Nije to nego SUV benzinac visokih performansi nije tip auta koji zanima petrolhead-ove. Zezam se za 90% ali svakako će najviše dizela prodati. Na nekim tržištima neće ni nuditi benzince.
Floyd napisao:Nije to nego SUV benzinac visokih performansi nije tip auta koji zanima petrolhead-ove. Zezam se za 90% ali svakako će najviše dizela prodati. Na nekim tržištima neće ni nuditi benzince.
Nisi ti daleko od istine oko te razmere u prodaji ako misliš na Evropu. Biće tu negde, ne manje od 80:20.
Na Evropu sam mislio. Generalno ovde SUV benzinci jako slabo prolaze. Uglavnom ekstremno bogati kupuju top verzije nemačkih benzinaca a ove slabije skoro niko. Tako je bar u CH.
Mislim da potcenjujete koliko je bitno da Maserati bude benzinac, pa pola Maseratija je zvuk, ubacis dizel i uprooastio si auto.
Ovigledno je da ce prodati mnogo vise dizela kad benzince prosto mnogima i ne nude.
Fr je specificna, ebeno nisu normalni.
I u UK su dizeli imali ozbiljne povlastice.
Sada je bilo price da ce posle ovih skandala menjati neka pravila, ali ko zna kad ce i sta biti...
Treba uporediti i opremu da ne bude opet da poredimo babe i zabe.
Kod Masera je nor vazdusno standard, ne znam kako je kod Merca, kod Porschea je to paprena doplata...