Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Pucanje ma slavljima je deo folklora. Što vama nije normalno, nekome jeste.
Da zanemarimo pucanje, to što slavimo "sve što stignemo" je akt naše prirode i druželjubivosti, želja da sa nekim podelimo našu sreću, ili da nekome uveličamo njegovo slavlje. Šta ima lepše od rađanja deteta? Šta bih dao da sam mogao da proslavim rođenje prvog deteta sa drugovima i familijom, žena takođe deli ovo mišljenje u moje ime.
Ali tu sam gde sam. Arbeit macht frei!
Da zanemarimo pucanje, to što slavimo "sve što stignemo" je akt naše prirode i druželjubivosti, želja da sa nekim podelimo našu sreću, ili da nekome uveličamo njegovo slavlje. Šta ima lepše od rađanja deteta? Šta bih dao da sam mogao da proslavim rođenje prvog deteta sa drugovima i familijom, žena takođe deli ovo mišljenje u moje ime.
Ali tu sam gde sam. Arbeit macht frei!
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Bilo bi dobro kada bi im za početak i samo ukinuli nacionalnu frekvencija ali nažalost svi znamo da je i to faktički nemoguće i pored svega šta se tamo moglo videti i čuti a već to što to priželjkuješ je, opet nažalost, prava utopija.miovrag napisao: Pink i Happy treba zakon zabraniti na Balkanu,ne samo u Srbiji.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Gde da im ukinu, pa to je glavni propagandni kanal stranke na vlasti. Primiriće se malo a onda sve po starom, pa i gore. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Realno, rijaliti neće prestati da se emituje dok neko nekome ne oduzme život.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sa ovom vlasti, dolazi sve na naplatu, ali na zalost ne njima vec narodu, tek pocetak svega...
A naravno da ce da se vrte pink i te gadosti i dalje, jos ce da se napadne sve one koji nisu u vlasti u ponedeljak, kako je rekao av da ce posebno6da se obrati njima... Skidaju sve sa sebe. Napad je najbolja odbrana...
Ford S-Max 2,5t
A naravno da ce da se vrte pink i te gadosti i dalje, jos ce da se napadne sve one koji nisu u vlasti u ponedeljak, kako je rekao av da ce posebno6da se obrati njima... Skidaju sve sa sebe. Napad je najbolja odbrana...
Ford S-Max 2,5t
Dete objasnilo sve, nema dalje.
Jedan copy odgovor.
https://fb.watch/klIGraxcrs/
Evo,mali VUKAŠIN VELIKI je rekao.
Jednostavno,iskreno,bez uvijanja,onako kako je deci svojstveno.
I jesmo ga čuli?
Jesmo.
I šta će biti?
Ništa.
JESMO LI TOLIKO NEMOĆNI???
Ford S-Max 2,5t
Jedan copy odgovor.
https://fb.watch/klIGraxcrs/
Evo,mali VUKAŠIN VELIKI je rekao.
Jednostavno,iskreno,bez uvijanja,onako kako je deci svojstveno.
I jesmo ga čuli?
Jesmo.
I šta će biti?
Ništa.
JESMO LI TOLIKO NEMOĆNI???
Ford S-Max 2,5t
Juče sam bio u školskom dvorištu kad su deca išla kući, i djaci 7.razred komentarišu doslovno:
"Boli ga uvo, neće biti ni 1 dan u zatvoru, gde ćeš bolje"
"Jeftinije uzeti pištolj nego telefon" i medju decom je preovladavala atmosfera kako Kosta ima muda.
A to nije bio tekst rekla-kazala iz Kurira, nego sam čuo na svoje uši i nije mi bilo dobro i želudac mi se okrenuo unazad.
"Jeftinije uzeti pištolj nego telefon" i medju decom je preovladavala atmosfera kako Kosta ima muda.
A to nije bio tekst rekla-kazala iz Kurira, nego sam čuo na svoje uši i nije mi bilo dobro i želudac mi se okrenuo unazad.
U redu za upisivanje u knjigu zalosti, cekalo se dobrih sat vremena.
Neka nakaza ulazi preko reda. Pojma nemam ko je ali od dece cujem da je izvesna Miljana Kuljić.
Malko se uskomesalo u redu, jer su tu i deca, mozda prvi razred, koja cekaju sve sa matorima.
Neko dete pametno rece "Ne govori nista, napravice dramu ovde".
Stoka i dalje ne shvata da smo (izmedju ostalog) ovde radi bas takvih.
Neka nakaza ulazi preko reda. Pojma nemam ko je ali od dece cujem da je izvesna Miljana Kuljić.
Malko se uskomesalo u redu, jer su tu i deca, mozda prvi razred, koja cekaju sve sa matorima.
Neko dete pametno rece "Ne govori nista, napravice dramu ovde".
Stoka i dalje ne shvata da smo (izmedju ostalog) ovde radi bas takvih.
U ponedeljak u 18h protest protiv ovih što su oteli grad i ne smeju da siđu među građane.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Opet rezultat medija i sistema, koji su objavili/dozvolili takve "spektakularne, nećete verovati) pričemember napisao:...i djaci 7.razred komentarišu doslovno:
OK, možda je istina, ali nije cela istina.
Deca sada konstruišu u glavi koješta. Taj mali će ili biti u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, ili na nekoj injekciji, nadamo se do kraja života.
Čak i da ga sutra slobodno puste na ulicu, neće mu se život sigurno vratiti na staro.
TapaT
Na zalost, i ovo ima smisla...

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Daj bogdane nije ovo fejzbuk.
Da je sfrj lako bi ga spakovali u ludaru i nalepili dijagnozu paranoidna shizofrenija i slicno, al nisam siguran da u danasnje vreme to ide tako lako. To sto je neko sociopata ne kvalifikuje se automatski za ludaru vec mora imati jaku psihijatrijsku dijagnozu i onda se postavlja pitanje na koji nacin ce ga skloniti sa ulice.
Da je sfrj lako bi ga spakovali u ludaru i nalepili dijagnozu paranoidna shizofrenija i slicno, al nisam siguran da u danasnje vreme to ide tako lako. To sto je neko sociopata ne kvalifikuje se automatski za ludaru vec mora imati jaku psihijatrijsku dijagnozu i onda se postavlja pitanje na koji nacin ce ga skloniti sa ulice.
Pa naravno da nije fb, i naravno da je citav sistem urusen, i naravno da vise nema postovanja itd itd..
Dok se cuti sta ovi rade, tako je kako je, na zalost...
E bas je tu problem, kod nas, sta god ko kaze, ono fora, daj mani se, nije tako itd... Zato smo tu gde smo...
Svi se kao zale, smeta im sve a svi koriste takav sistem kakav jeste za sve radnje itd...
Ford S-Max 2,5t
Dok se cuti sta ovi rade, tako je kako je, na zalost...
E bas je tu problem, kod nas, sta god ko kaze, ono fora, daj mani se, nije tako itd... Zato smo tu gde smo...
Svi se kao zale, smeta im sve a svi koriste takav sistem kakav jeste za sve radnje itd...
Ford S-Max 2,5t
Shebao je gomilu života, verovatno i sestri nacrtao metu na leđima. Za njegovo dobro bolje da nikad ne vidi svetlost dana.pedja napisao: 06 Maj 2023, 10:21Opet rezultat medija i sistema, koji su objavili/dozvolili takve "spektakularne, nećete verovati) pričemember napisao:...i djaci 7.razred komentarišu doslovno:
OK, možda je istina, ali nije cela istina.
Deca sada konstruišu u glavi koješta. Taj mali će ili biti u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, ili na nekoj injekciji, nadamo se do kraja života.
Čak i da ga sutra slobodno puste na ulicu, neće mu se život sigurno vratiti na staro.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
@ftj U praksi, da, slažem se sa tobom, s obzirom na to gde živimo... Ali inače bi mu lako mogli nakačiti dijagnozu i zaključati ga. Dečko ima ozbiljne psihičke probleme, i dokazano je OPASAN PO DRUGE. Kod njega ne može da se kaže "on je sociopata, ali nije nikoga povredio/ne znaš da li je zaista opasan po druge". Ubio nevine ljude (aj da ne kažem "decu" pošto su njemu vršnjaci), šta ćeš više, one dve devojčice nastradale samo što su bile tu kod glavnog ulaza - jedna od njih valjda dežurna.
Sutra opet neko da ga iznervira, i da opet desetak ljudi nastrada jer su mu se našli na putu. Neke studije, lekari i političari će da budu humani, a za tu humanost da plate neki novi ljudi svojim životima. Možda i više ljudi, tad bi samo bio veštiji.
I možda ja sad ne raspolažem svim činjenicama, ali sam siguran da se već sam sve činjenice znaju. I da li je bio maltretiran, i koliko, i da li je on u stvari taj koji je preosetljiv... Uh, a posle nedavnog iskustva s nekim ljudima čak dolazim i do toga da oni nisu "preosetljivi" već sebični stvorovi. (Iskustvo sa nekim kolegama i tako to oko banalnih stvari.
Kad se neko baci u depresiju što više neko neće da mu bude tu dostupan za psihičko maltretiranje.)
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sutra opet neko da ga iznervira, i da opet desetak ljudi nastrada jer su mu se našli na putu. Neke studije, lekari i političari će da budu humani, a za tu humanost da plate neki novi ljudi svojim životima. Možda i više ljudi, tad bi samo bio veštiji.
I možda ja sad ne raspolažem svim činjenicama, ali sam siguran da se već sam sve činjenice znaju. I da li je bio maltretiran, i koliko, i da li je on u stvari taj koji je preosetljiv... Uh, a posle nedavnog iskustva s nekim ljudima čak dolazim i do toga da oni nisu "preosetljivi" već sebični stvorovi. (Iskustvo sa nekim kolegama i tako to oko banalnih stvari.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk