Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Re: Kladionica

Post od bane valjevo »

Texonja, javi kada pocne sezona na Mozzartu... Ako uopste bude pocela... Mislim da sam ukapirao pravila, taman dok ne dodje do pocetka sezone, mozda ih i ukapiram do kraja...

Otprilike ovakav je moj plan za Mozzart takmicenje...

http://youtu.be/ACnqI1l4I9s

Texonja, slobodno se prijavi za ulogu Crnog Guje...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Milos_kg napisao: Tex odustao od takmicenja, mozda imama sanse za Leona :mrgreen:
Kakav Leon? Pa prva nagrada je putovanje u tunguziju da se gleda finale Miki Maus kupa, zar ne? :)

@Bane, dzabe kapiras pravila, posto ih menjaju svake sezone. Sacekaj da izbace nova, pa onda nos u svesku.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Stvarno??? :glavomuzid:

Znaci ne mozes da verujes koliko sam samo citao ovaj set pravila da bih ukapirao...

EEEEEEEEEEEEEJJJJJJ pa imao ih bukmarkovane, za svaki slucaj da moram da se preslisam... :pravilnik:

PS Koliko ja vidim nagrada je TEST voznja... Zaboga miloga,pa to mogu i sam da zakazem...

Ne znam, mozda ja ne trazim na dobrom mestu...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

@Tex

Naravno da jeste, nasalio sam se malo :)
Smesna nagrada, stvarno smesna... mogli su da se izbace bar za jednu Ibizu :thumbdown:

Meni je sat prioritet, inace ne bih igrao :mrgreen:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

@Milose , ako te interesuju satovi u globalu, moj dobar drugar se bakce time. Voli ih, kupuje i prodaje na Limundu, na E-Bayu itd... Kazem, ako te interesuju i ako si ljubitelj istih, mogu te povezati sa njim.

@Bane, sigurno ce biti nekih korekcija u pravilima, a sigurno ce biti i razlicite nagrade. Svi bismo sigurno voleli da se vrate one bogatije nagrade, ali sumnjam ... Mene ne bi cudilo da i ove godine bude ponovo neka farsa spakovana u humanitarni celofan, samo da se prodje sto jeftinije. Kriza... :pardon:

Doduse, ja sam poslednja osoba na planeti koja ima pravo da se zali na bilo sta i ucestvovacu u takmicenju taman da je prva nagrada dzak sapurina i vekna 'leba.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Ti budi srecan ako te puste da se takmicis... :)

Ima Mozzart da pokupi licne karte tvojoj i blizoj i daljoj rodbini... :rofl:

Pa siguran sam da ce nagrade biti nesto kao sto su sada ove globalne, u smislu tog humanitarizma... Ali dobro, ja ionako ne gadjam ni na prvih 100 jer bih prvi put ucestvovao, pa ne znam kako bih se proveo (a i realno sve manje imam vremena da visim po forumima i sajtovima, u poslednje vreme gledam samo ako pada neka kvota, i to i igram, i to i ulazi obicno), plus nije to ni jeftina rabota, 100 din x 3 tiketa dnevno (iako se racuna samo najbolji dnevni, ili prvi dnevni, kako vec bese, to nisam dobro obnovio :) ) x 30 dana mesecno x npr 7 meseci... Izadje to lepa svota.... :pardon:
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Hvala, Tex, imacu to u vidu ako mi nekad zatreba sat... ili nekom mom poznaniku :rukovanje:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

bane valjevo napisao:Ti budi srecan ako te puste da se takmicis... :)
Ma vole oni mene. :) Tokom godina sam ih i upoznao skoro sve (sem vlasnika koji se skrivaju toliko da ni lica ne mozes da im vidis, niti ih nadjes na celom netu) i OK su. Njih bas briga ko ce uzeti nagradu, jer svakako je daju (to su dokazali prve sezone kada nisu izbacili iz takmicenja tipa koji je uzeo Cayenne na foru sa storniranjem tiketa, inace tip iz Ljiga, poznat kao "Magelan"). Medjutim, nakon te prve sezone vise nije ucestvovao. Pretpostavljam da su mu progledali kroz prste da ne bi dizali buku i diskreditovali takmicenje, ali da zauzvrat vise ne ucestvuje.

Naravno, ne zele da uvek uzimaju isti ljudi, ali ako pogledas prethodne sezone uvek se menjala ekipa u vrhu, jedino sam se ja uvek vrzmao u prvih 5 na globalnoj tabeli. Takmicenje ce ove godine biti vec peti put i ima dovoljan kredibilitet, tako da ne moraju nista da dokazuju. Svako vec zna da racuna sopstvene bodove, zna se sve oko bodovanja, vaucera, dodela nagradi... samo treba sto vise pogadjati... "samo" :)

Sto se tice racunice, ne mnozis x7 broj meseci vec x9 , jer takmicenje traje od aprila do pred kraj decembra.
Poslednja izmena od Texonja u 24 Feb 2012, 23:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

objasni ti nama tu foru :mrgreen:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Pa foru su zakrpili nakon sto su ga navatali negde novembra 2008. i tada su zabranili da se storniraju tiketi kadgod pozelis, vec moze najduze pola sata nakon uplate tiketa. Tada je on uzeo Cayenna (sa 4. mesta je na ovu foru u roku od nedelju-dve pretekao sve nas, pa i mene koji sam bio prvi), a ja zavrsio kao drugi i dobio Boxstera.

Fora se sastojala u tome da recimo ujutru odigras prvo 3 tiketa sa utakmicama koje pocinju kasno uvece, npr u ponoc... Onda odigras jos 3 sa utakmicama u npr 20h uvece.... pa nakon toga odigras 3 kom sa utakmicama u 16h... i na kraju odigras poslednja 3 sa utakmicama u 13h recimo.
Dakle, tiketi ti izgledaju ovako:

1.
2.
3. 23:59h

4.
5.
6. 22:00h

7.
8.
9. 20h

10.
11.
12. 16h

13.
14.
15. 13h

Odigrao si ih ukupno 15, gde su ti poslednja 3 tiketa odigrana sa utakmicama koje pocinju najranije. Fora je u tome da pratis ta 3 tiketa i ako dobro prodjes na njima (vidis da nose puno bodova), onda storniras prvih 12 tiketa (jer na njima imas utakmice koje jos nisu pocele, a rok za storniranje tada nije postojao nego je bio uslov da utakmice nisu pocele) i nakon sto storniras tih 12, ustvari ti ovaj 13. 14. i 15. tiket postaju 1. 2. i 3. tj boduju se.

Ako ti te utakmice u 13h ne prodju dobro, ne storniras nista i cekas sledece... one u 16h koje su na 10. 11. i 12. tiketu... ako one prodju dobro, onda storniras prvih 9 tiketa, pa ti taj 10. 11. i 12. postaju ustvari 1. 2. i 3. tiket itd...

U sustini, mi smo svi igrali po 3 tiketa dnevno, a on je ovim sistemom mogao da igra 6, 9 , 12, 15... zavisi koliko razlicitih termina napravi. To je kao da igramo Yamb, gde ja bacam 5 kockica, a protivnik baca 25 kockica...

Nadam se da je jasno ovo gore sa forom. Ako nije, pitajte sta nije jasno, pojasnicu...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

hvala,shvatio ;)
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

To je onda Mozzartov propust, on je samo pametno iskoristio tu rupu...

EDIT: Kao onaj lik koji je preko licitacije na tv-u pokupio sve automobile zato sto sistem nije bio dobar, covek je pronasao rupu i sa 100-300 poruka je osvajao auto.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Mozzartov propust, tacno, tj ne krsi se direktno nijedno pravilo, ali se krsi kodeks ponasanja. Prljavo je, ne toliko prema Mozzartu vec prema ostalim igracima i po meni je zasluzio da bude izbacen. E sad, ja nisam objektivan kada to kazem jer je mene najvise shebao, tj da nije varao ja bih verovatno jos od 2008. do sada vozio Cayenne. :x Mada, objektivan ili ne, takav tip je zasluzio da bude kaznjen, isto kao sto je ovaj drugi sa tim Punticima cak zavrsio u zatvoru. (Magelan nije trebalo da zavrsi u zatvoru, vec da jednostavno bude odstranjen iz takmicenja kao neposten igrac, jer dok je preostalih 20.000 ljudi smisljalo kako da odigra sto bolje tikete, on je smisljao kako da vara)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Secam se da je bila prica za tog tipa i neku foru, ali nisam znao detalje. Doduse takodje se pricalo da je u nekoj rodbinskoj vezi sa jednim od vlasnika, pa mu se zato gledalo kroz prste. ;-) Bilo kako bilo, dripac.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Rodbinskoj vezi ili ne, on je Veljin covek u Ljigu... Kakva stranka, takvi i maniri.
Odgovori