Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Re: Grčka

Post od ikac2000 »

Ivco, kakav je put kroz BG i GR, ima li udarnih rupa?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Korisnikov avatar
ivke74
Reactions:
Pridružio se: 21 Dec 2013, 13:07
Garaža: Punto emotion tng abs & Audi A3 1.6TDI & Toyota Yaris cross

Post od ivke74 »

Pozdrav iz Haniotija :doubleup:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

steva_anya napisao:Bio neko ili ide neko na Lefkadu?
Osim mesta Vasiliki u kom ima dobar smestaj tj da dobre plaze nisu predaleko?
Lefkada ima vise lepih plaza, pa svakako treba dosta da se vozi. Ja mislim da sam na Lefkadi ubio vise od 1000 km za 10 dana. Mislim mozes ti da ides i samo do najblize plaze, ali onda letovanje na Lefkadi po meni gubi smisao.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

Ici na lefkadu i traziti smestaj blizu plaza nema smisla, po meni.. Ja sam smesten u Nidriju ove godine, svakako moram i hocu da vozim do plaza, a uzeo sam smestaj u Nidriju jer sam hteo da mi restorani i kafici budu blizu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Isto tako sam razmisljao kada sam isao prvi put, mislim da je bila 2008 godina. Bio sam smesten u Nidriju. Jedino sto mi je tad falilo jeste auto sa malo vise KS, obzirom da sam vozio 318d. :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:

Post od laynee »

Sto ti je falila konjaza, pa ne mozes da divljas nigde tamo koliko se secam :D :D
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Kad ides?
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:

Post od laynee »

27og jula

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Uf, ima dobrih deonica na Zapadnoj strani za gasiranje. Jest‘ da je malo usko, ali moze:mrgreen:

Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Hvala ljudi :) Kolko vidim i ovde je situcija sa gorivom je razlicita od pumpe do pumpe, kao i svuda u Grckoj. Sipao sam Shell onaj fuel saver na pumpi meni najblizoj i kosta 1.609eu a na istoj v-pover je 1.706eu. Medjutim, na Shell pumpi negde na sredini ostrva prvi je 1.625 a drugi 1.715eu. I ustvari, ovde gde sam ja sipao mislim da je najjeftinije. Danas ni na jednoj pumpi nisam video 95 oktana da je skuplji od 1.650eu.

Stevo, ja sam bio prosle godine na Lefkadi. Ako hoces blizinu dobrih plaza imas jednu dobru opciju, Agios Nikitas, ali je mesto malo i uvek prepuno. Tesko se nalazi smestaj al vredi probati. Ja bih ti preporucio Lefkad, tj njegov jugozapadni deo i okolinu. Dakle van grada. A mi smo bili u Nidriju i nije nam smetalo da se vozamo svaki dan tridesetak km u jednom pravcu. Ima li smo jako dobar smestaj za male pare.

Послато са C5303 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

ivica122 napisao:
schonenk napisao:Ivice, ne znam kako izvlacis te proseke, ja sam zavrsio sa 8.2 :) ovde na sitoniji mi je tih 6.8.
Nemam pojma. Nije da vozim sporo. Cek, jel ti to potrosnja plina ili benzina? Ja nemam plin. Po Egnatia Odos-u uvek vozim malo iznad ogranicenja. Gde je 130 ja sam tu redovno na 140km/h a ispod 110 retko gde sam vozio. Ukapirao sam konacno :) razliku u izgledu saobracajnih i nadzornih kamera pa sam kroz nekoliko tunela vozio 80 ili 100, odnosno po ograničenju. A napisao sam, potrosnja samo kroz Grcku mi je prosek 7,8 a celog puta onaj manji rezultat.

Kad bi bilo toliko tng, to bi bila protivvrednost 3 litr dizela :) Trosio sam skoro 10 lit tng, sto je opet jednako cenom oko 5.3 lit bezolovnog. Taj tvoj akord trosi kao ove skyactive mazde :)

Sto se tice lefkade, vec smo dosta pisali. Ja preporucujem smestaj oko lefkasa, ali je i sa razlogom skuplji. Doduse ja sam u junu nasao apartman sa bazenom, sportskim terenima, pravom Tus kabinom :) za oko 35 evra po danu.

Konja ce zafaliti na dosta mesta, pa cam i na urbanoj katizmi u povratku. Najvise kad treba bezbedno preteci nekog daveza i na povratku sa zabacenih plaza.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Nas 4 ide, dva mlada bracna para, najverovatnije krecemo 13-15.avgusta i ostajemo 13-14 dana.
Lefkada je za sada opcija #1.

Nije nam problem da idemo do sat vremena voznje u jednom pravcu da bi isli na (bolje) plaze.
Ne bih da samo vozim na odmoru, ionako cemo sigurno preci bar 2500km, tj minimum 500km na Lefkadi.

Ostaje samo da nadjemo smestaj (posto smo ovih dana odlucili da idemo u Grcku).
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

Za manje od sat vremena ćeš stići iz bilo koje u bilo koju tačku na ostrvu.
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

schonenk napisao:Kad bi bilo toliko tng, to bi bila protivvrednost 3 litr dizela :) Trosio sam skoro 10 lit tng, sto je opet jednako cenom oko 5.3 lit bezolovnog. Taj tvoj akord trosi kao ove skyactive mazde :)
Uh, kad bi takva potrosnja bila vozio bih svuda iznad 150 :). Proveravao sam i bord, sad kad sam sipao ispade 480km sa skoro 35l goriva. Bord je pokazivao 7,2l a realna potrosnja je skoro pa toliko, ispada pola deci vise. Dakle, vrlo precizno. Nisam sporo vozio ali nisam ni agresivno, mozda je zato manja potrosnja. Ubrzanja su mi bila tecna, a preticao sam uglavnom po autoputu, gde ne moram da se cimam kao na magistrali. Putovali smo nocu pa su deca uglavnom spavala i nisam hteo da ih probudim naglim ubrzanjima ili tako necim.

E, da, nadjoh jeftiniji benzin od onog sto sam sipao :D , British Petrol pumpa 1,599eu za 95-icu.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Ima li neko preporuku za neke apartmane u Lefkasu ili okolini?

Jutros dobijem preporuku za vilu Marina @Lefkas, pogledam slike na bookingu - p r e l e p o, ocrna 9.2, ali je sve rezervisano. :/
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Odgovori