Koliko troši?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Koliko troši?
Ne vidim nista diskutabilno u toj potrosnji za prosecnu brzinu od 70 km/h.
Mozda je jedino malo teatralno napisao "maltretiranje po Boki", kada se pogleda prosecna brzina
Mozda je jedino malo teatralno napisao "maltretiranje po Boki", kada se pogleda prosecna brzina

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
evo ja vozim isti auto i kazem da je bas moguce. po magistrali, verujem da moze i koji dl manje, pitanje je koliko je u boki povecao potrosnju...Libero napisao:Rakhil napisao:Sto tebe toliko tangira tudja potrosnja, uopste mi nije jasno?
Zato što je to nemoguće, kapiraš sad? A druga stvar, svi gledaju ovo i većina ima kola i nisu pali sa Marsa...
Tako da ti trebaš da se zapitaš koja ti je poenta da iznosiš neistine...pročitaj opis još jednom,
pa vidi kolko si realan...
isto tako, na istoj ruti sam sa rs197 imao prosecnu potrosnju od 7,6l, pisao sam o tome u maju prosle godine.
ovo ili nije tacno ili ja znam stotinak korisnika sa tng-om kod kojih je svakom razdesen uredjaj.ljubitelj napisao: U idealnom slucaju, bord treba da pokazuje identicnu potrosnju na benzin i na gas, to kada je plinski sistem dobro podesen.
teorija je jedno a praksa drugo, a cak i teorija ima drugu stranu medalje ove price...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kontam da nije objasnjeno do u detalj, ali nesto racunam da ljudi mogu i sami da pretpostave neke stvari. U toj prvoj cifri na pumpi je kilometraza od Boke do Cacka (logicno) sto je 400 kilometara, ostatak je zajebavancija po primorju od 100km recimo. Mogao sam i da naglasim da klimu nisam palio. Mogao sam i da napisem da mi je prosli put trosio dobro ispod 6 bez auto puta sa manjom prosecnom brzinom. Mogao sam da idem u sitna crevca, al me nesto zabole bas.
Ja mogu samo da prenesem koliko auto koji vozim trosi, ne ulazim nikad u to koliko trose tudja kola. A da, sto bi rekao Libero, iznosim neistine oko potrosnje - ne vidim gde je tu moj benefit. Ko ne veruje, ne veruje, uopste me to ne potresa.
Ja mogu samo da prenesem koliko auto koji vozim trosi, ne ulazim nikad u to koliko trose tudja kola. A da, sto bi rekao Libero, iznosim neistine oko potrosnje - ne vidim gde je tu moj benefit. Ko ne veruje, ne veruje, uopste me to ne potresa.
Znam nekoliko ljudi sa Focusom 1.6b, i ne vidim po čemu je ta potrošnja nerealna...
Čega? Prosutih knjaževa za ceo put?Rakhil napisao: Mogao sam i da napisem da mi je prosli put trosio dobro ispod 6

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Koliko troši?
Da bi izbegli ovakve nesporazume ubuduce dajte da se kao ljudi dogovorimo koliko rakhilov focus moze/sme da trosi 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Realno, zakljucajte temu dok ne postignemo neki konsenzus 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Brate danas sam doživeo prosvetljenje. Shvatio sam da je Asmatičar kao Honda! Što ga brže voziš, sve manje troši. Kad bi mogao da ide 200, verujem da bi postigao i tih 4l/100kmRakhil napisao:Ja sam se dvoumio da li da mu napisem "lazes, to ne moze ispod 12" ili "mnogo je to, ne sme iznad 4", ali nisam mogao da se setim sta je zvanican stav o potrosnji

Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Što napisa ljubitelj, koliko god da sipaš, on potroši. Pa je svaka dalja diskusija bespotrebna.
Ja evo svaki dan idem do grada i svaki drugi dan sipam plin za 1000 dinara. Kontam u sebi da mnogo troši, nije nikad toliko. A onda sednem pa sračunam gde sam sve bio i koliko sam prešao, pa vidim da još troši i manje nego što sam mislio. Honda je to.
Ja evo svaki dan idem do grada i svaki drugi dan sipam plin za 1000 dinara. Kontam u sebi da mnogo troši, nije nikad toliko. A onda sednem pa sračunam gde sam sve bio i koliko sam prešao, pa vidim da još troši i manje nego što sam mislio. Honda je to.

Posetite www.garaza.rs !
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Trojanac, koliko mozes da predjes po gradu sa punom bocom?
Sipas na OMV-u ili Eurogas kod Galenike?
Meni se Yugo bolje ponasao na plinu sa pumpe kod BN Bosa nego bilo kojom drugom u kraju.
Sipas na OMV-u ili Eurogas kod Galenike?
Meni se Yugo bolje ponasao na plinu sa pumpe kod BN Bosa nego bilo kojom drugom u kraju.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Ova tema će uvek biti pogodno tle za svađe i rasprave.
Potrošnja je subjektivna stvar u kojoj jako veliku ulogu igraju vozač i uslovi saobraćaja. Vozilo je samo jedan od elemenata.
Meni je punto na relaciji BG-HN-BG trošio oko 5, a u gradu 8-9.
500L u gradu oko 7,5 na magistrali oko 5, a na auto putu oko 9.
Potrošnja je subjektivna stvar u kojoj jako veliku ulogu igraju vozač i uslovi saobraćaja. Vozilo je samo jedan od elemenata.
Meni je punto na relaciji BG-HN-BG trošio oko 5, a u gradu 8-9.
500L u gradu oko 7,5 na magistrali oko 5, a na auto putu oko 9.
Nema objektivnije stvari od potrosnje goriva
Pritom, svako kaze samo potrosnju u tim i tim uslovima
Grad je ionako svima drugaciji pojam
Ne razumem sto se ljudi zeste oko brojki, kao da oni placaju to gorivo
Pritom, svako kaze samo potrosnju u tim i tim uslovima
Grad je ionako svima drugaciji pojam
Ne razumem sto se ljudi zeste oko brojki, kao da oni placaju to gorivo
Nema objektivnijeg pokazatelja ako je tačan, ali ovde je daleko od tačnog.
Kao što gradska vožnja nikome nije ista, različite su i magistralne i vožnje po auto putu.
Neko magistralu vozi na ivici incidenta, prestiže na prvu loptu, uleće u makazice, često je u visokim obrtajima.... a neko kulira po ograničenjima. Razlika 2 litre.
Nekom je auto put vožnja na 120, a nekome 150-170. Razlika ne manja od 2 litre, a često i veća.
Kao što gradska vožnja nikome nije ista, različite su i magistralne i vožnje po auto putu.
Neko magistralu vozi na ivici incidenta, prestiže na prvu loptu, uleće u makazice, često je u visokim obrtajima.... a neko kulira po ograničenjima. Razlika 2 litre.
Nekom je auto put vožnja na 120, a nekome 150-170. Razlika ne manja od 2 litre, a često i veća.