PayPal

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: PayPal

Post od pedja »

Uvek imam najsveziju verziju Opere. Nemam problema sa drugim sertifikatima, samo na DXu.

TT
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Pise ovo:
The connection to passport.dx.com is not secure. Do not use it to submit sensitive information.
The server attempted to apply security measures, but failed.

Potrazih na Opera forumu i za neki drugi sajt kaze:

Kod: Obeleži sve

Includes the external Javascript http://www.google.com/recaptcha/api/js/recaptcha_ajax.js
Result: Any Man In the Middle can steal your login credential by rewriting that file, since it is not protected by encryption, but it have been given permission to do anything it wants to to the page. Don't use this page for anything sensitive, such as entering usernames or passwords..
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Uroš S. napisao:
half man napisao:Ljudi jel moze neko da mi kaze koliko se ceka isporuka od DX -a ? 10.juna je krenula posiljka,ali jos nisam dobio .. :ccc:
I ja imam neki debeo zastoj sa DX-om, mada mi se nešto čini da nije do njih. Full shipment je bio 24.05. i ništa ne stiže. Nikada nije trajalo ovako dugo, ni blizu.
Evo 35 dana i jos nije stiglo.. :ccc:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Stigao nosac motora za SAABa, sa ebay-a
Narucio sam ga prosle nedelje, nemam pojma koji dan. Poslat putm RoyalAirMail-a

Bez dodatnih troskova, sa pecatom da ne podleze carinskoj inspekciji.
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

I ja sam porucio neku sitnicu za mob putem royal mail,stiglo u roku od 7 dana.. :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Evo danas otvorim sanduče i ne verujem svojim očima.... Paket!

Naime pre gotovo 3 meseca naručio sam analogini manometar za gume, zaista sam već i zaboravio na njega. Fasciniran sam sa dve stvari.

Prva, na kovertu, osim našeg pečata o nepodlezanju carini, stoji i kineska naleplnica za Air-mail. Živo me zanima koji je to air-mail, obzirom da je poruceno pre više od dva meseca? Verovatno se za transport koriste dresirane patke koje migriraju. Jeste cena smešna, ali brate 3 meseca, a vazdušna pošta. :uf: No dobro, stiglo je.

Druga stvar, moj poštar, koji je uspeo da koverat u kom je plastična kutija sa manometrom uspe da ugura u sanduče, a da pri tome ništa ne polomi. Obično mu je problem da ubaci časopis i redovno slomi CD unutra. Možda je trenirao? :think:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

AirMail ume da zaglavi i po duže od mesec dana od momenta kada im pošiljaoc preda paket. Pošto je tvoj bio sa besplatnom poštarinom, pitanje je kada je paket uopšte i predat za slanje.
U situacijama kada sam imao TN i preko nekog od servisa pratio putovanje paketa, na sam let iz Kine(ili Hong Konga) do Srbije je najčešće odlazilo samo 5-7 dana. Ostatak vremena paket negde tamo leži neraspoređen, a u poslednjih par meseci ume i ovde da izgubi po 10 dana dok gospoda sa carine ne odrade procenu vrednosti ;)

Što se tiče poštara, ako živiš u zgradi - većina njih ima onaj ključ kojim otvara sve sandučiće u jednoj horizontali. Njega koriste da ubace te kabastije paketiće.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ako neko vidi IGDE da se prodaje ova rucica menjaca za i30 neka mi ODMAH javi, uzasno mi se svidja, u ovlascenom se do skoro prodavala za 10k dinara pa su spustili na 7k ali i to mi je bilo jako skupo. Kapiram da na netu negde moze da se nadje za neke smesne pare samo ja ne mogu da pronadjem, vi koji koristite paypal i ebay i takve sajtove sigurno bolje znate, mozda postoji pretraga po slici ili tako nesto !?

SLIKA:

http://www.google.rs/imgres?um=1&sa=N&h ... x=55&ty=87

P.S. Na ovom nekom sajtu odakle je ova slika kosta 97 funti !??
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Vladapetr napisao:AirMail ume da zaglavi i po duže od mesec dana od momenta kada im pošiljaoc preda paket. Pošto je tvoj bio sa besplatnom poštarinom, pitanje je kada je paket uopšte i predat za slanje.
U situacijama kada sam imao TN i preko nekog od servisa pratio putovanje paketa, na sam let iz Kine(ili Hong Konga) do Srbije je najčešće odlazilo samo 5-7 dana. Ostatak vremena paket negde tamo leži neraspoređen, a u poslednjih par meseci ume i ovde da izgubi po 10 dana dok gospoda sa carine ne odrade procenu vrednosti ;)
Pretpostavljam da je to u pitanju.
Vladapetr napisao:Što se tiče poštara, ako živiš u zgradi - većina njih ima onaj ključ kojim otvara sve sandučiće u jednoj horizontali. Njega koriste da ubace te kabastije paketiće.
Kod mene u zgradi ta brava ne radi već bar deceniju, uostalom možda je bolje da ne znam. ;)

Ogi napisao:Ako neko vidi IGDE da se prodaje ova rucica menjaca za i30 neka mi ODMAH javi, uzasno mi se svidja, u ovlascenom se do skoro
eBay ili kinezi.
Širim haos!
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Original je.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Mislio sam da potražiš po eBayu ili nekim od onih kineskih sajtova.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

I 30 ima 6 brzina?
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Moj ne. Video sam verziju ove rucice sa 5 brzina ali ne bih se bunio ni da dobijem ovu.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Kod nas nikako ne mogu da se prime pare na paypal nalog?
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Još uvek ne.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Odgovori