Vesti iz auto-industrije
Re: Vesti iz domaće i svetske auto-industrije
S-Max nastavak.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
moze, dopunis obican aku. i auto ti se pretvori u teslu smethane.master napisao:Jel može da se dopuni običan akumulator na ovim superčardžerima?
Sent using Tapatalk

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Prosao me prvi utisak za S-Max, sad mi je pomalo meh. Cesta pojava kod novih kola, narocito Forda; oduseve me na prvu loptu, a posle su mi samo good looking ali bez nekog dugotrajnog wow faktora. Isto mi je sad i sa novim Mondeom na kog sam balio, sad mi je dobar ali ne i spektakularan.
Stari S-Max je bio daleko zesci auto vizuelno, ovaj je mirniji. Enterijer je jos i ok kako Ford ume dusere, a svakako bolji nego u aktuelnom. Pazario bih ga svakako, ali i dalje mi lepsi stari. Mogao bi za koju godinu da padne neki sa kraja proizvodnje u bolesnoj opremi...
Stari S-Max je bio daleko zesci auto vizuelno, ovaj je mirniji. Enterijer je jos i ok kako Ford ume dusere, a svakako bolji nego u aktuelnom. Pazario bih ga svakako, ali i dalje mi lepsi stari. Mogao bi za koju godinu da padne neki sa kraja proizvodnje u bolesnoj opremi...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Neka hvala, mnogo je to hypsterski za mene. Dobar je meni i Asmatičar.kvcali napisao:moze, dopunis obican aku. i auto ti se pretvori u teslu s

Širim haos!
I to sto kazes, ionako se ne vozi 

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LilQc-L3bg
Ford C-Max 2015

Ford C-Max 2015

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prvi Tesla S u Hrvatskoj. Prilog IT časopisa BUG i vožnja sa vlasnikom.
http://www.youtube.com/watch?v=d1Jq_7jkkNA
http://www.youtube.com/watch?v=d1Jq_7jkkNA
Širim haos!
VW Polo GTI za 2015.
Nakon što je početkom 2014. predstavio osveženi Polo, Volkswagen je unapredio i njegovu najsnažniju GTI verziju. Najvažnija novina je uvođenje 1.8 litarskog motora koji će zameniti aktuelini 1.4 TSI.
S obzirom, da je u pitanju redizajn, izmene na spoljašnjosti automobila su minimalne i odnose se na restilizaciju prednjeg branika i maske hladnjaka, i uvođenje LED farova.
U unutrašnjosti je promenjen dizajn volana i komandi na centralnoj konzoli.

Ljubitelje ovog automobila verovatno će najviše interesovati detalji o pogonskom sistemu.
Novost je da je dosadašnji 1.4 TSI sa 180 ks, zamenjen 1.8 litarskim turbo-benzincem koji proizvodi 190 ks i razvija maksimalni obrtni moment od 320 Nm. To je za 10 "konja" i 70 Nm više u poređenju sa aktuelnim Polom GTI.
U skladu sa tim, poboljšane su i performanse. Vreme potrebno da se iz stanja mirovanja stigne do 100 km/h skraćeno je sa 6,9 na 6,7 s, a maksimalna brzina povećana je sa dosadašnjih 228 na 236 km/h.
Za one koji smatraju da se draž sportske vožnje gubi bez manuelnog menjača, Volkwagen je pored DSG transmisije sa duplim kvačilom ponovo ponudio i šestobrzinski ručni menjač, koji je bio nedostupan u aktuelnom modelu.
izvor:B92
Nakon što je početkom 2014. predstavio osveženi Polo, Volkswagen je unapredio i njegovu najsnažniju GTI verziju. Najvažnija novina je uvođenje 1.8 litarskog motora koji će zameniti aktuelini 1.4 TSI.

S obzirom, da je u pitanju redizajn, izmene na spoljašnjosti automobila su minimalne i odnose se na restilizaciju prednjeg branika i maske hladnjaka, i uvođenje LED farova.
U unutrašnjosti je promenjen dizajn volana i komandi na centralnoj konzoli.

Ljubitelje ovog automobila verovatno će najviše interesovati detalji o pogonskom sistemu.
Novost je da je dosadašnji 1.4 TSI sa 180 ks, zamenjen 1.8 litarskim turbo-benzincem koji proizvodi 190 ks i razvija maksimalni obrtni moment od 320 Nm. To je za 10 "konja" i 70 Nm više u poređenju sa aktuelnim Polom GTI.
U skladu sa tim, poboljšane su i performanse. Vreme potrebno da se iz stanja mirovanja stigne do 100 km/h skraćeno je sa 6,9 na 6,7 s, a maksimalna brzina povećana je sa dosadašnjih 228 na 236 km/h.
Za one koji smatraju da se draž sportske vožnje gubi bez manuelnog menjača, Volkwagen je pored DSG transmisije sa duplim kvačilom ponovo ponudio i šestobrzinski ručni menjač, koji je bio nedostupan u aktuelnom modelu.
izvor:B92
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Vesti iz domaće i svetske auto-industrije
Au kakav zmaj od hha, jos neki chip samo 
Mada mi je trenutni favorit ipak polo wrc sa 2.0tsi
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Mada mi je trenutni favorit ipak polo wrc sa 2.0tsi

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
C segment se toliko naduvao i otekao, da su samo kola B segmenta pravi HH. Svidja mi se malisa....
42 miliona automobila iz Wolfsburga.

i još nisu naučili 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money