Realno najbolje sto sam video u Holandiji su P&R parkinzi po obodima velikih gradova. Dodjes autom u taj grad, parkiras se u velikoj garazi, platis 5 Eur za ceo dan parkiranja i dobijes autobusku/tramvajsku/metro kartu za 5 osoba do centra i natrag sa dobrom povezanosti... Sta ima bolje...
Joker napisao: 24 Sep 2020, 16:58
Treba malo i uložiti para a to baš parking servis(i) ne voli.
U Beču na krajnjim stanicama metroa ima velike garaže gde ljudi koji dolaze na posao u Beč parkiraju i sa metroom odlaze na posao. Cifre su odokativne ne sećam se tačno ali u garaži ceo dan parkiranje je par €, a sat parkiranja u centru Beča je 2-3-4€
Znam da nema metro u BG, ali mogle bi se izgraditi garaže van centra negde, i onda javnim prevozom stići u centar. A da nema ni javnog prevoza
ljuba napisao:Realno najbolje sto sam video u Holandiji su P&R parkinzi po obodima velikih gradova. Dodjes autom u taj grad, parkiras se u velikoj garazi, platis 5 Eur za ceo dan parkiranja i dobijes autobusku/tramvajsku/metro kartu za 5 osoba do centra i natrag sa dobrom povezanosti... Sta ima bolje...
Upravo tako smo i mi u Amsterdamu na stadionu parkirali auto za 1 EUR za ceo dan, jos 4 evra je povratna karta metroom koji je ispred parkinga i ide do centra.
Pa od skoro u BG može da ti izrutira i ako ideš javnim prevozom ali još uvek nisu uspeli da ubace i red vožnje u realnom vremenu, za to ti ipak treba druga app.
Ocigledno nisam dosta dugo koristio prevoz u Bg-u, samo koliko vidim, ovo se zasniva na osnovu reda voznje, tako da za nesto sigurnije moraju te druge aplikacije.