Grčka
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Re: Grčka
Prosle godine sam ja kroz te tunele vozio po ogranicenju posto su u svakom kamere, medjutim, kako su me Grci redovno preticali ukapirao sam da su kamere ustvari nadzorne a ne prekrsajne, pa cu ove godine da vozim opustenije (citaj brze) kroz tunelejocas napisao:Nema napretka, pisao sam ja, prošo pre mesec dana. Zavidim ti na vožnji kroz Grčku prema Krfu, fenomenalan put, za uživanje, neki tuneli su Need for speed varijantaBaš me interesuju cene trajekta, prošle godine je moglo izgleda da se pogađa i pregovara oko cene. Ideš do Lefkimija ili grada Krf? Gde ideš na Krf? Na blef ili našo smeštaj?
Sretan put i lep provod

Za trajekt sam se ja raspitao, moze uvek da se pogadja oko cene ali uglavnom pristaju na tako nesto ako se uzme povratna karta, sto mi je cak i pozeljno

Smestaj imamo u jednom, moze se reci, prigradskom naselju, odmah ispod glavnog grada, nasli preko agencije mali hotel, nista posebno, smestaj je na nivou vila i apartmana gde inace Srbi idu, ali je ipak hotel pa smo uplatili varijantu all inclusive.
Hvala, Joco, nadamo se da cemo se lepo provesti

Gde je ta kafana? Moze kratki opis?schonenk napisao:Srecan put Ivice, ocekujem detaljan izvestajJa pijuckam mitos na sitoniji, crven kao rak. Bas prija vecernja svezina. jos jednom preporuka za tavernu Zorbas u Kalamitsiju.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kada udjes u Kalamitsi desno je plaza, levo ide put kraj kafica i marketa, pa slede taverne. Otprilike druga po redu, lako ces je prepoznati po sarenim stolicama koje se pruzaju do plaze, a mozes i na osnovu ove fotke

Grčka
Jesu možda 10km.
u suštini isto je kao i pre. Treba paziti na azilante jer je meni par njih izletelo na put iz nekog žbunja. Zamalo da se jedan razmaže po šajbni. 
Evo koja slika...

Palo je i pranje...

Evo koja slika...

Palo je i pranje...

Na Halkidiki... Između Haniotija i Pefkohorija. Slike su uglavnom sa Agistri beach bar-a. Tu sam po ceo dan. Knjiga, klopa, piće...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Hvala, samo uzivajte, a evo i mi stiglischonenk napisao:Srecan put Ivice, ocekujem detaljan izvestajJa pijuckam mitos na sitoniji, crven kao rak. Bas prija vecernja svezina. jos jednom preporuka za tavernu Zorbas u Kalamitsiju.

Inace, isli smo trajektom u Lefkimi zato sto se taj spremao da krene i nisam hteo da cekam. U jednom prqvcu je 46eu za auto i nas 4, od toga dvoje dece, a posto sqm trazio povratnu, na to se dobija 25% popusza pa ce povratak izaci 36eu. Nije nesto, al rekoh, nije mi se cekalo, vozio sam cele noci.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Ivice, jel si pogledao slucajno cene trajekta i za glavni grad? to za lefkimi izgleda poprilicno povoljno, ja koliko sam gledao 50eur vozilo + 10eur po osobi je bilo na nekom sajtu... tako nesto
ja krecem za oko dve i po nedelje za krf
ja krecem za oko dve i po nedelje za krf