Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Samo što je ovo u Srbiji i akcijska i predakcijska i postakcijska cena, tako da, u suštini i može da se poredi. 

Имам једно потпитање...
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Pa baš to. Sad svakoj budali zanimljivo da ide u radnju i da se snima i smara kako je Milka čokolada u Nemačkoj jeftinija. Ni ja ne vidim poentu, osim što žena traži pažnju i pravi se pametna nečim što je sad već svima jasno.blaugrana napisao: 04 Jan 2024, 15:53 Preterivanje i komentari, tipa "jaooo kako je skupo u Srbiji"
Ne vidim poentu ovakvih snimaka.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Cekamo pravog Nemca koji ce u sitna crevca da uporedi redovne i akcijske cene 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije to ništa novo, to gastarbajteri pričaju decenijama unazad.Gazu napisao: 04 Jan 2024, 16:39Pa baš to. Sad svakoj budali zanimljivo da ide u radnju i da se snima i smara kako je Milka čokolada u Nemačkoj jeftinija. Ni ja ne vidim poentu, osim što žena traži pažnju i pravi se pametna nečim što je sad već svima jasno.blaugrana napisao: 04 Jan 2024, 15:53 Preterivanje i komentari, tipa "jaooo kako je skupo u Srbiji"

Šalim se, često sam i ja pravio paralelu sa srpskim cenama dok sam živeo u De, nekad bude, manje začuđujuće, nekad više. Ali, s obzirom da sam eto neko vreme već u Rusiji, mogu samo reći da je limenka Lav piva jeftinija u St. Peterburgu mnooogo.

Neću govoriti o plavom XS Winstonu koji je ca. 160 din

Имам једно потпитање...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ne treba tu ni pravi ni nemac,dovoljno je otići na web stranicu bilo kog lanca u D, sve piše,ko hoće da čita.
Zato je to uporedjivanje cena apsolutna debilana, ali ajdsad, ima ih dovoljno koji nemaju šta i kome da kažu u realnom životu, niti ih ko sluša, pa hajde da probamo na socijalnom mrežama.
Pozitivno u D je to što svaki od prodajnih lanaca ima redovno "akcije" i "posebne ponude", treba samo da se prati "ko,gde,šta" pa da se u kupovini prodje povoljnije.
Do pre par godina su ubacivali prospekte u poštanske sandučiće svake nedelje, od kako ima aplikacija za tako nešto, ta "papirologija" se malo smanjila. Nije nestala potpuno,ali se smanjila.
Pre neki dan sam u izneverovao u Edeka centru preko puta, Fanta uvežena iz BOSNE
, 3,45€ 1L ......kome se to isplati da uvozi? 
Zato je to uporedjivanje cena apsolutna debilana, ali ajdsad, ima ih dovoljno koji nemaju šta i kome da kažu u realnom životu, niti ih ko sluša, pa hajde da probamo na socijalnom mrežama.
Pozitivno u D je to što svaki od prodajnih lanaca ima redovno "akcije" i "posebne ponude", treba samo da se prati "ko,gde,šta" pa da se u kupovini prodje povoljnije.
Do pre par godina su ubacivali prospekte u poštanske sandučiće svake nedelje, od kako ima aplikacija za tako nešto, ta "papirologija" se malo smanjila. Nije nestala potpuno,ali se smanjila.
Pre neki dan sam u izneverovao u Edeka centru preko puta, Fanta uvežena iz BOSNE

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To je poenta. Neko to uvek gleda i deli dalje.Gazu napisao:Pa baš to. Sad svakoj budali zanimljivo da ide u radnju i da se snima i smara ....blaugrana napisao: 04 Jan 2024, 15:53 Preterivanje i komentari, tipa "jaooo kako je skupo u Srbiji"
Oni klipovi, gužva kod Čačka i građevinski kolaps na Zlatiboru, su mi iskočili više puta, a slabo i koristim društvene mreže. Zatim su ga podeli "po vajberima" opet više puta, osvanuli i ovde na forumu.
Dakle, nekome je to superinteresantno, a taj neko nije u manjini, sudeći po šerovanjima.
Pritom, u pitanju su sto puta sažvakane stvari, kao i cene po radnjama i sl.
A tek komentari, (ne)pismenost, odsustvo osnovne kulture i mozga...
E, to je za ovu temu. Ljudi bre pipaju ikone na FB i pišu Amin!, da im bude bolje sutra.
TapaT
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bez uzvičnika ne vredi!
TapaT
TapaT
!
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Kad vec pricate o cenama...
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/na ... e-20240104
Nego... sve razumem, ali kako gorivo jeftinije kod njih? Zar nisu za razliku od nas lupili sankcije Rusiji? Ocekivao bih da je i cena goriva skocila
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/na ... e-20240104
Nego... sve razumem, ali kako gorivo jeftinije kod njih? Zar nisu za razliku od nas lupili sankcije Rusiji? Ocekivao bih da je i cena goriva skocila
Verovatno drzavni nameti
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Naša zahvatanja kroz akcize za gorivo su blago rečeno kriminalna..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Oni ni putarinu ne naplacuju.
Pa dobro… PreCednik nam pravi puteve