Next, ne razumem zasto pricu o autu prebacujes na pricu o vlasniku i njegovom imovinskom stanju.
Mislim da ovaj forum nije mesto za takve stvari.
Pricamo konkretno o jednom oldtajmeru za kog je Starac izjavio da je pametnija kupovina nego neka kofekcija.
NexT napisao:Cekaj covece, pricamo o Eleanor. Znaci ne o nekom Pontijaku, ili bilo kom obicnom americkom autu, vec o Eleanor.
Kakav Pontijak sad...gde njega nadje?
I da, znam vrlo dobro da je Eleanor (pise u postu iznad) pa nema potrebe da mi naglasavas dva puta kao nekom kretenu
elMaestro napisao:Nisam rekao da si neznalica, a naravno ne mislim ni da je ovo najbolji auto za voznju, ali je jednostavno, privilegija imati ga. I naravno, ne ni kao drugi, ni kao treci, vec kad imas jos punu garazu. I ne zbog pokazivanja i postavljanja vremena na stazi, vec jednostavno za uzivanje (u svakom smislu te reci).

Slazem se a evo i citata sta sam izjavio pre par sati
Floyd napisao:Mogu da razumem nekog bogatog kolekcionara koji ovo ima u kolekciji
Poenta je da se taj auto ni po cemu ne poredi sa danasnjim super sportskim konfekcijskim automobilima.
Konfekcija je bolja u svakom pogledu a ovaj sa sobom nosi samo jedan deo istorije.