Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Ne brže od života!

Post od Ogi »

Ok, hvala na info. Ovo sto je Pedja postavio je teska tragedija, pod utiskom sam. Nisam ni znao da se desilo, nije bila vest.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Mnogo se juri po gradu. Na žalost, u glavnim ulogama najčešće dostavna vozila i brojne službene Škode. Imam takve i u svojoj firmi, a u manjini su oni koji se ne iživljavaju nad njima.

Ne znam šta bih na to rekao smisleno, jer ne razumem taj stav.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Divlji zapad na Ibarskoj: Sa 164 na sat preticao kolone na punoj liniji jer je "žurio na sastanak"

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/406981 ... a-sastanak

:srbin: Sva sreca pa su ga uhvatili i zaustavili, treba da budes posebna vrsta idiota za ovo.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

U 3 teme isti link ka vesti :kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

:kezo: :doubleup:
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

Mislim sa su mitroviću treći put produžili pritvor samo zbog medijskog pritiska. 3 meseca ke prošlo svima su uzeti iskazi me vidim kako dalje može uticati na svedoke.

A ako ko i moze da utiče na svedoke to je onda tata mitrović. Mlađani je još mlad.

Da dodam da ovaj sa škodom što je ubio devojku na pešačkom nije zadržan u pritvoru već je pušten da se brani sa slobode. Nažalost možda bi bilo bolje da su mu odredili pritvor.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

pa ko drugi nego tata mata. koliko odlazu verovatno nesto spremaju i na kraju ce biti da je ona kriva za prelazak,a on ce dobiti uslovnu kaznu. :besan:

sto se tice skodilaka, verovatno si u pravu, ali iz teksta ne mogu ni da provalim celu situaciju, koja je uzrok pustanju. Ipak je trebao ostati barem 24 sata u pritvoru.
Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ogi napisao:Nije ali hocu da slucaj ispratim do kraja, da znam ako je izasao iz pritvora, koliko je vozio i kome je bilo crveno. Odmah sam rekao da ce zataskati slucaj.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Eno na Pinku raspravljaju o ovom slucaju, pa ako te zanima ...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Nisam stigao da gledam od pocetka, ali izgleda da su pustili snimak nezgode. Izgleda da je Mitrovicu bilo zeleno. Jel neko pratio emisiju od pocetka?

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Nisam siguran da su pustali snimak, to je dokazni materijal, ne bi ni smelo valjda
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Zasto ne bi smelo? Pa nije to pitanja drzavne bezbednosti :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Ne znam, nemam pojma, mislio sam da ako je nesto dokazni materijal za sudjenje, da ne sme da se iznosi u javnost. Svejedno mislim da nisu pustali snimak u ovoj emisiji
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Novi crni vikend: Osmoro mrtvih na putevima

Osam osoba je poginulo, jedna je teško, a dve su lakše povređene u sedam saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u prethodna dva dana.

Slika

U udesu u Staroj Pazovi, juče u osam sati ujutru poginuo je Ilija Božić (30), a teško povređen pripadnik SAJ-a Goran Glavatović (27). “Alfa romeo” kojim je upravljao Glavatović prešao je u suprotnu traku i direktno udario u “golf” koji je vozio Božić. Ilija Božić je preminuo na mestu nesreće, dok je Glavatoviću konstatovan prelom lobanje. Glavatović je u komi i priključen je na aparat za veštačko disanje. Lekari se bore za njegov život.

U nesreći na magistralnom putu Novi Sad - Subotica, kod Temerina, u nedelju posle ponoći poginula su dvojica vozača, Vukašin R. (34) iz Lovćenca i Nenad C. (63) iz Turije.
- Do nesreće je došlo kada su se sudarili “opel” kojim je upravljao Vukašin R. i “jugo” za čijim volanom je bio Nenad C. Oba vozača preminula su na mestu udesa, a uzroci koji su doveli do udesa se još utvrđuju - kažu u MUP-u.

U nedelju ujutru u osam sati u opštini Gruža poginuo je pešak Siniša Živadinović (74). Živadinović je nastaradao na lokalnom putu u Kniću, kada je na njega kamionom naleteo vozač Milan Micaković. I Živadinović je preminuo na mestu nesreće.

U nesreći u Rumi, u subotu oko 18 sati nastradala je putnica M.T. (64) iz Prnjavora.
- Ona je bila u putničkom vozilu beogradske registracije, kojim je upravljao M.T. (42), a koji je u jednom momentu izgubio kontrolu i sleteo s puta, nakon čega se automobil prevrnuo na krov. Vozač automobila je priveden - kazali su „Blicu“ u MUP-u.

Crnogorski državljanin, čiji identitet policija nije saopštila, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u subotu u 22 sata u Sremskoj Mitrovici. Do nesreće je došlo u Ulici Rumski put, kada je automobil “dajevu” udario u kamion sa prikolicom. U sudaru je lakše povrede zadobio suvozač u automobilu.

U saobraćajnim nesrećama poginuo je i muškarac koga je udari voz, kao i jedna žena kada se prevrnuo traktor.
- Neidentifikovani muškarac poginuo je preskinoć kada ga je u Vranju, na železničkoj stanici, udario putnički voz. U drugoj nesreći, u selu Guševac kod Niša, prilikom prevrtanja traktora, nastradala je Nikosava Đ. (56), dok je vozač traktora Božidar Đ. (81) lakše povređen - kažu u policiji.

Simić: Ne vozite pijani i umorni

General Dragiša Simić, načelnik Saobraćajne policije, kaže da i pored pojačane kontrole saobraćaja i oštrog zakona, i dalje ima vozača koji ne shvataju da propise treba da poštuju zbog sebe, a ne zbog policije. - Vozači neretko kreću na put umorni, pijani, prebrzo voze, pretiču na punoj liniji. Kontrole su stalne, ali saobraćajci ne mogu da budu uvek na svakoj deonici u Srbiji. Svakog ko bude ponavljao prekršaje privodićemo kod sudije - kaže Simić.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Koji uzas , ovo mora da se nekako resava :o
Odgovori