec katastrofalno losa.

Sto se tice praznjenja, vec je konstatovano da su vece zapremine, tako da kod praznjenja treba gledati 2 klasicna naspram jednog velikog.
Ne znam, meni je lepse kad mi smece nije pred ocima. Da je realizacija losa jeste, tj nije losa vec katastrofalno losa.
Загребачка улица не постоји у Београду већ годину дана. Сад је то улица Коче Поповића.TDI napisao:Kod nas jos postoji i Hrvaska i Zagrebacka ulica. A u Hrvatskoj ne postoji ni Beogradska ni Srpska.
Хрватска улица има у насељу Овча.
Српска улица у загребу никад и није постојала, а до 1993 је постојала Београдска авенија, сад је то Славонска авенија.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Hrvatska ulica je u Krnjaci. A oni kad pocnu sa tim forama Avenija i ostalo. Jos jedan bedan pokusaj da kopiraju Amerikance, koji su im toliki uzor.
Inace krpe Zrenjaninac kod skretanja za Ovcu. Valjda ce okrpiti i ono parce od tog skretanja, do skretanja za Borcu gde skrece autobus 96. Hajde sto je odavno taj deo zbog vece kolicine saobracaja i ucestale guzve odavno zreo za prosiravanje, nego je rupa do rupe, kao da prolazi vojni konvoj svaki dan.
Inace krpe Zrenjaninac kod skretanja za Ovcu. Valjda ce okrpiti i ono parce od tog skretanja, do skretanja za Borcu gde skrece autobus 96. Hajde sto je odavno taj deo zbog vece kolicine saobracaja i ucestale guzve odavno zreo za prosiravanje, nego je rupa do rupe, kao da prolazi vojni konvoj svaki dan.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
@ schonenk : Kako se ne cedi. Evo kad dodje toplije vreme, pa malko kisice padne, taman onoliko da pokvasi djubre, i kad ga izvuku do se slije niz ulicu i smrdi neizdrzivo. Baz bolesno zaudara. Trebali si i na to da misle, kako vodu da izbace, a ne da je izlije kad podignu isti.