Pogledaj prodavnicu mobilnih u Železničkoj ulici, u onom delu na kraju, prekoputa "Titan"-a, a pored "Batery shop"-a. Kod njih sam pazario VIP baterije i za 5800 i za 701 i zadovoljan sam. Imaju dosta velik izbor baterija pa pretpostavljam da imaju i za model koji tražiš.nikaragva napisao:Da li neko može da preporuči prodavnicu u Novom Sadu u kojoj mogu da kupim bateriju za mobilni telefon SE K800?
Kupovao sam i ranije baterije za neke nokia telefone, ali 1 od 5 radi kako treba :|
Gde mogu da kupim .... ?
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:43
- Garaža: Škoda Fabia 1,2/51 kW
Re: Gde mogu da kupim .... ?
Treba mi ta mast, ali nije hitno.daka napisao: Druze,kao sto sam i obecao,ja idem u subotu u madjarsku,treba ti krema ili ne( i do kololiko para da je platim ako treba)....pozdrav(jbg-a,zenina slava)
Mislim da je 15evra dovoljno.
Gde si ti lociran posto sam ja u Bgd ?
Bilo je te Vicks-a i po nasim privatnim apotekama (malo boljim) i bio je nesto skuplji nego u inostranstvu.
Ja to koristim od 90 i neke, prvi put ga kupili u Grckoj i od tad redovno donosimo kad idemo preko grane, a zafali..
Ja to koristim od 90 i neke, prvi put ga kupili u Grckoj i od tad redovno donosimo kad idemo preko grane, a zafali..
Pa i ja sam ovde kupio ali pre dosta godina a sada nesto nisam nailazio.
Nije mi jos zafalilo, bice verovatno dovoljno za ovu sezonu ali bolje da ne cekam da nestane a da zatreba. Nije cena problem, jedna mala teglica od 100g je u pitanju.
Sada ne planiram put u inostranstvo a eto letos se nisam setio da uzmem.
Nije mi jos zafalilo, bice verovatno dovoljno za ovu sezonu ali bolje da ne cekam da nestane a da zatreba. Nije cena problem, jedna mala teglica od 100g je u pitanju.
Sada ne planiram put u inostranstvo a eto letos se nisam setio da uzmem.
Za cega je ta krema? Jel to nesto kao sto onaj grk stavlja u sve? 

Jel zna neko gde ima jednostavnih bob sanki, ali malo većih od ovih:
http://www.sportmanija.rs/SANKE-ALPEN-G ... p_106.html
Te su za decu do 6-7 godina, meni trebaju malo veće. Nema u i ntersportu, uradi sam, planet bike...
http://www.sportmanija.rs/SANKE-ALPEN-G ... p_106.html
Te su za decu do 6-7 godina, meni trebaju malo veće. Nema u i ntersportu, uradi sam, planet bike...
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Hvala na informaciji za Kayabu 

Meni stize taj vicks vaporub sad za vikend pa cemo da isprobamo,taman sam se malo prehladio 

Po dogovoru reseno uz zadovoljstvo, hvala i ovim putem.Nelex napisao:mogu ja da donesem iz A,sledece nedelje(verovatno)krecem za Srb
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Gde mogu da kupim Scart nastavak? Onaj nastavak u koji se ubadaju cincevi... Po mogucstvu neka prodavnica/ tezga/bilo sta u centru grada... Npr na Bulevaru, ili tako nesto...
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja ne razumem šta tebi treba, adater scart na činč?
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja koliko sam shvatio, on trazi ovo:

Pogledaj po kompjuterskim radnjama kao sto su Big Bang, Tehnomanija, Gigatron i sl radnje koje prodaju sve od elektronike. Cini mi se da sam ovakve stvari vidjao i po velikim supermarketima tipa Metro, Tempo, Idea, itd.

Pogledaj po kompjuterskim radnjama kao sto su Big Bang, Tehnomanija, Gigatron i sl radnje koje prodaju sve od elektronike. Cini mi se da sam ovakve stvari vidjao i po velikim supermarketima tipa Metro, Tempo, Idea, itd.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Jbte postao sam kao Stjepa
... Jeste, to je taj adapter...
Kupio sam, neki kvazi pozlaćeni, 590 kinti, neka mala radnjica pri vrhu Bulevara...

Kupio sam, neki kvazi pozlaćeni, 590 kinti, neka mala radnjica pri vrhu Bulevara...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ko bese iz Vrsca?
Treba mi info o ceni velikih sendvica u Dominu. Zlatiborac i London.
Pa ako neko slucajno zna...
Treba mi info o ceni velikih sendvica u Dominu. Zlatiborac i London.
Pa ako neko slucajno zna...
Hvala za preporuku, kupio sam te VIP baterije, deluju OK. Od samog pakovanja, pa do baterije, a nisu skupe. Za sad radi OK.Tibor021 napisao:Pogledaj prodavnicu mobilnih u Železničkoj ulici, u onom delu na kraju, prekoputa "Titan"-a, a pored "Batery shop"-a. Kod njih sam pazario VIP baterije i za 5800 i za 701 i zadovoljan sam. Imaju dosta velik izbor baterija pa pretpostavljam da imaju i za model koji tražiš.nikaragva napisao:Da li neko može da preporuči prodavnicu u Novom Sadu u kojoj mogu da kupim bateriju za mobilni telefon SE K800?
Kupovao sam i ranije baterije za neke nokia telefone, ali 1 od 5 radi kako treba :|