Ne brže od života!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!
Vidi vidi... Stranim alkosim prepolovljuju kaznu ccc... Za ovo je minimum inače 100 000
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To sam bas i ja hteo da kazem. Kako to samo 50.000 dinara, a inace je 100.000 - 120.000
Obicno strancima su vece kazne.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mada, ako ćemo iskreno, kad već nema da plati jeftiniji nam je na 50 dana nego na 100 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Evo ga još jedan što je "procenio" da na određenom mestu nema potrebe da stoji puna linija
Hajde što je ubio sebe, al što ojadi ovoliki narod...

Hajde što je ubio sebe, al što ojadi ovoliki narod...
Stanije L. (40) poginuo je noćas na smederevskom putu, između Boleča i Zaklopače.
Nesreća se dogodila kada je automobil marke "reno laguna" koji se kretao ka Grockoj zaobišao kolonu vozila preko pune linije i direktno udario u "seat" koji mu je dolazio u susret.
Vozač "seata" poginuo je na licu mesta dok je troje putnika iz njegovih kola i četvoro iz "renoa" povređeno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
Тешка несрећа код Бачке Паланке
Две особе погинуле, а више повређено у саобраћајној несрећи код Бачке Паланке.
У судару путничког аутомобила и комбија јутрос у близини Бачке Паланке, погинули су младић и девојка а више особа је повређено, саопштила је Полицијска управа у Новом Саду.
Погинули су Петар Бојанић (34) и Сандра Иванишевић (25), обоје из Обровца.
Та тешка саобраћајна несрећа догодила се око 6.30, када је возач "опела" возећи од Бачке Паланке ка Карађорђеву, из за сада неутврђених разлога, прешао у супротну траку и директно се сударио са теретним комби-возилом "мерцедес", у којем је било више особа.
Сви у комбију су задобили повреде које нису опасне по живот, наведено је у саопштењу.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jutros oko 8.30 h na samom kraju/završetku mosta kod Beške, gledano iz pravca Novog Sada...

Range Rover je prešao na levu stranu i zakucao se u ovu valjda cisternu sa mlekom ili nečim sličnim. Uspeo sam u prolazu da okinem samo jednu fotku na kojoj se ne vidi sve najbolje, no Roveru je totalno uništen ceo prednji kraj. Kabina mu je netaknuta, ali izgleda da je bilo povređenih obzirom na kola hitne pomoći, vatrogasce i nekoliko policijskih automobila...

Range Rover je prešao na levu stranu i zakucao se u ovu valjda cisternu sa mlekom ili nečim sličnim. Uspeo sam u prolazu da okinem samo jednu fotku na kojoj se ne vidi sve najbolje, no Roveru je totalno uništen ceo prednji kraj. Kabina mu je netaknuta, ali izgleda da je bilo povređenih obzirom na kola hitne pomoći, vatrogasce i nekoliko policijskih automobila...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ovaj je iz NS, viđao sam ga na Podbari u Filipa Višnjića kod Ister kluba.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sta se desava ovo, ljudi ?
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Pa nista, budale. Jos '99. moj pokojni cale rekao da umesto sto nas bombarduju bolje da nam svima daju dobra kola i mi Srbi cemo sami da se poubijamo.
Juce se vracam iz Bg autoputem ka Ns. Pre izlaska na autoput, tamo kod Galenike i oko Zemun Polja, sve budala do budale, nervozni, nevezano za to koji auto i koje table. Kamioni se voze cik-cak kao sportski automobili, ubacuju se jedni drugima kao da im zivot zavisi od tih 20 sekundi sto ce biti ispred. Jos pocela neka kisica... Samo sam cekao incident.
sent from my HTC Sensation
Juce se vracam iz Bg autoputem ka Ns. Pre izlaska na autoput, tamo kod Galenike i oko Zemun Polja, sve budala do budale, nervozni, nevezano za to koji auto i koje table. Kamioni se voze cik-cak kao sportski automobili, ubacuju se jedni drugima kao da im zivot zavisi od tih 20 sekundi sto ce biti ispred. Jos pocela neka kisica... Samo sam cekao incident.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Banned
Nikada nije bilo gore. Nedeljno gine po 10 ljudi. Strasno. Jebote vozis i neko se zakuca u tebe, to je sada kao dobar, dan. Svi smo mi hodajuci lesevi, na zalost, mi koji vozimo.
Glavu gore, Ogi. Evo ima odbojka na RTSu 

-
- Banned
More na svadbi sam u Loznici. Kako je krenulo, trebalo bi da budem srecan ako se ziv vratim kuci. Pratim odbojku na netu. :-D
- H4wkeye
Statisticki gledano, situacija je bolja ove godine. Za prvih devet meseci (Januar - Septembar, zakljucno sa 24. septembrom ja mislim) poginulo je oko 120 ljudi manje nego u istom periodu prosle godine. Mislim da mediji sada dosta vise prenose informacije vezane za takve stvari pa se ljudima cini da je vise. Ali i dalje treba dosta da se radi, prvenstveno na edukaciji i prevenciji, a zatim i na strogoj represiji za one za koje ove dve prve stavke ne rade.Ogi napisao:Sta se desava ovo, ljudi ?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Danas stvarno neverovatan dan. Upravo sam prešao most na Beškoj u povratku kući i na mostu bizarna situacija: vozimo i vidimo na sred mosta pandure sa upaljenom rotacijom, malo dalje od njih zaustavljen isto u zaustavnoj neki niži i duži kamion sa ceradom... Prolazimo pored policije i vidim da na asfaltu između njih i kamiona leži nešto na asfaltu!? Vozimo lagano i vidim u onom polumraku da je svinja u pitanju! Da li je iskočila iz kamiona pa je neko iz suprotnog smera udario, ili je možda nekom ispred kamiona iskočila pa je ovaj pregazio (možda i najverovatniji scenario), ili je sama dolutala odnekud - ne znam, ali stvarno neverovatno! E šta sve još neću videti i doživeti na ovom zlosrećnom autoputu!
Nažalost nisam uspeo da sve to uslikam, ovo gofance od kamere na telefonu je neupotrebljivo čim iole padne mrak.
Tapatalk
Nažalost nisam uspeo da sve to uslikam, ovo gofance od kamere na telefonu je neupotrebljivo čim iole padne mrak.
Tapatalk
-
- Pridružio se: 09 Feb 2013, 10:56