Beograd
Re: Beograd
Ti si samo ljubomoran sto ti nisu dali da glumis teroristu na vezbi,priznaj.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
https://www.google.rs/maps/@44.8877792, ... a=!3m1!1e3
Sta ovo predstavlja?
Ne mogu sa satelitskog snimka da svarim kuda ti putevi vode. To mi je kao neka mrtva petlja.
Sta ovo predstavlja?
Ne mogu sa satelitskog snimka da svarim kuda ti putevi vode. To mi je kao neka mrtva petlja.
To ti je sve petlja Batajnica... nije to jos sve zavrseno.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Narednih par dana haos u Beogradu u najavi, najviše na NBG i na autoputu kroz Beograd, mada će biti i u centru biti zatvaranja:
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=130233Podignuta velika žičana ograda i ispražnjeni svi parkinzi kod Arene, gde će od sutra biti izmenjen režim saobraćaja zbog Ministarskog sastanka OEBS-a. U nekoliko navrata biće obustave saobraćaja od aerodroma do Arene. Do petka izbegavati most Gazela.
Kako je naveo, sutra od 12 časova u Kombank Arenu dolaze VIP delegacije i u šest navrata će biti zatvaranje saobraćaja od aerodroma do Arene. Ta zatvaranja će trajati od 15 do 20 minuta.
Savetuje građanima da od podneva izbegavaju saobraćaj preko mosta Gazela i da pokušaju da do starog dela grada dođu preko Brankovog mosta.
U dva ili tri navrata biće kraćih obustava saobraćaja od Arene do Nemanjine, odnosno Trga Nikole Pašića.
Preporuka je i da se u naredna dva dana koristi gradski saobraćaj.
Jbmmatrmajmnsk
Eto... u malim sredinama nema tih problema. 

Kako nema, a kad je pijačni dan? 

Naplaćuju parking pored pijace, pa se kola ravnomerno raspoređuju u okolnim ulicama. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja jutros umesto iza Genex apartmana moradoh u Ušće. Slepci.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jes, toliko ništa nije radilo da sam morao kroz servisni izlaz napolje, palete sam preskakao 
P8 Lite TT

P8 Lite TT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Oko Arene je normalno za sada. Nisu još zatvorili to parče Zorana Đinđića.