Računari
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Računari
Kada vec u prvi plan stavljas dizajn, gledaj da nije piano finis jer je osetljiv. Spajder reljefni finis je najzahvalniji, Dell npr.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Oko 60 70 000 din 15 ca za autocad ali i kad zatreba 3dstudio za renderovanje 3d modela. Photoshop exsel i word 
Lepi. Su mi sony i toshiba. Ali pouzdanost mi je najbitnija
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Lepi. Su mi sony i toshiba. Ali pouzdanost mi je najbitnija
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Dell latitude serija. Jbg to mogu da ti preporucim, koristim ih vec 6 godina (prosecno ih menjam na 8-9 meseci, naravno sluzbeni) i to su mazge. Naravno, konfiguraciju gledaj prema potrebama.
Lenovo, Acer...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Komp, net ok radio dok nisam skinuo Free Studio (freeyoutubedownloader itd). Nesto nije hteo raditi te sam ga deinstalirao. Od tada ikonica GChroma nece da se otvori ni sa desktopa ni iz Program files-a. Deinstaliram GChrome, instaliram, radi dva min ok i opet opisana situacija, ne radi, komp se zakucava. Ni Internet Explorer nece da se otvori. Sta bi mogao biti problem?
prvo ocisti komp sa CCLEANER-om, to je cache, sve redom aplikacije, i registry
onda procesljas komp sa malwarebytes-om
onda bi trebalo da sve bude ok.
onda procesljas komp sa malwarebytes-om
onda bi trebalo da sve bude ok.
Ja otkako sam updateovao komp na 8.1 ne radi nikako, uzas zivi.
Prvo je pukao skroz, pa je radjen recovery, pa se sad pali 5 minuta, zakucava... Strasno.
Zavrsio sam s windowsom do daljnjeg, isao sam da kupim mac pre par dana u BG ali sam video da izlazi novi sad veoma uskoro pa sam odlucio da sacekam...
Prvo je pukao skroz, pa je radjen recovery, pa se sad pali 5 minuta, zakucava... Strasno.
Zavrsio sam s windowsom do daljnjeg, isao sam da kupim mac pre par dana u BG ali sam video da izlazi novi sad veoma uskoro pa sam odlucio da sacekam...
Upgrade treba uraditi kako treba, mada kod Win a je uvek bolje čista instalacija. 8 i 8.1 se u stvari žestoko razlikuju sistemski, iako su spolja slični.
Ja sam iz prve stavio 8.1, ko metak radi već nekoliko meseci.
Tapatalk Pro
Ja sam iz prve stavio 8.1, ko metak radi već nekoliko meseci.
Tapatalk Pro
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I meni, apsolutno nikakvih problema nisam imao sta vise, brze se butuje i redje mi zabadaju flash i java sto je ranije cesto bio slucaj
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Razume li se neko u licenciranja windowsa?
Treba mi licenca za racunare koji vec postoje, odnosno ne uz nov racunar. Da li na takve racunare moze samo GGK licenca?
Treba mi licenca za racunare koji vec postoje, odnosno ne uz nov racunar. Da li na takve racunare moze samo GGK licenca?
GGK licenca je i namenjena za postojece racunare koji nemaju licencirani Windows.
Mislim da je GGK jedina opcija.
- zezam krizu
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 22:03
- Garaža: 207 1.4 HDi, Megane IV 1.3 TCe 140, Trafic III 1.6 dCi
Da li znate nekog elektronicara koji ima lemilicu duvaljku? Pri montazi kulera, morao sam da odvrnem jedan sraf koji se pojeo i kljestima sam ga odvrtao, kako sam odvrtao, tako sam i yakacio poluprovodnicke elemente koji su kod konektora i sada imam neupotrebljivu graficku
:. Planiram da skinem sa pokvarene graficke iste te, tako da omogucim ovu moju da radi.

Inace montirao sam Accelero L2 Plus i pri paljenju, stvarno mnogo tisi racunar.

Inace montirao sam Accelero L2 Plus i pri paljenju, stvarno mnogo tisi racunar.
Moze neko da mi pusti na pm link za torrent fajl za win7 (32bit i 64bit, prednost sa sp1)...naravno treba mi verzija ispod tezge