Navijački kutak - fudbal, košarka...

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...

Post od aleksa »

DukeNS napisao: . secate se verovatno i finala 2011. kada su nas crni pokrali.

Ja i dalje ne kontam sta se tu toliko dramaticno desilo!? :zbunjen:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

aleksa napisao:Grupa je bila super, samo da Nanter nije dobio Barsu! :glavomuzid:
+1 Grupa sa tri "cistaca" je uvek bila najbolja kombinacija, jedino sto je sada Barsa omanula. One koje smo planirali da dobijemo mi smo i dobili, ali nam sada nedostaje jedna pobeda iz te grupe " cistaca" .

@ Duke NS: Dok budete samo kukali na sudije, a prodavali bodove na utakmicama sa malim klubovima necete nista uraditi. U Vojvodini misle da ako pobede Zvezdu i Partizan da su automatski osvojili titulu. Gledao sam na TV utakmicu i jeste bio cudan kriterijum narocito kod dodeljivanja kartona, ali da nije Vulicevic kiksnuo uzeli bi ste sasvim zasluzeno bod. Sa druge strane imate odlican tim, po meni cak najaci u ligi, ali nemate rezultate upravo zbog malih utakmica.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Zvezda nije igrala loše...tipičan ishod za novu ekipu u EL...slično kao i ManCity kada je došao LŠ. Ipak je to ekipa malo skrpljena (skupo doduše) gde postoji velika razlika između stranaca i domaćih igrača i nije još napravljena dobra legura i hemija. Trener je imao par grešaka, ali mu ne treba toliko zameriti. To bi ssda trebalo nadgraditi u sledećoj sezoni, pa će biti bolje.

Partizan ima fin tim, ali klupa je kratka. Fali 3...hajde 2 igrača da bi se napori lepo rasporedili tokom sezone. Bilo ja baksuzluka, gubljenja utakmice na jedan napad, povreda, ali mislim da će se to na kraju vratiti. Bogdanović je trenutno 40% tima, igra pleja sasvim dobro.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Bogdanovicu svaka cast, samo sto ne moze sam - sad se videlo protiv Madjara - cim je on riknuo Partizan je puk'o...

A Tepic je rupa nad rupama vec duze vreme... Bas me zanima sta ce uraditi u Partizanu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Bas tako :bravo: , jednostavno Bogdanovicu treba odmor, a ne da igra po 35 minuta. Druga stvar je sto je mnogo korisnije za tim kad on igra na svojoj poziciji 2 , gde je onda raznovrsnost napada mnogo veca.
Partizan pod hitno mora da nadje pleja, jer bez obzira sto dolazi Tepic i on je kombo bek, a nama treba neki prodorni plej. Mislim da bez obzira sto ih ima na broju, dobro bi dosla jedna snazna petica. Milutinov jeste dosta napredovao, Musli tu i tamo, a Gagic je ipak vise teska cetvorka ( nazalost bez suta :glavomuzid: ), a realno i pruza losije partije u odnosu na proslu godinu.
Na prolece se vraca Bertans za trojku, a moze vrlo lepo sa Lovrenjom da igra i laznu cetvorku, ali do proleca bice muka i to velikih. I mali Novak, koji je doveden na mesto pleja, tesko da moze da preuzme odgovornost u takvom timu kao sto je Partizan.
Sto se tice utakmice sa Solnokom, mislim da je ceo tim usao previse opusteno u drugo poluvreme, a nazalost i Voren se razigrao, te kad su kola krenula nizbrdo vise ih nije bilo moguce zaustaviti.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Sad ostaje da se napnemo protiv CSKA do maksimuma, pa šta bude...valjda će i Krleta malo da "pritgne kičma" ;) , ili tako nešto... :)

Na Željka ne možemo da računamo da ćemo imati popust :) , ipak mu je ovo prva sezona, nema kredit kod gazde da igra relaksiranije kao ponekad što je znao dok je vodio PAO protiv Partizana.

Za ABA samo treba da iskontrolišemo ulazak u završnicu, nebitno je koje mesto je u pitanju.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Navijam za vas u Evropi, naravno, ali nema trika...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Mislim da protiv CSKA i mozemo na misice, ali protiv Zeljka neka nam je Bog u pomoci .
Racunam da je CSKA zavrsio posao ;) , ali ipak je to jaka ekipa koja nece da se kocka sa ugledom, a i protiv njih je uvek bilo tesko :kuku:

Mislim da ABA ligu drzimo pod kontrolom, igramo koliko nam treba da udjemo na F4 :doubleup:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pa Solnok stigne -16, jer je Partizan tako proracunao?
Realno, nije neka nauka doci do F4 ABA lige.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

:ccc: , kakav zakljucak .
Ajde da citiram sam sebe, valjda ce ti biti jasnije sta sam napisao o konkretnoj utakmici
Piros napisao: Sto se tice utakmice sa Solnokom, mislim da je ceo tim usao previse opusteno u drugo poluvreme, a nazalost i Voren se razigrao, te kad su kola krenula nizbrdo vise ih nije bilo moguce zaustaviti.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ne treba mi pojasnjenje. Samo sam iskomentarisao da nema potrebe bilo sta kontrolisati po ovakvoj ABA ligi, kako bi se stiglo na F4, ukoliko je u pitanju iole ozbiljnija ekipa.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Sa trenutnim fizičkim, zdravstvenim i finansijskim stanjem u Partizanu, uopšte neće biti lako iskontrolisati ulazak u završnicu.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Dugo je prvenstvo, a i verovatno ce i drugi timovi imati problema sa povredama. E sad jeste tacno da kad se u Partizanu neko povredi, nazalost klub nema novca da odreaguje i dovede adekvatnu zamenu. Iskreno mislim da ovaj igracki kadar koji trenutno imamo na raspolaganju je dovoljan da nas odvede na F4. Za osvajanje ABA lige fale dva do tri igraca o kojima sam vec pisao.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

"Ako pobijedimo Brazil, onda mogu i umrijeti" Miroslav Ciro Blazevic :thumbup:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

A ako ne pobede? :)
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Zaključana tema