prijatelju kupio sam kod njega brajltling sat, koji je 10 casovnicara proverilo da je original i kupio sam (izmedjuostalog) ALLSPORT skijasku jaknu bez donjeg dela a donji deo sam kupio u butiku u italiji tako sto sam prodavcu dao jaknu da preko katloga nadje odgovarajuci donji deo prema jakni i nije mi spominjao kako je fals jakna..Ta dva primera ti mogu reci iz mog licnog iskustva a meni ne mozes da kazes da lazem jer nisam lazov. Verzija po kojoj taj saner prodaje kineske stvari radi u sledece dva slucajaja: da su to dve jedine stvari koje su original a ostalo je sve fals, ili da taj saner u dogovoru sa celim svetom da ga pokrivaju kako je kod njega sve original a zapravo je fals kineskiHeinz napisao:Pa eto vidiš da je moguće.
Obuća i odeća
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Re: Obuća i odeća
Poslednja izmena od milospinkfloyd u 29 Nov 2016, 21:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Gde tržni centar zeleni venac?
Al stvarno pitam, nisam znao da i tamo ima
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- milospinkfloyd
lomina 5
-
- Pridružio se: 22 Apr 2014, 11:16
- Garaža: Punto Classic 1.2 8V (LPG)
Koliko novaca? Cisto orijentacije radi.Uroš S. napisao:
Uzeo u Mađarskoj sad, bilo baš dobrih popusta za vikend u West Endu.
RN3 Pro via TT
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Mene više zanima šta koliko košta? Ako znaš i ako te ne mrzi da napišeš?milospinkfloyd napisao:ne smem na zalost broj da ti dam, ali mogu da ti kazem ono sto je javno dostupno a to je da se nalazi na trznom centru zeleni venac.AleksaM napisao:Može broj od tog Terze i gde se nalazi? Neko mi ga je spomenuo jednom, ali ne secam se ko...
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sa 100 sniženo na 60e. Odlične. Tople udobne i lagane.pedjabj napisao:Koliko novaca? Cisto orijentacije radi.Uroš S. napisao:
Uzeo u Mađarskoj sad, bilo baš dobrih popusta za vikend u West Endu.
RN3 Pro via TT
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
RN3 Pro via TT
- milospinkfloyd
Napisao sam gore vec da je jako skup. Nmg ti reci koliko sta kosta jer imas stvari od 50 do 5000emember napisao:Mene više zanima šta koliko košta? Ako znaš i ako te ne mrzi da napišeš?milospinkfloyd napisao:ne smem na zalost broj da ti dam, ali mogu da ti kazem ono sto je javno dostupno a to je da se nalazi na trznom centru zeleni venac.AleksaM napisao:Može broj od tog Terze i gde se nalazi? Neko mi ga je spomenuo jednom, ali ne secam se ko...
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Lepa je ova jakna.shandu90 napisao:Uzeo sam za vikend jaknu (16.990 rsd), u centru neki hunter bombastik butik. Koja je marka pojma nemam ali je do sada najbolja koju sam probao. Bas sam se izborom u BIG-u razocarao. Pre toga sam nasao u Tom Tailor slicnu (srednja duzina) al kad je savijes kao kesa, najlon, tako neki materijal. Ova stvarno greje dobro, vise necu da se smrzavam s obzirom na klimu u corsi![]()
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

U Tom Tailor Outletu u Bazaru video slične odlične jakne,bar sam ja stekao takav utisak.Planiram da uskoro pazarim jednu i nadam se nekim sniženjima,jer na par jakni koje su mi se dopale su 2 puta dizali cene.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Veceras sam bio u Mercatoru i TT bezobrazne cene drzi. Jakna u izlogu sa 21 na 19 hiljada snizena.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Cene su za nas standard malo jace, i meni je bilo puno, ali sam prosle godine bas tamo pazario i nisam se pokajao. Pogledas cene na netu i to je to, manje ili vise.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- shandu90
I ja sam ovu malo jace platio ali ne kupujem jakne stalno, proslu sam nosio 5g i boja se izlizala. Nisam neki kupoholicar, jedino majice sto kupujem svake godine.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Mislim da cene u TT radnjama prate kvalitet njihove robe.Od majica do jakni.Cene im jesu malo jače,ali isplati se.
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
- shandu90
I ova moja dojuceranja se drzi dobro, jedino sto se boja ofucala ali joj funkcionalnost nije uopste narusena. Kupio bih ja opet tamo da sam nasao sta mi treba, kad nadjem proverenu marku drzim se nje i ne volim da lutam i trazim sledeci put novu. Legend farmerkama sam zadovoljan, nisu skupe a solidnog su kvaliteta.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
shandu90 napisao:Veceras sam bio u Mercatoru i TT bezobrazne cene drzi. Jakna u izlogu sa 21 na 19 hiljada snizena.
Imam dve njihove dugačke zimske jakne plaćene u tom rangu, i vrede svaku paru. Jedna ima 6-7 godina, drugoj mislim da je sada treća sezona. Imam i jednu jeftiniju prolećnu kratku, isto vredi više nego što košta. Mnogo izdržljive stvari koje ni malo ne gube karakteristike i posle 5+ godina.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ovog vikenda su bile -40%.