Hot hatch
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Hot hatch
Ne može biti zanimljiviji od 130i.
Predji granicu sa austrijom i začudićeš se.
Najmanje ih ima u audiju.
Tek custom tablice što imaju....
Predji granicu sa austrijom i začudićeš se.
Najmanje ih ima u audiju.
Tek custom tablice što imaju....
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kao što ni 130i ne može biti zanimljiviji od 1M itd 

Turci su gospoda kakvih sve ovde na forumu ima 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ako njih pitas, cim kupe A8/7/S, nista im ne fali 

Ne znam što mislite da mi ovde ne vidimo u čemu se voze gastarbajteri koji dolaze i prolaze dalje. Što neko reče, sve snažni polovni premijumi preko 5m i to bi kao trebalo da mi nešto govori o A6, E, 5ici, Smaxu...
Imenjače, HH klasa je poprilično definisana i R32 svojim motorom, pogonom i opremom prelazi u višu, iako je u karoseriji Golfa. Neko se na to gadi, a nekom je to super. Uglavnom su u pitanju subjektivni razlozi, nevezani za automobilizam, dobar primer je Passenger. Meni je super jer je poslednji atmosferac pre daunsajz pošasti. Miloše, ne zameri, al' turbina u 2litra je ipak kompromis i olakšanje našim vlasnicima zbog reg. Zapremina je keva.
Flojde, ako ga uzmeš, moj ti je predlog da samo ulažeš u pravcu fabrikane, tj. održavaš izvorno stanje - brzo će ti se višestruko vratiti, a i niko te neće mešati sa klincima sa ćuniranim Golfovima.
Čisto usput, kola kao deo autfita, statusnog sombola i imidža se komemtarišu i porede na Ana.rs i sličnim hipstersko/ženslim mestima, na srozavajte Garažu na to
Imenjače, HH klasa je poprilično definisana i R32 svojim motorom, pogonom i opremom prelazi u višu, iako je u karoseriji Golfa. Neko se na to gadi, a nekom je to super. Uglavnom su u pitanju subjektivni razlozi, nevezani za automobilizam, dobar primer je Passenger. Meni je super jer je poslednji atmosferac pre daunsajz pošasti. Miloše, ne zameri, al' turbina u 2litra je ipak kompromis i olakšanje našim vlasnicima zbog reg. Zapremina je keva.
Flojde, ako ga uzmeš, moj ti je predlog da samo ulažeš u pravcu fabrikane, tj. održavaš izvorno stanje - brzo će ti se višestruko vratiti, a i niko te neće mešati sa klincima sa ćuniranim Golfovima.
Čisto usput, kola kao deo autfita, statusnog sombola i imidža se komemtarišu i porede na Ana.rs i sličnim hipstersko/ženslim mestima, na srozavajte Garažu na to

Tako sam i mislio. Auto je već u odličnom stanju a vrednost dobrih primeraka (kojih je sve manje) na tržištu raste. Tačno je da taj auto nije brz kao nasvirani 2.0 turbo hot hečevi ali zbog motora i menjača jeste poseban auto. Takvi se više neće praviti.
Ford je to, oko upravljivosti i stabilnosti nema greške, ustvari ako izuzmeš tipične ford gluposti i možda malo jeftin interijer( ako kome to smeta) to je top auto sa super motorom i tonama karaktera koji ti nudi maximalno uživanje za relativno nizku cenu ( potrošnja je malo jača ali jebiga)passenger napisao:Kakav je Fokus II 2.5t? pre svega stabilnost, upravljivost.
Čini se kao dobra kupovina, solidne veličine auto i ima prostora za tjuning.
Vidjam često RS, on je valjda oko 300 ks...a izgleda kao da ima 550 sa onim silnim branicima. Ne svidja mi se to, već više ova pitomija varijanta od 225 ks

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Veljo,
Da, ne volim turko seljomobil
Ne paše mi, ne svidja mi se, za taj novac mladji i atraktivniji auto. Ona dva izduva u sredini su mi potaman seljački.
Da nije subjektivnog mišljenja, svaki auto bi bio super kupovina.
Da, ne volim turko seljomobil
Ne paše mi, ne svidja mi se, za taj novac mladji i atraktivniji auto. Ona dva izduva u sredini su mi potaman seljački.
Da nije subjektivnog mišljenja, svaki auto bi bio super kupovina.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja prvi put u mom zivotu cujem za R32 da je turko seljomobil, to jest da ga uopste voze bilo kakvi gastrabajteri.
Za 8k eura mladji i atraktivniji auto? Koji to?
Za 8k eura mladji i atraktivniji auto? Koji to?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Passengera baš nervira neki Turčin iz kraja koji vozi R32 

Mnogo lep auto i dan danas. Nije neki brzinac, ali je pravo uzivanje voziti ga.
Poslato sa Tapatalk-a
Poslato sa Tapatalk-a