Hot hatch
Re: Hot hatch
Pravi auto za grad, dovoljno brz, dobar menjac, zgodan i udobniji verovatno od ovih zategnutijih HH-eva, a opet dovoljno dinamican, 4x4 za lose vreme...pored potrosnje, ne vidim mu mane 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Plus odlican zvuk V6 motora.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Da je jedan, nego ima ih koliko hoćeš. Ovde su glavna tema turci sa R32. Imaju i neki skup svake subote, puno dvorište McDonaldsa bmw trojkama i golfovima, medju kojima su i r32.Floyd napisao:Passengera baš nervira neki Turčin iz kraja koji vozi R32
bmw 1 bih kupio pre nego golf. Zadnja vuča, 200 kw ne može biti nezabavnije od 4motion.Xepoj87 napisao:Za 8k eura mladji i atraktivniji auto? Koji to?
pominješ 4x4 i sneg, pa šta tebi fali i tvom zadnjem pogonu? Koliko si se puta zaglavio? Ja sa prendjim nijednom, osim kad sam tražio početak staze za planinarenje i vozio po brdima.
I C30 je pojava za golfa realno. I motorizacija mu je dobra: pet cilindara i turbo.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Možda je tako u Austriji ali ja nisam ovde primetio da Turci nešto posebno voze baš R32. Uglavnom su to totalno kič ćunirani A6 C6, BMW 5 E60 i E klasa W211. Meni je gadnije kako oni stručno unakaze neki auto, nego sam model koji voze.
- passenger
Za Austriju i govorim, a u CH ih nema.
Da se razumemo, i meni da je neka ekstra ponuda, uzeo bih ga za preko vikenda. Ali ta ponuda mora biti takva, da je taj auto bar 30-35% jeftiniji od trenutne tržišne cene (autoskaut24.ch) i da je u perfektnom stanju. Inače ga ne bih uzimao. Za taj novac preko vikenda sigurno nešto drugo.
Da se razumemo, i meni da je neka ekstra ponuda, uzeo bih ga za preko vikenda. Ali ta ponuda mora biti takva, da je taj auto bar 30-35% jeftiniji od trenutne tržišne cene (autoskaut24.ch) i da je u perfektnom stanju. Inače ga ne bih uzimao. Za taj novac preko vikenda sigurno nešto drugo.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Floyd napisao: Tako sam i mislio. Auto je već u odličnom stanju a vrednost dobrih primeraka (kojih je sve manje) na tržištu raste. Takvi se više neće praviti.

uz Alfu 147 GTA

Mislim da je baš dobro što si auto uzeo od ,koliko sam pratio, poznatog čoveka.
- passenger
Alfa GTA je baš retka. Možda sam jednom video.
Ima li 147 GTA q2 diferencijal?
Ima li 147 GTA q2 diferencijal?
- Mladen7
Ako misliš fabrički ima i sa i bez, ali je svakako prava stvar naknadno ugraditi ako nema.
- passenger
Ne znam kako je voziti 6 cilindara sa prednjom vučom bez Q2.
Supruga je imala Ducati corse sa Q2, a pre toga W211 55 amg i kaže da bi ga Alfa pokidala u krivinama, iako je ovo krme od skoro 500 ks. Na pravcu dobija naravno 55 amg, kao i zvuk, zabava i udobnost (ermatić) su na strani pedesetpetice.
Supruga je imala Ducati corse sa Q2, a pre toga W211 55 amg i kaže da bi ga Alfa pokidala u krivinama, iako je ovo krme od skoro 500 ks. Na pravcu dobija naravno 55 amg, kao i zvuk, zabava i udobnost (ermatić) su na strani pedesetpetice.
Nijedna GTA nije imala fabricki Q2.Mladen7 napisao:Ako misliš fabrički ima i sa i bez, ali je svakako prava stvar naknadno ugraditi ako nema.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- passenger
Šta smiruje 250 ks na prednjim točkovima, kako je to upravljivo? Podupravljanje u krivinama
passenger napisao:Ne znam kako je voziti 6 cilindara sa prednjom vučom bez Q2.
A sada?
- passenger
Sada vozimo Kiju
Prodala 55 amg da bi nahranila 30 kučeta koje je uvezla iz Poljske, jer su hteli da ih pobiju.
Mada bih voleo jednog dana da nadjem jeftinog G40 Pola i da ga sredim komplet i poklonim. Taj auto je imala ranije i još uvek ga se rado seća.

Prodala 55 amg da bi nahranila 30 kučeta koje je uvezla iz Poljske, jer su hteli da ih pobiju.
Mada bih voleo jednog dana da nadjem jeftinog G40 Pola i da ga sredim komplet i poklonim. Taj auto je imala ranije i još uvek ga se rado seća.
- Mladen7
Kako nije fabrički ,pa Alfin Q2 je fabrički, samo naknadno stavljenMilos napisao:Nijedna GTA nije imala fabricki Q2.Mladen7 napisao:Ako misliš fabrički ima i sa i bez, ali je svakako prava stvar naknadno ugraditi ako nema.

Mislio sam pre svega na nove koje su preuzimane ne iz fabrike nego npr od Autodelte i sl sa ugrađenim Q2 da budem precizan.
Nemogu da kažem iz ličnog iskustva za 147, nisam vozio GTA.passenger napisao:Šta smiruje 250 ks na prednjim točkovima, kako je to upravljivo? Podupravljanje u krivinama
Probao sam 156 GTA i ima preupravljanja ali ništa nesavladivo i rekao bi vrlo predvidljivo. Sad pošto im je vešanje praktično identično kapiram da 147 ide još bolje, a drži je dobro vešanje pre svega ali je svakako kapiram auto na koji se treba navići, kao uostalom i konkurenti sl godišta.
PS: Supruga ti ima opasan ukus za automobile

- passenger
AMG naleteo jeftin, bio 12000 jer čoveku trebale hitno pare. Vozila dve godine bez kvarova, prodala za 21000 i kupila seat ibizu i milion kila hrane za psiće. Doduše, jedan od 30 pasa ostao kod nje. Evo ga hrče sad pored kreveta.
I Ducati je naleteo slučajno od kolege na poslu. Hitno hteo da ga proda, jer mu je izašla prilika za nov Megan rs.
I Ducati je naleteo slučajno od kolege na poslu. Hitno hteo da ga proda, jer mu je izašla prilika za nov Megan rs.