Računari
Re: Računari
Da li bi iko stavio Android pre Ubuntu?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Nakon nekih kalkulacija na sta sve bacam pare i koliko cu ih potrositi u narednih 5 godina koliko cu lap top verovatno koristiti, kupio sam ovo:
http://www.istyle.eu/rs/macbook-pro-13- ... -3-rs.html
Jedva cekam da mi stigne i da vidim kakav je, posto sam ga do sada koristio sve ukupno 10 minuta.
http://www.istyle.eu/rs/macbook-pro-13- ... -3-rs.html
Jedva cekam da mi stigne i da vidim kakav je, posto sam ga do sada koristio sve ukupno 10 minuta.
Hvala 
Razmisljam samo koliko mi je pametno da zbog dodatnih 256gb SSD platim 250e, al opet tih 250e kad se uzme u okviru cele cene je nekih 20% sto opet nije toliko strasno, plus ce ipak imati i neku malo visu cenu kad ga budem prodavao... A mislim da bih ispizdeo da mi nestane mesta na lap topu koji kosta toliko. Naravno, moze tu i prenosni hard da ide, al sumnjam nesto da ce mi uvek biti pri ruci, a i kupicu ga svakako za neke stvari...

Razmisljam samo koliko mi je pametno da zbog dodatnih 256gb SSD platim 250e, al opet tih 250e kad se uzme u okviru cele cene je nekih 20% sto opet nije toliko strasno, plus ce ipak imati i neku malo visu cenu kad ga budem prodavao... A mislim da bih ispizdeo da mi nestane mesta na lap topu koji kosta toliko. Naravno, moze tu i prenosni hard da ide, al sumnjam nesto da ce mi uvek biti pri ruci, a i kupicu ga svakako za neke stvari...
Za rad ti vise od tih 512 verovatno nece trebati a ako zatreba memorije za skladistenje materijala koje ne koristis cesto (npr. filmova), uvek mozes da za 100e uzmes WD passport od 2 TB.
Nikaragva, pa da, jeste jaka cena i bas sam dugo razmisljao hocu necu ali cuo sam da odlicno radi s tim procesorom i da to nije problem. Razmisljao sam i 15 inca da uzmem ali mi je bolje da bude 13, dosta je kompaktniji.
Floyd, pa zbog toga i razmisljam, ako bih uzeo to za 100e onda dzabe doplacujem 250e za bolji model... Al jbg, opet mi glupo i da dam 80% te cene i da se mozda kasnije nerviram zbog toga.
Floyd, pa zbog toga i razmisljam, ako bih uzeo to za 100e onda dzabe doplacujem 250e za bolji model... Al jbg, opet mi glupo i da dam 80% te cene i da se mozda kasnije nerviram zbog toga.
Imam problem sa jednim kompom sa Win 7. Nekim čudom je izgubio mrežne drajvere (network/ethernet) i sad neće da se nakači na net. MSI 7369 je matična, a pored toga nemam puno podataka o samom drajveru, jer se vodi kao nestao. Kako ubaciti normalan drajver i odakle?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Probaj ovako...
Desni klik na My Computer -> Manage -> Device Manager -> Network Adapters pa onda desni klik na mrežnu karticu na pa Update Driver Software
A možeš i sa MSI sajta da izabereš za koji OS želiš, skineš drajver i instaliraš.
Desni klik na My Computer -> Manage -> Device Manager -> Network Adapters pa onda desni klik na mrežnu karticu na pa Update Driver Software
A možeš i sa MSI sajta da izabereš za koji OS želiš, skineš drajver i instaliraš.
Poslednja izmena od methane.master u 18 Avg 2014, 23:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Probao... Neće. Vrti se u krug jer nema odakle da skine. Nema interneta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Onda druga varijanta koju sam naknadno napisao, tj. MSI sajt
Ili... možda pre toga.... Kada izabereš mrežni adapter u Device Manageru, Properties -> Driver -> Roll Back Driver
Može da se desi da je automatski updateovao najnoviji driver, a da ne radi kod tebe. Meni se to dešava sa grafičkom kartom.
Ako neće to, onda skini sa sajta.
Javi šta si uradio.
Ili... možda pre toga.... Kada izabereš mrežni adapter u Device Manageru, Properties -> Driver -> Roll Back Driver
Može da se desi da je automatski updateovao najnoviji driver, a da ne radi kod tebe. Meni se to dešava sa grafičkom kartom.
Ako neće to, onda skini sa sajta.
Javi šta si uradio.
Širim haos!
Probao sam, ali bez uspeha. Stalno se network adapter problem pojavljuje. Nemam opciju roll back driver.
Nastavak radova sutra ujutru.
Nastavak radova sutra ujutru.

Šta uzeti kao zamenu za isluženi C2D E4300 i GA-965P-DS3P?
Ne bih baš neki Celeron, a ni i7 mi ne treba. Šta je sada neko (malo bolje) srednje rešenje, a da bude kvalitetno i pouzdano?
Ne bih baš neki Celeron, a ni i7 mi ne treba. Šta je sada neko (malo bolje) srednje rešenje, a da bude kvalitetno i pouzdano?