Kvalitet goriva u Srbiji?
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Kvalitet benzina u Srbiji?
Redovno sipam samo na NIS-u, blizu posla imam NIS pumpu gde imaju i evropremijum BMB95. Nijedanput nisam primetio da losije vuce, stuca ili slicno. Jedanput kada sam se vracao iz CG na granici sam bio blizu rezerve al velim taman posle grane ima privatna pumpa koja radi 24h, lele majko moja onog djubreta, auto je primetno slabije vukao a trosio je i primetno vise, kontrolisao sam na displeju borda, srecom sipao sam samo 15 litara i jedva cekao da dodjem do Kraljeva i sipam 98-cu. Posle je auto prosto poleteo.

Re: Kvalitet benzina u Srbiji?
Radim u firmi koja ima njihovu karticu za gorivo,ima nas 3 vozaca i 4 vozila,nedeljno sipamo preko 300l ED na maloj lukoil pumpi na S.Sajmistu evo vec 7-a godina. trenutno sipamo u 3 Pezo Hdi motora,2010 i 2011 god,i u Fiat Multijet 2012.god.Za sada nema nikakvih problema,predjeno preko 500kkm sa njihovim gorivom.NexT napisao:Idemo dalje sa kvalitetom. Ovaj put je ED u pitanju.
Copy>paste sa Pezo kluba.
607 2.2 HDI 136ks
Masterlux napisao:Lukoil euro diesel :danger:
Steta na kolima 30.000,00 din.
Apelujem na sve da Lukoil pumpe obilaze u sirokom luku,ni zvake ne kupujte kod njih!
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
ovo ko da je ista cisterna prevozila kao i onaj molov benzin...
Čista voda, bez primesa.
100 puta sam ovakve stvari vadio iz rezervoara. Ješ je znimljivije, što se izdvoji na dnu, pa se gorivo odlije i komotno se dalje koristi.
Tako je i u podzemnim tankovima, gde vode uvek ima na dnu, a kad količina pređe korpu, povlači i vodu i eto kraj. Zato kad istače cisterna, treba pola sata da se staloži voda na dnu... Ko naleti nadrljao je...
100 puta sam ovakve stvari vadio iz rezervoara. Ješ je znimljivije, što se izdvoji na dnu, pa se gorivo odlije i komotno se dalje koristi.
Tako je i u podzemnim tankovima, gde vode uvek ima na dnu, a kad količina pređe korpu, povlači i vodu i eto kraj. Zato kad istače cisterna, treba pola sata da se staloži voda na dnu... Ko naleti nadrljao je...
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
:trljamoci:dragan napisao:ovo ko da je ista cisterna prevozila kao i onaj molov benzin...

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Bio je pre par godina skandal na jednoj Eko pumpi. Imali su loše rešenu cisternu i voda je ulazila kada pada jaka kiša. To i ne može tako lako da se primeti dok neko ne sipa odmah nakon tankovanja iz cisterne, dok se voda ne slegne, odnosno dok ne bude baš velika količina vode.
Mada bi valjda mogli neke senzore da postave, jer ako postoje na putničkim vozilima, mogu valjda i u cisterne da se smeste negde?
Tapatalk HD
Mada bi valjda mogli neke senzore da postave, jer ako postoje na putničkim vozilima, mogu valjda i u cisterne da se smeste negde?
Tapatalk HD
http://vesti.mojauto.rs/Aktuelne-vesti/ ... MB-95-i-D2
Bilo bi lepo da su ukinuli D2 i BMB a ostavili njihovu cenu. Ovako očekujem još veću dobit NISa sledeće godine.Benzin premijum BMB od 95 oktana i dizel D2 se od avgusta neće više moći prodavati na pumpama u Srbiji.
Na Lukoilu već nema običnog.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da. Malopre videh na više NIS-ova i na EuroPetrolu.
Ja inače točim europremijum, tako da me ne kači.
Sent using Tapatalk
Ja inače točim europremijum, tako da me ne kači.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Sad za vikend na OMV-u isto nije bilo BMB već samo EP BMB.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Bio sam ubeđen da će opet produžiti. Ne točim odavno ne-euro benzin, ali sam ipak mislio da će ga biti...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ima li najave za 98, ali ne onaj svemirski sa Eko pumpe koji kоšta kao liitar najskupljeg viskija?
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nije on svemirski nego ne postoji konkurencija i ako ga zelis ima da platis koliko oni kazu.
Danas na NIS-ovoj, tek renoviranoj pumpi pored pijace u Rakovici (kod bivše RK) cisterna ,,Knez Petrol'' istače gorivo. Prvi put vidim tako nešto, pa se pitam jel' postoji neka priča oko toga...