Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Geza »

Ako treba zaključaćemo i druge teme. Uopšte mi nije teško.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Nema potrebe, ja sam rekao sta sam imao, mozes i onu ponovo da otkljucas...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od crni »

A sto bi se zakljucavala tema? Pa ne moze svuda da zubori potok i da lete leptirici.
Malo ostrijih reci u sukobu misljenja, pa sta!?
Ja bih Lakiju imao stosta da objasnim glede himne, grba, drzavnosti i sigurno bi to bilo korisno za njega ali mi se nekako cini da ovaj forum nije mesto za to. Ali ne mora se odmah zuriti sa zakljucavanjem i brisanjem, malo varnica nikome nije skodilo.

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ako njemu hoces da objasnis, imas PP. Ukoliko zelis publiku, nadjite se nekada (kada dodje ovde, ili ti odes tamo), pa lepo napravite kabare.

Razmena misljenja je u redu, cak i kada su ona dijametralno suprotna. Medjutim, uz "lupetas" "gluposti" itd, taj razgovor nije bas najcivilizovaniji. Svako je ubedjen da je u pravu i svako ima svoje misljenje, ali nema potrebe za vredjanjem drugog. To je kao da neko kaze "Jaoj sto su dobre felne", a ovaj drugi: "Magarcino, ove jeb*no ruzne felne mogu biti lepe samo idiotima". Cinjenica je da je sujeta prisutna kod svih, samo je pitanje u kojoj meri. Moze neko cak misliti da je najpametniji na svetu, pa i biti najpametniji, ali ne treba to na svaki nacin uterivati drugima u glavu, pogotovo ne sa bilo kakvim omalovazavanjem intelekta (osim ako druga strana to bas nije zasluzila, tj ide na tu kartu). Nije bitno ko je prvi poceo, neko uvek pocne...

Inace : Da sam neka vlast na ovom forumu, uveo bih ban za zloupotrebu smajlija " :) ".
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

pedja napisao: Razmena misljenja je u redu, cak i kada su ona dijametralno suprotna. Medjutim, uz "lupetas" "gluposti" itd, taj razgovor nije bas najcivilizovaniji.
Bas tako. A tolerise se zarad dobrog duha na forumu upravo onima koji su najveci "neprijatelji" dobrog duha, jer neko ko prica takvim tonom sigurno nije dobronameran.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Kao babetine ste, jebote da li je moguce da vas toliko uvredi kada vam neko kaze da lupetate ili da pricate gluposti ili tako neke stvari koje svaki dan govorimo? Ne verujem sta citam, pa nije ovo knjizevno vece nego forum. Na forumu bi trebalo da vlada neformalna atmosfera sa recnikom kao sa ortacima na picu. Wow, rekao mi je da lupetam, sta cu sada jebote, moderatore spasi me. Smesno. Kao tetke neke da pisu.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

:plusone:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Nekome ponos/sujeta ni to "lupetas" ne mogu da svare. Onda krece kontra cascavanje ili " slusaj ti, nemo' vise da si mi se tako obratio". Neko to nece ni primetiti. Jednostavno, nisu svi isti.

To opet nema veze sa problemom. Ukazivati razumnoj osobi na nesto sto je cinjenica (recimo da je 2+2=4) vredi pokusati. Nametati svoje misljenje, tamo gde je dosta toga relativno/subjektivno ( npr Adam je gej auto, himna je nacionalisticka/sovinisticka/verski obojena, 22" je prava mera), stvarno nema nekog smisla, pogotovo pogresnim tonom. Misljenja se iznose, a sa time se drugi mogu slagati ili ne. Mozes izneti kontraargumente, ali ne i po svaku cenu ubedjivati u svoje vidjenje situacije. Razumni ce uvideti ako grese, drugi ce slepo drzati svoje.

Ako forum treba da bude na " 'bem ti mater", onda svi ( pre svega uprava) treba da se sloze oko toga i udri.

TT
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Tako nekako je bilo na proslom forumu, doduse samo odredjen period i meni je bilo ok moram priznati :mrgreen:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Bez izraza lupetati i slicnih u medjusobnoj komunikaciji na ovom forumu u javnom delu jer ce biti brisano, takvo izrazavanje prema drugim clanovima se nece tolerisati. A ko hoce da se objasnjava u off temama i da se prepucava i drzi lekcije na pp samo izvolite, nema stvarno potrebe da svi znamo. Ovo je prvenstveno auto forum i tako ce i ostati, ko nema osecaja kada je dosta bolje da se ne udubljuje u ovakve teme. Ima mnogo domacih foruma sa raznim tematikama gde mozete nasiroko u diskusiju.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Djole
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 16:50

Post od Djole »

igorche20 napisao:Tako nekako je bilo na proslom forumu, doduse samo odredjen period i meni je bilo ok moram priznati :mrgreen:
tu je prava draž :D
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

dragvorl napisao:Bez izraza lupetati i slicnih u medjusobnoj komunikaciji na ovom forumu u javnom delu jer ce biti brisano, takvo izrazavanje prema drugim clanovima se nece tolerisati
Evo, ja se potpuno slazem sa ovim stavom generalno, ali aj mi reci sad sta smo onda postigli? Ako ne sme i ako se nece tolerisati, gde su sankcije, obrises i puj pike ne vazi, nije se desilo? Ajd ponekad bar neki warn podelite, ovo deluje ko u vrticu kad jedno ili dva deteta napravi sranje u grupi pa dodje vaspitacica i ubedjuje sve redom da treba da se lepo igraju ili ih sve posalje u kaznu...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Off topic
Molim te a i ostale da o uredjivanju foruma ne diskutujemo na javnom delu. Ko ima primedbe i sugestije moze da kontaktira bilo kog moda i sigurno da nece ostati mrtvo slovo na papiru, mi nismo iz te price. Inace bili su deljeni i banovi i opomene onima koji preteruju, bez brige. Doduse i nama ponekad promakne ponesto, jednostavno i mi imamo i drugih obaveza pa ne stizemo da se posvetimo forumu uvek koliko treba. Ugl. ja sam uvek takve izraze cistio i napisao zasto je menjano.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

POLICIJO, REAGUJ: Srednjoškolci opljačkali majku (22) dok je šetala sa detetom (1)! : http://www.telegraf.rs/vesti/825431-pol ... im-detetom

TT
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od crni »

Ponovo nam uvode vize

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Odgovori