Mobilne telekomunikacije
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Ma nije mi frka toliko, star je skoro pa 2 godine. Za 3 meseca mi ističeu ugovor pa ću uzeti drugi fon, a ovaj ostaje za drugi broj, koji inače slabo koristim. Inače se fon malo tripuje ponekad. Samo sam se smorio danas kad se to desilo. Inače vodim računa i ne ispada mi tek tako, al eto, desilo se.
Posetite www.garaza.rs !
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Ne moras cekati istek ugovora ..u Vip-u 2-3 meseca pre isteka daju aparat.
HTC
HTC
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
MIslim da svi produzavaju ugovor 3 meseca pre isteka starog.
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
@Laki
Pa tebi se njegova najveca mana najvise svidja?
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Pa tebi se njegova najveca mana najvise svidja?
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Svaki put kad se povezem telefonom na net,gore mi se pojavi onaj simbol singronizacije podataka i duplira mi kontakte.(od nekih dobijem i 3komada)
Brisao sam ih 1po1 i kad sam opet otisao na net,on ponovi sve vratio.
Iskljuceni su podaci u pozadini i auto.sinhronizacija. Kako da se ratosiljam toga?
Brisao sam ih 1po1 i kad sam opet otisao na net,on ponovi sve vratio.

Iskljuceni su podaci u pozadini i auto.sinhronizacija. Kako da se ratosiljam toga?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Samo iskljucis sinhronizaciju kontakta google naloga. Ja sa vremena na vreme odradim bekap imenika, sacuvam fajl na karticu i na boxu.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Iskljucena je i opet... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U skorije vreme treba da menjamo dva telefona u kući, moj i ženin. Oboje smo u VIP-u i verovatno ćemo ostati, mada bi ja promenio mrežu iz principa, ali nešto ne vidim posebno bolju ponudu ni kod drugih.
Finansije kažu: pretplata do 1500 din, doplata za telefon 50-100e maksimum.
Od svega što sam našao, opet VIP ima najkompletniju ponudu i izdvajaju se dva modela.
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_miro-4831.php
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_p700-4565.php
Ja sam nekako zgotivio HTC, ali sem Desire C kod mts-a ništa drugo ne mogu da priuštim. Taj C sam video kod Dragana, dobar je fon, ali nije ništa posebno bolji od mog Wildfire S, čak po nekim stavkama i zaostaje.
Vidim da je Sony sad napravio proboj sa Xperia serijom. Imao sam prilike da se malo igram sa Xperia P i nije loš, ali mi se nekako interfejs ne sviđa. HTC ipak to nekako lepše uradi.
Ovaj LG mi je nepoznanica skroz. Fino mi izgleda, ima veći ekran od Xperia Miro, ali se na tome izgleda završava sva njegova prednost. Ne znam da li se isplati dati više novca za njega, zbog većeg ekrana. Da li je neko imao iskustva sa ovim modelima?
Finansije kažu: pretplata do 1500 din, doplata za telefon 50-100e maksimum.
Od svega što sam našao, opet VIP ima najkompletniju ponudu i izdvajaju se dva modela.
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_miro-4831.php
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_p700-4565.php
Ja sam nekako zgotivio HTC, ali sem Desire C kod mts-a ništa drugo ne mogu da priuštim. Taj C sam video kod Dragana, dobar je fon, ali nije ništa posebno bolji od mog Wildfire S, čak po nekim stavkama i zaostaje.
Vidim da je Sony sad napravio proboj sa Xperia serijom. Imao sam prilike da se malo igram sa Xperia P i nije loš, ali mi se nekako interfejs ne sviđa. HTC ipak to nekako lepše uradi.
Ovaj LG mi je nepoznanica skroz. Fino mi izgleda, ima veći ekran od Xperia Miro, ali se na tome izgleda završava sva njegova prednost. Ne znam da li se isplati dati više novca za njega, zbog većeg ekrana. Da li je neko imao iskustva sa ovim modelima?
Posetite www.garaza.rs !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Drugar je pre neki dan uzeo u VIPu ovaj LG... šta znam,jako lepo radi i slika je sasvim korektna...
Ma samo sto veci ekran, meni je neki optimm trenutno 4,8unca, cekam tu neki jeftiniji model..
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U MTSu se pojavio Huawei G600. Ako je iole bolji od G300, a verovatno jeste (ima i cak IPS 4,5"panel), razmislio bih da uzimam tel u paketu.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Trojke, xperia miro bih ti savetovao da izbegnes. Da li si uzimao u razmatranje htc windows 8s?
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Trojke, identičnu situaciju sam imao i ja pre 4 meseca.
Zaista ti ne bih preporučio Miro. Ekran je mali, teško je kucati poruke, Sony interfejs je neintuitivan, i iskreno, barem meni jako ružan. Ponekad ume da zabaguje, odn da se zaglupi na momenat, pa posle proradi kao da se ništa nije desilo.
Lg L7 je dve klase iznad Miro. Drugar ga je uzeo odmah nakon što sam ja uzeo Blade 3. Kvalitetnije je odrađen, veliki ekran, (mada bi boje mogle biti intenzivnije), sve u svemu odličan telefon. Za sad nema nikakvih problema.
Takođe, preporučio bih ti i moj telefon, Zte Blade 3, ja sam prezadovoljan...
Zaista ti ne bih preporučio Miro. Ekran je mali, teško je kucati poruke, Sony interfejs je neintuitivan, i iskreno, barem meni jako ružan. Ponekad ume da zabaguje, odn da se zaglupi na momenat, pa posle proradi kao da se ništa nije desilo.
Lg L7 je dve klase iznad Miro. Drugar ga je uzeo odmah nakon što sam ja uzeo Blade 3. Kvalitetnije je odrađen, veliki ekran, (mada bi boje mogle biti intenzivnije), sve u svemu odličan telefon. Za sad nema nikakvih problema.
Takođe, preporučio bih ti i moj telefon, Zte Blade 3, ja sam prezadovoljan...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
G300 je bio super uspesan model, greba sacekati malo da se vidi kakav je g600, recimo Skate jos nije dobio dostojnog naslednika, tj jaci naslednici su razocarali.pedja napisao:U MTSu se pojavio Huawei G600. Ako je iole bolji od G300, a verovatno jeste (ima i cak IPS 4,5"panel), razmislio bih da uzimam tel u paketu.
Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk 2
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.