Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Uzemljenje sve uredno, renomirana firma.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jel imaju pravo vozaci na cigaret pauzu 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Ovo sam isto čuo u Kostolcu u tazbini. Kažu da nije nikakva frka sa strujom i da je trenutno izvozimo.
Trenutno zarađujemo, kad dođe minus temperatura nećemo. Uvoze noću po nižoj ceni i pumpaju vodu u akumulacije, danju izvoze po većim cenama.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Послато са 2203129G помоћу Тапатока

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Svako povezivanje marke automobila i invalidskih mesta za parkiranje je zlonamerno…

Bmw nije auto, to je dijagnoza.
Invalidi, ali u mozak, tako da jesu parkirali na pravo mesto.
Nije tu BMW ništa kriv.
Kod mene u komšiluku jedan lekar iz KCV, zdrav i prav i rumen u licu, redovno parkira na invalidsko mesto. Onda mu je komšinica (žena invalid,teško se kreće, vozi je muž) prigovorila zašto tu parkira kad nije invalid. I znate šta je on uradio? Falširao onu plavu invalidsku kartu sa brojem svojih tablica i kad parkira na to "njeno" mesto, on iz fioke izvadi tu potvrdu i stavi ispod šajbe.
Nije tu BMW ništa kriv.
Kod mene u komšiluku jedan lekar iz KCV, zdrav i prav i rumen u licu, redovno parkira na invalidsko mesto. Onda mu je komšinica (žena invalid,teško se kreće, vozi je muž) prigovorila zašto tu parkira kad nije invalid. I znate šta je on uradio? Falširao onu plavu invalidsku kartu sa brojem svojih tablica i kad parkira na to "njeno" mesto, on iz fioke izvadi tu potvrdu i stavi ispod šajbe.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jbt, koliko čovek za to treba biti bezobrazan...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
member napisao: 13 Dec 2022, 18:09 Invalidi, ali u mozak, tako da jesu parkirali na pravo mesto.
Nije tu BMW ništa kriv.
Imam ja odmah u komšiluku jednog advokata koji stavlja tu nalepnicu kad parkira na invalidsko, a to redovno radi (parkira tu). Ni kurca mu ne fali. Možda je ne falsifikuje, već registruje na nekog iz porodice, ali je jadno do bola. Pogotovo što imamo komšiju invalida kome to mesto znači.